Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Di ste zene sad kada treba da se pomogne u konkretno zenskom problemu, samo tri odgovora od toga jedan muskarac. A ima vas na sve strane kad se razglaba o nekim tracarskim temama.![]()
Di ste zene sad kada treba da se pomogne u konkretno zenskom problemu, samo tri odgovora od toga jedan muskarac. A ima vas na sve strane kad se razglaba o nekim tracarskim temama.![]()
Pa kad nemamo strije
Ja mislim da ce one vremenom izbledeti?
Preventiva, preventiva...kad vec nastanu, mogu nekim (neagresivnim) tretmanima da se ublaze, ali potpuno nece nestati.
Moja sestra ih je dobila isto u trudnoci, ona sitna, bebe (3 komada dece) krupne i koza stomaka je nastradala nepopravljivo.
Strije nastaju i od naglog rasta ili dobijanja oblina, u pubertetu. Nije samo trudnoća u pitanju. Mogu da ih imaju i muškarci.
Imam jedan problem koji mi jako smeta. U toku moje trudnoce doslo je do promene hormona i pocele su da mi nastaju strije, nakon trudnoce su se malo i povecale, a volela bi da znam kako mogu da ih uklonim i da li je ista korisno za uklanjanje strija?
Mm ima strije po ramenima i leđima. Dobio ih je u mladosti kada se naglo raskrupnjao.
Mm ima strije po ramenima i leđima. Dobio ih je u mladosti kada se naglo raskrupnjao.
I ja sam počela opasno da ga uzgajam. Moram da budem u skladu sa godinama. Rapidno propadam.Nemam strije... ali uredno gajim celulit...nema ni njega puno... pa najbolje da budem savrsena
![]()
I ja sam počela opasno da ga uzgajam. Moram da budem u skladu sa godinama. Rapidno propadam.
Tebi je još rano, neće ti se dobro primiti. Sačekaj još jednu deceniju, tad je tlo najplodnije.
Moj je mator. Njemu je i celulit sad dobar.Kaze meni muz veceras, Sto ne vezbas... ja kazem pa dosta sam bila zgodna... vreme je da pocnem da starim...![]()
Kako ON stari sve me više voli. Treba mu neko da mu stavlja obloge, da mu prinosi, donosi, odnosi. Svako malo mu neki očin fali pa me voli ko nikad pre.kako staris sve te vise voli
Moj se jos koprca... voli lepo mlado zategnuto... valjda ce omatoriti jednomMoj je mator. Njemu je i celulit sad dobar.
Jastakako staris sve te vise voli