STRAVIČNO SVEDOČANSTVO Satarom presudila majci jer joj je stalno zvocala

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Gusan

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.978

Mihailo Jovićević | 12. 12. 2015. - 08:21h | Foto: M. Metlaš | Komentara: 133
- Uništila sam živote svoje familije, prijatelja i na kraju svoj. Možda bi sve bilo drugačije da ona, moja majka, nije započela svađu - rekla je Teodora Viktorović (39), kojoj se sudi za dvostruko ubistvo.

Nisam više mogla da trpim zlostavljanja: Teodora Viktorović
“To što vi zovete odbranom ja bih nazvala objašnjenjem kakav sam život vodila svih godina otkad sam se rodila”, rekla je Teodora Viktorović (39), koja je satarom ubila majku Ljiljanu (62) i baku Ivanku (91) 2. marta ove godine u porodičnom stanu u beogradskom kvartu Vračar.

Na jučerašnjem ročištu opisala je užasna zlostavljanja koja je preživela od majke Ljiljane. Sitna, pogrbljena žena tihim je i usporenim glasom oko dva sata iznosila svoju odbranu.

- Kajem se, sanjam ih žive. Svesna sam svega što sam učinila, ali znam da ne mogu da vratim vreme. Uništila sam živote svoje familije, prijatelja i na kraju svoj. Možda bi sve bilo drugačije da ona, moja majka, nije započela svađu tog jutra. Noć pre toga nisam mogla da spavam, pa sam ujutru popila tablete “tolvon”, a popila sam i jednu ili dve table “rivotrila” (za depresivna i anksiozna stanja). Oko

Teodora kaže da u pamćenju ima "crnu rupu" o vremenu ubistva majke i babe
7.30 ispratila sam muža i sina iz kuće, a onda je ćerka Aleks zaplakala. Otišla sam do kuhinje da joj spremim mleko.
Mora da sam usput zalupila vratima i probudila majku. Čim je otvorila oči, počela je da viče, da vređa...
Rekla sam joj da sam došla detetu da spremim mleko, a ona mi je odgovorila “Šta me boli dupe za tvoje dete!” Tada sam ugledala na kuhinjskim elementima sataru za meso. Uzela sam je u ruke - bila je teška. Okrenula sam se i zakoračila prema majci. Poslednje čega se sećam bila je njena raščupana kosa i oči - rekla je Teodora Viktorović.

Ona je juče pred sudom tvrdila i da se ne seća samih ubistava jer je imala “crnu rupu” u sećanju, kakvu je imala i ranije kada je kombinovala alkohol i tablete.

Tragedija cele porodice...
Okrivljena je zatim prešla na opisivanje odrastanja u razorenoj porodici.

- Moje detinjstvo bilo je strašno. Živela sam sa babom i dedom, a kad sam imala četiri godine, videla sam kako mi je majka nožem izbola oca. Svako letovanje bilo je puno krvi, tuča, uvreda.
žU jednoj svađi majka mi, pijana, stavlja nož pod grlo i preti da će me zaklati. Do 24. godine me redovno tukla: osećala sam se poniženo i nemoćno. Pretila mi je da će me izbaciti iz stana i da će me onda Cigani odvesti ispod mosta i... Pričala mi je da zamišlja moju sahranu - rekla je Teodora.
izvor Blic

Sta reci.Ako je to tacno osloboditi devojku.

Проблем је у томе што марва не зна да стане... Него гура, гура,... све док неком не пукне и не почне убијати среда. Било да је фамилија, на послу, у животу.... Гледај своја посла и пушти друге да живе. Али доста кретена то не море.

Nista gore nego biti prinudjen ziveti sa egoisticnim i sujetnim roditeljima.Kad neko kaze sto ne ode ako joj se nesvidja?Em je slab standard i nezaposlenost velika tako da nemoze svako da nadje stan ili uzme kucu na kredit.Kao drugo kad je neko od detinjstva zlostavljan taj postane nesposoban za neki bolji posao jer mu je psiha unistena.
Drzava je trebala da osudjuje njene roditelje pre 20-30 godina kad su je zlostavljali a ne sad ovu jadnu devojku da osudjuju.Tu jadnu devojku ja poredim sa Saskom Bogeski,Zarkom Lausevicem,Vukom Rosandicem,onaj sto je bacio bombu na huligane sto su mu rusili zid,onaj sto je pucao u komsije zbog preglasne muzike,mnogi ucenici koji su ubili nasilnika koji ih je godinama maltretirao...

Jos da napomenem da je i ubica Tijane Juric ziveo u slicnom okruzenju.Otac alkoholicar tukao majku,majka takodje nasilnica skoro na smrt prebila komsinicu.Da je drzava takodje reagovala pre 20-30 godina mozda bi Dragan Djuric izrastao u dobrog coveka.Naravno da neopravdavam njegov zlocin i treba da bude osudjen na maximalnu kaznu jer ako je resio da ubija trebao je svoje roditelje ubit,tada bi mozda i bio oslobodjen.A ne devojku koja mu nista nije skrivija koju nije ni poznavao.

