Street art

• Začetnik teme Začetnik teme Ank
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bilo bi to sve lepo i ok da je dozvoljeno saranje javnih povrsina... ali posto nije, svi koji zele da se izraze i pokazu svoje znanje crtanja grafita, u ovom slucaju bilo koji oblik street umetnosti, zavrse na sudu i placaju ogromne kazne (naravno, ako ih uhvate!)

e, sada... posto sam ja u omladinskom klubu beceja, i stavise dosta ljudi iz nase opstine nisu protiv grafita, imamo 2 zidne povrsine u gradu koje su dodeljene za crtanje grafova u bilo koje doba dana bez da policija pravi probleme...

imamo ideju da se odrade grafiti u holovima osnovnih i srednjih skola, ali da ti grafovi budu u skladu sa ustanovom u kojoj se nalaze...

ja imam svez graf u sobi, jos uvek se oseca sprej, ortak je odradio posteno ono sto mi je obecao...

ja ne znam bas dobro da radim grafite, jos uvek ucim, ali vesta sam i za koji mesec cu i ja da overim koji zid u ovom mom malom gradu... :D

ti to kazes k'o da ja nemam pojma... vrlo sam dobra ali opet i dalje nisam sigurna jer ucim...

a mesto ko mesto... ima ga dovoljno... (veruj mi) i da nacrtam los graf neko bi presao preko mog...

a ako bude dobar ti ces biti telohranitelj da me odbranis od obozavatelja... he he...

evo....nesto od proletos,tero sam ortaka da kreci umesto mene :)
gg4-1.jpg

6-1.jpg

gg5-1.jpg

i gotov rad....
gg7-1.jpg

jednom su na jednoj skoli u toku noci neki decki napravili grafit preko celog jednog zida...pisalo je ''Welcome To Hell'' i tu je bila ona kapija,iza neko groblje....stvarno extra grafit...naravno,sledeceg dana je uklonjen

Iskreno, malo mi se ne svidja kako si odradio slova, al ribu kako si nacrtao - SVAKA TI CAST! Ona izvlaci ceo rad! Bas zato sto nikad nisam imao talenta za te dodatne animacije sam prestao da se bavim grafitima, jeb.es slova ako nema jos nesto pored...a ja sam samo slovima znao da baratam! :(

Nama su profesori u osnovnoj shkoli dozvolili da iscrtamo ceo zid oko shkole ali sa nastavnikom likovnog.bash su bili super.Po meni je to genijalna ideja...
Shkola je sa njima izgledala josh lepsha....

Pajper:
Bila ja kod drugarice danas,pa smo se malo zezala...ne obracajte paznju na grafite bzvz su ;p ali ono kao eto da pisem ensto :lol: i male su slike posto su slikane mobom :(

super su,s obzirom na iskustvo,i pretpostavljam da su radjeni maticnim kapicama(one sto dobijes uz sprej)
Samo napred 8-)

Jel neko od vas ucestvovao na takmicenju (ili tako nesto) ovde u NS-u, danas se odrzavalo u centru grada, ja nisam bila ali sam cula da dolaze umetnici iz cele zemlje i neki iz inostranstva...? Projekat se zove urbana...nesto, ne mogu tacno da se setim naziva... U 22h je finale regionalnog takmicenja u breakdance-u, e pa bar to necu propustiti :D

Back