gost 392895
Ističe se
- Poruka
- 2.430
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje su vase tehnike da se izborite sa stresom?
Preselio sam se u Nemacku.
dobra tehnikaja sam prestala da citam novine i mnogo mi je bolje.
Tesko pitanje.Trpim dok ne puknem.A onda se istrosim za devet zivota.Uci se da ne reagujes,kako mozes i koliko mozes.
Ako uspijes sacuvati mir u sebi pobijedices mnogo neprijatelja.Moli se u kriticnom momentu(ako si vjernik) ako nisi iskuliraj,pjevaj ili okreni glavu
Mislim da stres danas ubija vise nego zagađena hrana...Napravi neki svoj mali svijet.To je po meni najidealnije.Makni se od budala i fokusiraj se na svoje ciljeve
Drugog izlaza ne vidim........
Novine ne citam vec 3 godine, TV ne gledam vec 17 godina....i tako. U sustini, nije ni u Srb meni bilo previse stresno, ali ono....sto ne probati![]()
Jednoga dana to plivanje umori, i covek pozeli neke mirnije, pitomije vode![]()
pa bas to. kako ti je u Deutschlandu? je l ima podmetanja noge kao u Srbiji?
Nema podmetanja nogeBar ne meni. Cujem razlicita iskustva, al meni dobro
![]()
Bromazepam i Rivotril.
rivotril je antipsihotik, bromazepam razumem.
Rivotril nije antipsihotik.Lek za anksioznost,i kod nesanice,ima širok spektar dejstva.Koristi se i kao antiepileptik kao i Bensedin koji se isto uzima za anksioznost,ali u psihijatriji prvenstveno za anksioznost,antipanik.Spada u grupu benzodiazepina.
Yebesh te lekove, priroda, cist vazduh, dobro drustvo, dobra klopa i pice, reka, jezero.....to je lek za stres
I samo pozitivni ljudi u blizini![]()
i dobar sex moram da dodam![]()
rivotril je antipsihotik, bromazepam razumem.
To se podrazumeva. Dobar, i redovan
Iako je to jedan od potrebnih uslova, nije ni priblizno dovoljan.....potrebno je jos mnogo toga![]()
Ne, Rivotril odn klonazepam nije antipsihotik, spada u grupu benzodiazepina kao i bromazepam, i on je zapravo lek antiepileptik, deluej antikovulzivno ali se pokazao uspesnim i kod stanja anksioznosti i sl.
Antipsihotici su lekovi koji se koriste kod psihoza i shizofrenija, kada je znaci kod licnosti u pitanju gubitak kontakata sa realnoscu (teske depersonalizacije, derealizacije, sumanute ideje, sve vrste halucinacija (slusne, vidne, opticke, taktilne itd).
Takav lek je npr Risperidon/Rispolept.
- - - - - - - - - -
Upravo tako. Ovde na forumu ima mnogih manijaka koji idu tako i zenskim osobama, pa cak i zenskoj deci pisu o sexu non stop, kao da je u tome sve 100%. A nije.