STRAVICNO: Hanka Paldum u javnoj kuci podvodila srpske devojcice od 12 godina!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Тихи

Starosedelac
Poruka
186.059
STRAVIČNO: Bosanska pevačica Hanka Paldum podvodila srpske devojčice!

U knjizi „Ratna svedočenja iz Bosne“ T. S. tvrdi da je pevačica narodnih pesama H. P. držala javnu kuću na železničkoj stanici u Sarajevu, u koju su dovođene devojčice od 12 godina

pevacica-h-p-1359404400-259941.jpg

BEOGRAD - Jezivo!
U knjizi „Ratna svedočenja iz Bosne“ svedok T. S. K-45 tvrdi da je pevačica narodnih pesama H. P. vodila „bordžel“ na železničkoj stanici u Sarajevu, u koji su dovođene srpske devojčice od 12 i više godina.

Na stranama 104 i 105 ove knjige čiji je autor Dikica Stanisavljević, a koju je 1994. godine objavila „Srpska književna zadruga“, žiteljka Sarajeva T. S. tvrdi da je od komšija muslimana saznala da je na Železničkoj stanici postojala javna kuća pod vulgarnim nazivom „Pi. ka“.

Kompletan tekst možete pročitati u dnevnim novinama KURIR u broju od utorka, 29. januara.

Poslednja izmena:
Метак је блага пресуда!
Тих 90-тих сам читао текст, не сећам се које новине, како су бацали људе у ЗОО!!!
Тешке су то ствари, али ИСТИНА ће изаћи на видело, пре или касније!

Tako je. Alijini mudzahedini su bacali srpsku decu lavovima u Sarajevu u Pionirskoj dolini tolika je bila njihova mrznja prema nama tada.

Naravno posle su se pravili blesavi ismejavali sa time.

Poslednja izmena:
Метак је блага пресуда!
Тих 90-тих сам читао текст, не сећам се које новине, како су бацали људе у ЗОО!!!
Тешке су то ствари, али ИСТИНА ће изаћи на видело, пре или касније!

E, pravi si Karl Hajnc Rumenige, bre Simo !

Bem ti, pa ni u Miloshevicevo vrijeme nije kuhinja beogradskih budalastina radila k'o danas.
Sve je isto kao prije, samo tenkova vishe nema.

edit: Stravichno vaistinu. Masa lazi je dovela do stanja u kojem se vishe ni ne pazi da slagano bude bar 1% smilsleno, vec se samo valja chisto da se usta otvaraju...

Veoma brzo reagujete i to bas kada pocne radno vreme. Pocecu da sunjam da je krstarica toliko bitna da sluzbe iz BiH, Hrvatske, Makedonije itd pomno prate sve sto se desava na forumu.

Bem ti, pa ni u Miloshevicevo vrijeme nije kuhinja beogradskih budalastina radila k'o danas.
Sve je isto kao prije, samo tenkova vishe nema.

edit: Stravichno vaistinu. Masa lazi je dovela do stanja u kojem se vishe ni ne pazi da slagano bude bar 1% smilsleno, vec se samo valja chisto da se usta otvaraju...

da bre srpske devojcice su same sebe silovale i podvodile.

Procitajte roman Jelena 1993 pisca Mileta Kordica koja govori o ovome sto je naslov ove teme. Silovanju i premlacivanju zarobljenih srpkinja u Sarajevu i njihovom podvodjenju u javnim kucama Armije BIH

mk%20jelena%2093.jpg

Sadržaj:

Proteklih godina kultni roman Jelena '93-će štampan je u više desetina hiljada primeraka.

Zbog objektivnosti u prikazivanju ratnih događaja iz vremena raspada SFR Jugoslavije uvršćena je u zvaničnu dokumentaciju organizacije Ujedinjenih nacija.

Roman "Jelena 93" krvavo je svedocanstvo o tragediji srpskog naroda u Bosni. Glavna junakinja, Jelena, poverovala je da se proslost moze zaboraviti i da uzas koji je njen otac osetio kada je ugledao svoje krvnike na vratima stana u Sarajevu, nem a opravdanja. Prateci svoja cista osecanja, borila se za ljubav, unapred osudjenu na propast. Safet je postao Sasa, ali kandila koja su, iz davnih vremena, ostala na tavanu njegove kuce u Hercegovini sablasno su je podsecala na tihi sukob i prikrivenu netrpeljivost koja je postojala godinama unazad. Rat u Bosni pokrenuo je talas mrznje koji je u jednom trenutku bilo nemoguce zaustaviti. Roman "Jelena 93" krvavo je svedocanstvo o tragediji srpskog naroda u Bosni. Pakao kroz koji Jelena, zajedno sa drugim Srpkinjama, prolazi u muslimankim logorima, tesko je opisati. Snagu da prezive nalaze u veri i molitvama, jedinim sredstvima kojima mogu da se odbrane od nerazumne mrznje. Rat u Bosni 1993. nije bio samo rat medju ljudima, vec i rat recima. Autor romana "Jelena 1993." Mile Kordic, paralelno sa sudbinom Jelene, prati i sudbinu americkog novinara u Bosni. Medijski rat, vodjen iz Washingtona i drugih centara vlasti, bio je podjednako prljav.

