trick-trick
Ističe se
- Poruka
- 2.919
jesu domaci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ...e sta bih dala da su ovo moja dela..VIP~Demian:Evo malo slika!!!
hahahaha,koji si lik,ne mogu da verujem da te nije mrzilo da trazis!trick-trick:11.11.2006/15:00
15.11.2006., 15:44
19.11.2006., 23:49
01.12.2006., 11:54
<<KRAJ>>
i to je cela 8-) prica
Dovla:Кхм... 3 године = 1095 (или 1096) дана.... да би за то време нацртали 20 000 графита значи требало би да цртате 20ком дневно... имајући у виду да је за један потребно пар сати рачунаћемо да свако може да нацрта по један дневно... такође имајући у виду да не може свако цртати сваки дан долазимо до тога би у екипи требало да вас има бар 25-30. Даље, за један графит је потребно у просеку 1-2 квадратна метра површине што на крају изађе неких 30-ак хиљада квадрата у графитима које сте само ви урадили....
Поента свега... да није мало много да сте урадили 20 000 графита?
efn:kako ti se zove ekipa?
How High:Ekipa ima tacno 205 clana..tako da je moguce..grafiti nisu crtani samo u jednom gradu..ja sam sam nacrtao oko 250,tako da je kao sto sam reako moguce,ali ne 20000 malo sam preterao...prvo crtamo grafite na papirima pa crtamo na zidovima...ja kod sebe imam 3522 crteza...od kojih su moji oko 700...i da znas crtali smo svaki dan u proseku po 7-8 sati..za to vreme mozemo da uradimo oko 20 grafita,jer na jednom rade 5-6 drugova...Inace ti je dobra racunica....
Ако вас има 205 онда ок... али ти рече ''ја имам екипу'' па оно... контам има вас неколико...How High:Ekipa ima tacno 205 clana..tako da je moguce..grafiti nisu crtani samo u jednom gradu..ja sam sam nacrtao oko 250,tako da je kao sto sam reako moguce,ali ne 20000 malo sam preterao...prvo crtamo grafite na papirima pa crtamo na zidovima...ja kod sebe imam 3522 crteza...od kojih su moji oko 700...i da znas crtali smo svaki dan u proseku po 7-8 sati..za to vreme mozemo da uradimo oko 20 grafita,jer na jednom rade 5-6 drugova...Inace ti je dobra racunica....
bas tako...iskrenoefn:mmm nikad čuo,aj pošalji neki rad da vidimo..mani se ti tih brojeva i 20 iljada radova :-?
Veruj mi,da ste toliko uradili,znao bi za vas :wink:
Iskreno.....mislim da baronišeš
Brate sve ribe od grafitera se zovu Natašaefn:Ank za njegovu dragu crtao
![]()