gigule
Poznat
- Poruka
- 7.261
bundeva:stani! ocu i ja da se makljam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bundeva:stani! ocu i ja da se makljam
SLusaj sabane jedan, ja sam trenirao karate 10 godina, aikido 6 i dalje ga treniram, ali necu da izlazim na crtu sa tobom jer nemam na kome da se junacim, da si neki bolji nasli bi se, ovako ne ja nikad ne bijem slabije od sebe.merkat:E pa Lale moje, ja sam danas nesto nervozan. Citajuci sve vase postove, video sam da ste shonje. Posto sam ja ranije trenirao karate, moracu da budem otvoren i samo da pitam: JEL IMA NEKO OD VAS SONJA KO IMA PETLJU DA MI IZADJE U SUSRET I DA SE TABA MALO SAMNOM?!!!!!
DA CUJEM, KO JE OVDE BRE NAJJACI BAJA VOJVODJANSKI? Aaaa???
I AM MEANMACHINE!!!!!!!!!![]()
:x :x :x
![]()
![]()
ali si morao da se malo pohvalis ovde... cisto onako...Grdoje:SLusaj sabane jedan, ja sam trenirao karate 10 godina, aikido 6 i dalje ga treniram, ali necu da izlazim na crtu sa tobom jer nemam na kome da se junacim, da si neki bolji nasli bi se, ovako ne ja nikad ne bijem slabije od sebe.merkat:E pa Lale moje, ja sam danas nesto nervozan. Citajuci sve vase postove, video sam da ste shonje. Posto sam ja ranije trenirao karate, moracu da budem otvoren i samo da pitam: JEL IMA NEKO OD VAS SONJA KO IMA PETLJU DA MI IZADJE U SUSRET I DA SE TABA MALO SAMNOM?!!!!!
![]()
![]()
nsbee:ali si morao da se malo pohvalis ovde... cisto onako...Grdoje:SLusaj sabane jedan, ja sam trenirao karate 10 godina, aikido 6 i dalje ga treniram, ali necu da izlazim na crtu sa tobom jer nemam na kome da se junacim, da si neki bolji nasli bi se, ovako ne ja nikad ne bijem slabije od sebe.merkat:E pa Lale moje, ja sam danas nesto nervozan. Citajuci sve vase postove, video sam da ste shonje. Posto sam ja ranije trenirao karate, moracu da budem otvoren i samo da pitam: JEL IMA NEKO OD VAS SONJA KO IMA PETLJU DA MI IZADJE U SUSRET I DA SE TABA MALO SAMNOM?!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nsbee:ali si morao da se malo pohvalis ovde... cisto onako...Grdoje:SLusaj sabane jedan, ja sam trenirao karate 10 godina, aikido 6 i dalje ga treniram, ali necu da izlazim na crtu sa tobom jer nemam na kome da se junacim, da si neki bolji nasli bi se, ovako ne ja nikad ne bijem slabije od sebe.merkat:E pa Lale moje, ja sam danas nesto nervozan. Citajuci sve vase postove, video sam da ste shonje. Posto sam ja ranije trenirao karate, moracu da budem otvoren i samo da pitam: JEL IMA NEKO OD VAS SONJA KO IMA PETLJU DA MI IZADJE U SUSRET I DA SE TABA MALO SAMNOM?!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
merkat:E pa Lale moje, ja sam danas nesto nervozan. Citajuci sve vase postove, video sam da ste shonje. Posto sam ja ranije trenirao karate, moracu da budem otvoren i samo da pitam: JEL IMA NEKO OD VAS SONJA KO IMA PETLJU DA MI IZADJE U SUSRET I DA SE TABA MALO SAMNOM?!!!!!
![]()
![]()