Muškarac bacio bombu na troje tinejdžera, policija po šumama juri napadača

S.P.Š. | 01. 10. 2015. - 12:42h izmena vesti 13:22h | Foto: S.P.Š. | Komentara: 213
Policija u Apatinu traga za Mirkom Oršosem, stanovnikom tog grada, koji je osumnjičen da je sinoć oko 22 sata bacio bombu na troje maloletnika u romskom naselju na periferiji tog grada, saznaje "Blic".

Kako nezvanično saznajemo, troje maloletnika - dva mladića i jedna devojka - uznemiravali su mesecima unazad Oršosa, a i sinoć su došli pred njegovu kuću sa namerom da sruše zid kojom je ograđena.

Mesto na kom se desio napad
Kada ih je primetio, osumnjičeni je istrčao napolje i na tinejdžere bacio bombu kašikaru.

Tragovi krvi na putu
Bomba je, kako nezvanično saznajemo, nanela ozbiljne povrede maloletnicima, koje je na licu mesta zbrinula Hitna pomoć.

Policija od sinoć traga za osumnjičenim po šumama oko Apatina i duž obale Dunava.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/59...e-tinejdzera-policija-po-sumama-juri-napadaca

Poslednja izmena od moderatora:
Може да прича шта хоће, сведока нема.
Имала је 38 година, што је живела са мајком монструмом? Да су били вредни и радни, она и муж су могли да раде и оду у подстанаре, као многе породице.
Да ли је поменула да се "мало" дрогирала?
И... што уби бабу? Колатерална штета?
Невероватно је како београЏани читају. Без разумевања и без мозга.

Mihailo Jovićević | 12. 12. 2015. - 08:21h | Foto: M. Metlaš | Komentara: 133
- Uništila sam živote svoje familije, prijatelja i na kraju svoj. Možda bi sve bilo drugačije da ona, moja majka, nije započela svađu - rekla je Teodora Viktorović (39), kojoj se sudi za dvostruko ubistvo.

Nisam više mogla da trpim zlostavljanja: Teodora Viktorović
“To što vi zovete odbranom ja bih nazvala objašnjenjem kakav sam život vodila svih godina otkad sam se rodila”, rekla je Teodora Viktorović (39), koja je satarom ubila majku Ljiljanu (62) i baku Ivanku (91) 2. marta ove godine u porodičnom stanu u beogradskom kvartu Vračar.

Na jučerašnjem ročištu opisala je užasna zlostavljanja koja je preživela od majke Ljiljane. Sitna, pogrbljena žena tihim je i usporenim glasom oko dva sata iznosila svoju odbranu.

- Kajem se, sanjam ih žive. Svesna sam svega što sam učinila, ali znam da ne mogu da vratim vreme. Uništila sam živote svoje familije, prijatelja i na kraju svoj. Možda bi sve bilo drugačije da ona, moja majka, nije započela svađu tog jutra. Noć pre toga nisam mogla da spavam, pa sam ujutru popila tablete “tolvon”, a popila sam i jednu ili dve table “rivotrila” (za depresivna i anksiozna stanja). Oko

Teodora kaže da u pamćenju ima "crnu rupu" o vremenu ubistva majke i babe
7.30 ispratila sam muža i sina iz kuće, a onda je ćerka Aleks zaplakala. Otišla sam do kuhinje da joj spremim mleko.
Mora da sam usput zalupila vratima i probudila majku. Čim je otvorila oči, počela je da viče, da vređa...
Rekla sam joj da sam došla detetu da spremim mleko, a ona mi je odgovorila “Šta me boli dupe za tvoje dete!” Tada sam ugledala na kuhinjskim elementima sataru za meso. Uzela sam je u ruke - bila je teška. Okrenula sam se i zakoračila prema majci. Poslednje čega se sećam bila je njena raščupana kosa i oči - rekla je Teodora Viktorović.

Ona je juče pred sudom tvrdila i da se ne seća samih ubistava jer je imala “crnu rupu” u sećanju, kakvu je imala i ranije kada je kombinovala alkohol i tablete.

Tragedija cele porodice...
Okrivljena je zatim prešla na opisivanje odrastanja u razorenoj porodici.

- Moje detinjstvo bilo je strašno. Živela sam sa babom i dedom, a kad sam imala četiri godine, videla sam kako mi je majka nožem izbola oca. Svako letovanje bilo je puno krvi, tuča, uvreda.
žU jednoj svađi majka mi, pijana, stavlja nož pod grlo i preti da će me zaklati. Do 24. godine me redovno tukla: osećala sam se poniženo i nemoćno. Pretila mi je da će me izbaciti iz stana i da će me onda Cigani odvesti ispod mosta i... Pričala mi je da zamišlja moju sahranu - rekla je Teodora.
izvor Blic

Sta reci.Ako je to tacno osloboditi devojku
.

Onda moramo osloboditi svakog ubicu.

Ja sam za,ubistvo bi trebalo da bude jedno od blazih krivicnih dela.

Ljudi se osile znajuci da su pod zastitom zakona.

Back