strelac devica

Hmm... Cest slucaj iz mog iskustva ali obrnuto z-devica m-strelac. To ovako otprilike izgleda dok devica stalno nesto analizira i insistira strelac se stalno glupira i okrece sve na salu. Mislim (dakle postojim:) da i nije neka kombinacija... :???:

Fantom78:
Hmm... Cest slucaj iz mog iskustva ali obrnuto z-devica m-strelac. To ovako otprilike izgleda dok devica stalno nesto analizira i insistira strelac se stalno glupira i okrece sve na salu. Mislim (dakle postojim:) da i nije neka kombinacija... :???:

pa i meni nije neka kombinacija
strelac previshe idealizuje sve a devica nije sposobna to da odradi ,,,,,,

smoki 2004:
mada mislim ipak da su device vishe okrenute poslu i ekonomiji i jako ih malo zanima sex ....
da li i vi mislite isto ?
O da! Ali naravno ako bi neko bio tripl devica (znak, ascedent i mesec u devici). Kod zena postoji jedno pravilo da kad joj se nadje mesec u devici to cesto oznacava krajnji zivotni zbir da zavrsi kao usedelica, na zalost. Devica je znak analize ali takodje i "nikad do kraja zadovoljan"...
:|

Fantom78:
O da! Ali naravno ako bi neko bio tripl devica (znak, ascedent i mesec u devici). Kod zena postoji jedno pravilo da kad joj se nadje mesec u devici to cesto oznacava krajnji zivotni zbir da zavrsi kao usedelica, na zalost. Devica je znak analize ali takodje i "nikad do kraja zadovoljan"...
:|

hm?
posto kontam da se razmesh u koroskop(hehehe)
kako tumacish onda
musku devicu u podznaku strelac `?

smoki 2004:
hm?
posto kontam da se razmesh u koroskop(hehehe)
kako tumacish onda
musku devicu u podznaku strelac `?
To u osnovi znaci da devica prica na nacin strelca tj. misli device su predtstavljene na strelcevski nacin. Ti si u glavi devica tj. razmisljas po principu devica (analiza, pedantnost organizacija sitnih stvari, detaljnost, perfekcija i naravno problematicno "uvek moze jos bolje" i zbog toga precesto "nikad do kraja zadovoljan" :) A to ces pokazati kroz i na nacin strelca (zivahnost, ostrina, otvorenost, entuzijazam, popovanje, motor u dupetu i na jeziku (fali diplomaticnost :) Ljudi ce te najverovatnije dozivljavati cesto "O ne opet ovaj..." mada verovatno ti nemas lose namere... Pozdrav od ribe - strelca ;-)

Back