Stravična afera trese MUP Srbije!

Pa nije cudo. Vidis kako izgledaju, nokti, modeli, na instagramu samo iskacu u uniformama. Tko ne bi pao na to.
Malo je upitno da li bi mogle savladati kriminalca, ili predanost poslu, ali super izgledaju u uniformi.

Sto jes jes , mislim ko ne bi pao na te uniformisane, evo ja sam pao kao na koru od banane (mislim jos i ako su i dusice nezne i emotivne i sa slatkim zavodljivim glasicem mislim onda...........nema dalje). :):rumenko::heart:

316948_dijana2_iff.jpg

ali šta je tu toliko skandalozno? ja bih to sve tolerisao, slična priča kao sa premijerkom Finske. Pustite mlade da se volu.
problem je hormonske prirode
nedostatak testosterona (prazna jaja) - kilav pandur

rasterećen od testosterona biće veoma ljubazan, uljudan i uvidjajan sa dilerima lakih droga i kradljivcima kačkavalja i pršute iz magaza... pa gde to ima?

kao što znate - sportistima je zabranjena bilo kakva seksualna aktivnost 72h pred utakmicu (ništa rodjena žena, ništa jednokratna žena, ništa ruke)

@jos_1_5ak joj pa ovo je neki klon nase drage Hrkale :lol:

Cek da ostavimo fotku , mada bia je ovo vec odobrila za share-ovanje.

Haha pa nije , ne lici bas mnogo na Hrkalu , jedina je slicnost mozda ta kosa, ta boja kose i slicna frizura i mozda ta sminka, ali sad ta uniformisana lica uglavnom svi lice jedni na druge (sad video si Diksi na jednoj slici u uniformi i sad za svaku pandurku mozes da kazes da kao lici na nju), kapiram da 80% pripadnica MUP-a ima tu tako kosu svezanu u rep, uniformu, vecina su donekle slicne gradje, mozda malo sminke koriste i kontam da vecina lice jedna na drugu (kao uostalom i devojke u civilu jer ono maltene sve se oblace, sminkaju, imaju frizuru, itd na neki isti kalup, nema bas neke raznovrsnosti), jedino se mozda razlikuju tu i tamo po boji kose i mozda ponekim sitnicama, ali ova ne lici bas na Diksi mnogo ,pogotovo kad uzmemo u obzir da i Diksi izgleda dosta drugacije bez sminke i tih filtera. ;)

Inace mozda tamo negde pre mesec ipo recimo jedan moj drugar je video Diksi tamo negde na Vozdovcu (mislim da ona i zivi tamo negde na Vozdovcu), kaze video je onako jedna devojka malo namrstenog i mrzovoljnog izraza lica i onako muskog hoda (kao daje krenula da bije nekog) ide prema njemu i nosi neke kese iz supermarketa (valjda bila u nekoj nabavci) i kaze on a vidim ja nesto mi poznata , onako susretnu nam se pogledi na kratko i kaze mi ja se setim , eee jel ovo Diksi, ladno Diksi ,kaze mi ja se odma setim tebe i kazem, auuu pa gde je sad onaj mentol , pa necu valjda ja da joj pomazem sa kesama pored njega zivog. :D i kaze mi onako prolazi ona i ja se mislim na tebe i ponavljam e moj brate............... inace kaze mi bila onako bez sminke, u nekoj majicici i kaze mi ono uzivo maltene nije ni nalik onoj cici kakvu je znamo iz medija , plus kaze mi da je onako gore veoma mrsava i ravna ali da ima onako malo jace i malko krive noge (kao fudbalerka) i kaze mi meni je onako nesto nikakva i u najboljem slucaju neki prosek , ja reko ee ne znas ti sta valja, sto bi rekli nije zvaka za seljaka, inace ja bas volim taj prirodan izgled i te "nesavrsenosti". :)

Back