Strelac-znak filozofije?

Astrolog nisam,ali strelac jesam,tako da ja mislim da tu ima necega.
strelci uglavnom vole da istrazuju,uce,upoznaju kulture i ljude pa samim tim i razvijaju filozofiju.
Poznajem nekoliko strelceva i svi vole da filozofiraju,a moram da dodam da su svi do jednog sjajni umetnici u raznim oblastima.
Ali kad krenu da pricaju ,pricaju ceo dan i noc.
Moje znanje o strelcevima kazuje pokazalo je da su veoma intrigirani filozofijom zivota.

Koliko sam pomogla?Verovatno ne mnogo,no dobro

pre bih rekao palamude, a ne filozofiraju. nemojte se uvrediti strelcevi, ali imam tipicnog predstavnika u blizoj okolini i nerazdvojni smo vec 10 godina. nije to losa osobina, ima istine u tome sto pricaju, ali samo iz svog ugla posmatraju. sto vise posmatras neki problem, to pre vidis da si i sam deo tog problema - rece neko, ne znam ko.

jinxy:
pre bih rekao palamude, a ne filozofiraju. nemojte se uvrediti strelcevi, ali imam tipicnog predstavnika u blizoj okolini i nerazdvojni smo vec 10 godina. nije to losa osobina, ima istine u tome sto pricaju, ali samo iz svog ugla posmatraju. sto vise posmatras neki problem, to pre vidis da si i sam deo tog problema - rece neko, ne znam ko.

i utichu na druge ljude :lol: (Upravo si izfilozofirala) :lol: :lol: :lol:

staaaa:
jinxy:

i utichu na druge ljude :lol: (Upravo si izfilozofirala) :lol: :lol: :lol:

ja sam ON - ne ONA, i pride ovan/devica.

jinxy:
Sasvim slucajno poznajem tog tvog nerazdvojnog garishu i dodala bih da u sebi nosi povecu dozu skorpionske egoisticnosti. U pocetku sam mislila da je mnogo blazi dok nije pokazao pravo lice, onda se ispostavilo da je previse sujetan i vrlo cesto bezobrazan u svojim opaskama. On to, jadnicak, uopste ne moze da sakrije, a krije se iza svoje strelchevske sharmantnosti, sto moze da navede da pogresan put u pocetku, ali onda dolazi pravi ON :lol:

Nestasna Ameba:
jinxy:
Sasvim slucajno poznajem tog tvog nerazdvojnog garishu i dodala bih da u sebi nosi povecu dozu skorpionske egoisticnosti. U pocetku sam mislila da je mnogo blazi dok nije pokazao pravo lice, onda se ispostavilo da je previse sujetan i vrlo cesto bezobrazan u svojim opaskama. On to, jadnicak, uopste ne moze da sakrije, a krije se iza svoje strelchevske sharmantnosti, sto moze da navede da pogresan put u pocetku, ali onda dolazi pravi ON :lol:

sve je to stvar okoline, niko nije 100% kako horoskop kaze. ima tu i odrastanje uticaja. ne kazem da je imao ovakvo ili onakvo iskustvo u mladosti. daleko od toga. znas ga. samo je takav. i sta sad?

Back