Haha pa nije , ne lici bas mnogo na Hrkalu , jedina je slicnost mozda ta kosa, ta boja kose i slicna frizura i mozda ta sminka, ali sad ta uniformisana lica uglavnom svi lice jedni na druge (sad video si Diksi na jednoj slici u uniformi i sad za svaku pandurku mozes da kazes da kao lici na nju), kapiram da 80% pripadnica MUP-a ima tu tako kosu svezanu u rep, uniformu, vecina su donekle slicne gradje, mozda malo sminke koriste i kontam da vecina lice jedna na drugu (kao uostalom i devojke u civilu jer ono maltene sve se oblace, sminkaju, imaju frizuru, itd na neki isti kalup, nema bas neke raznovrsnosti), jedino se mozda razlikuju tu i tamo po boji kose i mozda ponekim sitnicama, ali ova ne lici bas na Diksi mnogo ,pogotovo kad uzmemo u obzir da i Diksi izgleda dosta drugacije bez sminke i tih filtera.
Inace mozda tamo negde pre mesec ipo recimo jedan moj drugar je video Diksi tamo negde na Vozdovcu (mislim da ona i zivi tamo negde na Vozdovcu), kaze video je onako jedna devojka malo namrstenog i mrzovoljnog izraza lica i onako muskog hoda (kao daje krenula da bije nekog) ide prema njemu i nosi neke kese iz supermarketa (valjda bila u nekoj nabavci) i kaze on a vidim ja nesto mi poznata , onako susretnu nam se pogledi na kratko i kaze mi ja se setim , eee jel ovo Diksi, ladno Diksi ,kaze mi ja se odma setim tebe i kazem, auuu pa gde je sad onaj mentol , pa necu valjda ja da joj pomazem sa kesama pored njega zivog.

i kaze mi onako prolazi ona i ja se mislim na tebe i ponavljam e moj brate............... inace kaze mi bila onako bez sminke, u nekoj majicici i kaze mi ono uzivo maltene nije ni nalik onoj cici kakvu je znamo iz medija , plus kaze mi da je onako gore veoma mrsava i ravna ali da ima onako malo jace i malko krive noge (kao fudbalerka) i kaze mi meni je onako nesto nikakva i u najboljem slucaju neki prosek , ja reko ee ne znas ti sta valja, sto bi rekli nije zvaka za seljaka, inace ja bas volim taj prirodan izgled i te "nesavrsenosti".