Stravična afera trese MUP Srbije!

Dijana mi je uvek bila sexy, ima taj bad girl vibe.

Pa da , kao Harley Queen :P , mada reklo bi se da joj je malo preselo to izigravanje "lose devojke" i taj bad girl fazon , mada mislim da je cela prica oko nje dosta ovako i prepumpana i da nije bas takva kakvom je prikazuju i kako neki zele da je predstave (barem ne u toj meri).
Inace ja sam jednom imao prepisku sa njom na instagramu, ono dopisivali smo se malo jednom neposredno uoci njenog hapsenja i bila je ovako dosta prijatna, cak nezna i romanticna :) , slala mi i srculenca i sve (ali nekako sam stekao utisak da i nije bas osoba koji voli da prica previse (za razliku od mene recimo) iako nije to bio nesto sad dug chat ili da smo sad stigli nesto mnogo da se upustimo u neki razgovor i neke teme) ali nazalost odma nakon toga su je corkirali , ja reko eee jbga sad , ja reko to mora da je zbog onih srculenaca , tacno sam znao da ni jedno dobro delo ne sme ostati nekaznjeno, te najneznije i najromanticnije i sa najsladjim glasicem nazalost uvek prve nayebu, te dusice nezne nazalost sudbina retko mazi :(

Ali ajde valjda vratice se opet na instagram u nekom momentu kad joj prodje sudjenje. ;)

Haha pa nije , ne lici bas mnogo na Hrkalu , jedina je slicnost mozda ta kosa, ta boja kose i slicna frizura i mozda ta sminka, ali sad ta uniformisana lica uglavnom svi lice jedni na druge (sad video si Diksi na jednoj slici u uniformi i sad za svaku pandurku mozes da kazes da kao lici na nju), kapiram da 80% pripadnica MUP-a ima tu tako kosu svezanu u rep, uniformu, vecina su donekle slicne gradje, mozda malo sminke koriste i kontam da vecina lice jedna na drugu (kao uostalom i devojke u civilu jer ono maltene sve se oblace, sminkaju, imaju frizuru, itd na neki isti kalup, nema bas neke raznovrsnosti), jedino se mozda razlikuju tu i tamo po boji kose i mozda ponekim sitnicama, ali ova ne lici bas na Diksi mnogo ,pogotovo kad uzmemo u obzir da i Diksi izgleda dosta drugacije bez sminke i tih filtera. ;)

Inace mozda tamo negde pre mesec ipo recimo jedan moj drugar je video Diksi tamo negde na Vozdovcu (mislim da ona i zivi tamo negde na Vozdovcu), kaze video je onako jedna devojka malo namrstenog i mrzovoljnog izraza lica i onako muskog hoda (kao daje krenula da bije nekog) ide prema njemu i nosi neke kese iz supermarketa (valjda bila u nekoj nabavci) i kaze on a vidim ja nesto mi poznata , onako susretnu nam se pogledi na kratko i kaze mi ja se setim , eee jel ovo Diksi, ladno Diksi ,kaze mi ja se odma setim tebe i kazem, auuu pa gde je sad onaj mentol , pa necu valjda ja da joj pomazem sa kesama pored njega zivog. :D i kaze mi onako prolazi ona i ja se mislim na tebe i ponavljam e moj brate............... inace kaze mi bila onako bez sminke, u nekoj majicici i kaze mi ono uzivo maltene nije ni nalik onoj cici kakvu je znamo iz medija , plus kaze mi da je onako gore veoma mrsava i ravna ali da ima onako malo jace i malko krive noge (kao fudbalerka) i kaze mi meni je onako nesto nikakva i u najboljem slucaju neki prosek , ja reko ee ne znas ti sta valja, sto bi rekli nije zvaka za seljaka, inace ja bas volim taj prirodan izgled i te "nesavrsenosti". :)
Kako se zove policajka

Back