STRELAC i ?????????????????????????????

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Po mom licnom iskustvu strelac se slaze skoro sa svima. Ustvari, on privlaci skoro sve znakove u horoskopu, ali njemu odgovara npr. LAV, devica je impresionirana strelcem, ali ona njega ume da davi.Dobro se slazemo i sa vagama, ovnovima, vodolijama. Mada, ako sto rekoh, strelac je sigurno jedan od najomiljenijih znakova, barem kako prijatelj i drugar. A verujem (i sigurna sam u to 100%) da su zene strelci jedne od najprivlacnijih znakova horoskopa. Privlace muskarce kao magnet! Pozdravljam te ako si strelac, a ako imas nameru da osvojis jednog strelaca, onda samo budi vedra i vesela, strelac ne voli morbidnost i patetiku! :lol:

ZLATOKOSA:
Po mom licnom iskustvu strelac se slaze skoro sa svima. Ustvari, on privlaci skoro sve znakove u horoskopu, ali njemu odgovara npr. LAV, devica je impresionirana strelcem, ali ona njega ume da davi.Dobro se slazemo i sa vagama, ovnovima, vodolijama. Mada, ako sto rekoh, strelac je sigurno jedan od najomiljenijih znakova, barem kako prijatelj i drugar. A verujem (i sigurna sam u to 100%) da su zene strelci jedne od najprivlacnijih znakova horoskopa. Privlace muskarce kao magnet! Pozdravljam te ako si strelac, a ako imas nameru da osvojis jednog strelaca, onda samo budi vedra i vesela, strelac ne voli morbidnost i patetiku! :lol:
Da,da, Zlatko,tako je...
po mom iskustvu veliko DA za lavove,blizance,bikove
i jedno NE za ribe, device,i druge strelceve. :wink:

Hajde, dajte i vi rang listu?
:lol:

ZLATOKOSA:

Ako je strelac jedan od najomiljenijih i najprivlacnijih znakova, kako to onda da ja nemam nijednog druga/drugaricu lubavnicu/ljubavnika hehe strelca? Mislim, sta nije u redu sa mnom? :)

Steffane, ne znam sta da ti kazem! Mozda nisi naleteo ni na jednog strelca (posto bi ga sigurno pepoznao), a mozda si ti nju/njega smorio. Bez uvrede! Strelcevi se sa svima slazu, mada ide kilavo sa devicama (ali i tu ima izuzetaka, valjda u zavisnosti od podznaka). Nekada je malo truda potrebno za vezu sa ovnovima jer su oni po prirodi teski, ali uz puno ljubavi i malo dobre volje... :wink: Inace strelceve svi vole, a oni su i najpozitivniji u horoskopu. 8)

Back