Kordićev način pisanja je jednostavan, razumljiv, pregledan, svež, objektivan i osobit. Za romanse ne može reci da je dinamičan, ĉak naprotiv. Takođe, (istorijski) događaji koji slede poznati sukao i sam završetak priče ali svaka stranica ove knjige navodi nas na razmišljanje o sebi i odrugima. Njegove rečenice nas upućuju... "Uvijek se na početak vraćamo, a nikada se pameti dozvati ne možemo.

Poslednja izmena:
Procitajte roman Jelena 1993 pisca Mileta Kordica koja govori o ovome sto je naslov ove teme. Silovanju i premlacivanju zarobljenih srpkinja u Sarajevu i njihovom podvodjenju u javnim kucama Armije BIH

mk%20jelena%2093.jpg

Mile Kordić je osrednji pisac koji je slavu rešio da stekne pišući patetične knjige i izrabljujući ljudsku muku. Od takvih kvazi-pisaca mi se povraća.
Da ne bude zabune, za to sam da se u pisanoj formi, na jednom mestu sakupi i objavi sva dokumentarna građa i svedoćenja žena i muškaraca koji su mučeni, silovani i čije su porodice ubijene tokom rata u Bosni. Neke istine ne treba gurati pod tepih. Ubijali su nas. I treba da buduće generacije čitaju o tome. Ali paptetično baljezganje gospodina Kordića na temu Bosne i Kosova je blago rečeno sramotno.

Mile Kordić je osrednji pisac koji je slavu rešio da stekne pišući patetične knjige i izrabljujući ljudsku muku. Od takvih kvazi-pisaca mi se povraća.
Da ne bude zabune, za to sam da se u pisanoj formi, na jednom mestu sakupi i objavi sva dokumentarna građa i svedoćenja žena i muškaraca koji su mučeni, silovani i čije su porodice ubijene tokom rata u Bosni. Neke istine ne treba gurati pod tepih.
Ubijali su nas. I treba da buduće generacije čitaju o tome. Ali paptetično baljezganje gospodina Kordića na temu Bosne i Kosova je blago rečeno sramotno.

Ali nas nisu dovoljno ubijali, čim smo u stanju da analizarimo pisca a stvarnu poruku o silovanjima i mučenjima svtstamo u "službene spise".
Pa vidiš li ti da, što reče ovaj gore kolega forumaš, kako počne radno vreme neki BiH-ajevac ili CRO-jevac ili "Kosove"-jevac nam se nakači na forum i relativizuje sve srpske muke i patnje??
Pa ne moramo i mi, pobogu, barem prećutite ako baš nemate neki komentar kojim ćete začepiti baljezgava usta CROsoveBiHovaca... Samo im dajete poleta još, pobogu, pametni moji i kritični drugari i drugarice forumašice... Barem prećutite...

Vi stvarno verujete u ovo? :udriglavu:

Svedoci opisali i posvedocili. Ne vidim zasto ne bi smo verovali.

Mrznja muslimana prema Srbima je bila na svom vrhuncu te 1992 i 1993 godine.
'
Progonilo se ubijalo kidnapovalo i silovalo sve sto je srpsko.

Pa od tog zla su iz Sarajeva morali pobeci i neki mnogo poznati ljudi kao sto su Nele Karajlic, Zdravko Colic, Goran Bregovic.

Na primer Nele je pobegao iz Sarajeva, zato sto su mu zelene beretke na mrtvo ime prebile rodjenog oca , koji je bio univerzitetski profesor u Sarajevu.

Njega nisu nasli u stanu ali su mu preko oca zapretili da ce i njega isto tako kada ga uhvate.

Optuzili su ga da ima oruzje da je clan SDS i prebili ga na mrtvo ime.

Oruzje mu nisu nasli ali su batine ostale.

A Nele Karajlic je bio simbol tog predratnog Sarajeva. Podrzavao je reformsku stranku Ante Markovica koja se zalagala za ocuvanje Jugoslavije, znaci uopste nije bio srpski nacionalista.

