Stres

Tesko pitanje.Trpim dok ne puknem.A onda se istrosim za devet zivota.Uci se da ne reagujes,kako mozes i koliko mozes.
Ako uspijes sacuvati mir u sebi pobijedices mnogo neprijatelja.Moli se u kriticnom momentu(ako si vjernik) ako nisi iskuliraj,pjevaj ili okreni glavu
Mislim da stres danas ubija vise nego zagađena hrana...Napravi neki svoj mali svijet.To je po meni najidealnije.Makni se od budala i fokusiraj se na svoje ciljeve
Drugog izlaza ne vidim........

Tesko pitanje.Trpim dok ne puknem.A onda se istrosim za devet zivota.Uci se da ne reagujes,kako mozes i koliko mozes.
Ako uspijes sacuvati mir u sebi pobijedices mnogo neprijatelja.Moli se u kriticnom momentu(ako si vjernik) ako nisi iskuliraj,pjevaj ili okreni glavu
Mislim da stres danas ubija vise nego zagađena hrana...Napravi neki svoj mali svijet.To je po meni najidealnije.Makni se od budala i fokusiraj se na svoje ciljeve
Drugog izlaza ne vidim........

to je uvek dobar savet

- - - - - - - - - -

Novine ne citam vec 3 godine, TV ne gledam vec 17 godina....i tako. U sustini, nije ni u Srb meni bilo previse stresno, ali ono....sto ne probati ;)

i ja tako nesto slicno, ali mi je stresno ziveti u srbiji kada te pumpaju sa svim tim informacijama koje dizu paniku i podmecu nogu na svakom cosku kada radis jer nema posla za sve. plivanje sa ajkulama. navici cu se vremenom.

rivotril je antipsihotik, bromazepam razumem.

Rivotril-klonazepam nije antipsihotik.Lek za anksioznost,i kod nesanice,ima širok spektar dejstva.Koristi se i kao antiepileptik kao i Bensedin koji se isto uzima za anksioznost,ali u psihijatriji prvenstveno za anksioznost,antipanik.Spada u grupu benzodiazepina.

Poslednja izmena:
Izbeci negativne ljude i podmetanje nogica koliko god je to moguce. Naci nesto sto te zanima kao hobi i baviti se time. Na kraju, naci adekvatnu osobu da te prati u zivotu i koja te podrzava.

rivotril je antipsihotik, bromazepam razumem.

Ne, Rivotril odn klonazepam nije antipsihotik, spada u grupu benzodiazepina kao i bromazepam, i on je zapravo lek antiepileptik, deluej antikovulzivno ali se pokazao uspesnim i kod stanja anksioznosti i sl.

Antipsihotici su lekovi koji se koriste kod psihoza i shizofrenija, kada je znaci kod licnosti u pitanju gubitak kontakata sa realnoscu (teske depersonalizacije, derealizacije, sumanute ideje, sve vrste halucinacija (slusne, vidne, opticke, taktilne itd).
Takav lek je npr Risperidon/Rispolept.

- - - - - - - - - -

To se podrazumeva. Dobar, i redovan :cool:

Iako je to jedan od potrebnih uslova, nije ni priblizno dovoljan.....potrebno je jos mnogo toga ;)

Upravo tako. Ovde na forumu ima mnogih manijaka koji idu tako i zenskim osobama, pa cak i zenskoj deci pisu o sexu non stop, kao da je u tome sve 100%. A nije.

Ne, Rivotril odn klonazepam nije antipsihotik, spada u grupu benzodiazepina kao i bromazepam, i on je zapravo lek antiepileptik, deluej antikovulzivno ali se pokazao uspesnim i kod stanja anksioznosti i sl.

Antipsihotici su lekovi koji se koriste kod psihoza i shizofrenija, kada je znaci kod licnosti u pitanju gubitak kontakata sa realnoscu (teske depersonalizacije, derealizacije, sumanute ideje, sve vrste halucinacija (slusne, vidne, opticke, taktilne itd).
Takav lek je npr Risperidon/Rispolept.

- - - - - - - - - -

Upravo tako. Ovde na forumu ima mnogih manijaka koji idu tako i zenskim osobama, pa cak i zenskoj deci pisu o sexu non stop, kao da je u tome sve 100%. A nije.

da to smo raspravili.

Back