A kad su takve stvari radili najpoznatijim Srbima iz Sarajeva zamisli sta su tek radili ovim nepoznatim.

Poslednja izmena:
Sad Mile Kordic kriv?

Nije bitan literalni kvalitet Mileta Kordica ovde, vec je sustina u tome da je on jedini skupio hrabrost da u knjizi opise stradanja koja su prolazile kidnapovane srpske zene i devojcice u muslimansko-bosnjackom Sarajevu.

Pa skupila je Dikica Stanisavljevic u knjizi "Ratna svedocenja iz Bosne"

Skupio hrabrost? Ma daj ne trućaj. Priče o silovanjima i ubistvima Srba si mogao čuti od svake izbeglice koja je 90ih prešla srpsku granicu. Nije to bila niti je ne znam kakva tajna.
Da je gospodin Kordić za cilj imao samo istinu, knjiga bi bila deljena besplatno. Ovako na njoj stoji cena. A ja nešto baš i ne cenim istinu za koju moram da platim:)

Skupio hrabrost? Ma daj ne trućaj. Priče o silovanjima i ubistvima Srba si mogao čuti od svake izbeglice koja je 90ih prešla srpsku granicu. Nije to bila niti je ne znam kakva tajna.
Da je gospodin Kordić za cilj imao samo istinu, knjiga bi bila deljena besplatno. Ovako na njoj stoji cena. A ja nešto baš i ne cenim istinu za koju moram da platim:)

knjiga ima i troskove stampanja. a ja nevidim u cemu je problem dati 300-400 din za takvu knjigu.

knjiga ima i troskove stampanja. a ja nevidim u cemu je problem dati 300-400 din za takvu knjigu.

Neko ne vidi problem da iskešira i više za knjigu Suzi Mančić ili Marijane "kako se lepo udati" Mateus. Ali to i dalje ne menja činjenicu da su knjige obične fekalije. Ali Suzi i Maki mogu da se zezaju, one pišu o sebi ali gospodin Kordić je iskoristio sudbinu silovanih i maltretiranih žena da kao šatro kaže istinu, i otvori oči budućim pokolenjima, a ustvari da zaradi koju kintu. Bljaks bre.

Neko ne vidi problem da iskešira i više za knjigu Suzi Mančić ili Marijane "kako se lepo udati" Mateus. Ali to i dalje ne menja činjenicu da su knjige obične fekalije. Ali Suzi i Maki mogu da se zezaju, one pišu o sebi ali gospodin Kordić je iskoristio sudbinu silovanih i maltretiranih žena da kao šatro kaže istinu, i otvori oči budućim pokolenjima, a ustvari da zaradi koju kintu. Bljaks bre.

Ako smatras da ti to mozes bolje - i da treba drugacije niko te ne drzi da sama ne krenes i ne napises knjigu. Mozes posle i dzabe da je delis.

Ponekad imam osecaj da ovakve budalastine plasiraju neki zestoki neprijatelji srpskog naroda.

Pomnoze stradanje 20 puta, dodaju neku javnu licnost da bi optuzbe izazvale sto vecu paznju, dignu prasinu, dokaze se bez po muke da je to laz i onda osatnemo osteceni za prave presude.
Broj poginulih u Dobrovoljackoj smo pomnozili sa deset, dodali vojnike poginule na Ilidzi, na Sumarskoj skoli, dodali zrtve snajpera iz meseca maja u okolini Hrasnice, ljudi to dokazali za par sati i time i one prave zrtve, deca iz Dobrovoljacke budu ismejana, njihovi zlocinci nagradjeni...

Kakve javne kuce i Hanka. Srpske devojcice je sve dok Alija nije pobio mafiju koja mu se otrgla iz kontrole mogao da siluje ko hoce, da ih ubije na licu mesta, njima nije trebala Hanka i njeno podvodjenje. A m,noge su se i same nudile lokalnim kriminalcima i strancima za lanc paket, da bi prezivele njihove porodice.

Licno je Alija Izetbegovic platio pare i dao pistolj sa posvetom Ramizu Delalicu Celi da pobije Srbe na Bascarsiji - i da tako izazove rat u BIH.

Sve je to bio plan Bosnjaka za "resenje srpskog pitanja u BIH" tacnije plan za genocid, etnicko ciscenje Srba i pravljenje Islamske dzamahirije Bosnjakistana na prostoru nekadasnje SR BIH.

Odobrenje i ohrabrenje za sve to Izetbegovicu su dali Saudijska Arabija Amerika i Turska.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back