Strava u ul. Brestova

• Začetnik teme Začetnik teme veja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imam par ponavljajućih snova:
najneprijatniji je kad se nađem negde na ulici, u sred grada, i shvatim da sam gola ili u kućnim papučama :sad2:
Zločesti bi rekli da sam počinila ko zna kakvo nepočinstvo, pa se u snu istog stidim.

Par puta sam sanjala i kako se nalazim na vrhu nekog nemoguće visokog nebodera, odakle treba da skačem bez padobrana, da se spasim od nečega.
No to je kul san; koliko god da mi je frka da skočim, na kraju doskočim kao da sam od gume, ustanem i otresem prašinu u sa suknje, nonšalantno popravim friz, i u stilu Džejms Bonda nastavim dalje :cool:

- - - - - - - - - -

E da, umem da sanjam i da me neko ščepa za vrat i samo tako drži, bez davljenja.
No meni dovoljno da se parališem.
Zanimljivo da je osećaj toliko užasan da ja nekako skapiram da sanjam, i bukvalno brojim sekunde za koliko ću se probuditi da te ruke nestanu sa mog vrata, i na kraju se i probudim.

Au...kakva nocna mora me je docekala pred zoru. :(
jos uvek se plasuckam da zatvorim oci i hladno mi je na ovu vrucinu i uplasena sam i sve. Prvi put mi se desilo da ovako intenzivno sanjam, da upamtim svaki detalj poslednje sekvence kosmara, doduse, i uopste mi se ne dopada osecaj.Ne secam se prve dve trecine, lai i ovo malo mi je dovoljno..
Ne verujem u snove kao predskazanja, verujem u podsvest koja obradjuje informacije, u umor, u stres..sad cu da se bacim na izucavanje online sanovnika da vidim sta kazu, ocu li da mrem ili sam se samo prejela. :D

Pitanje: imate li kosmare koji vam se ponavljaju? Secate li se najstrasnijeg?

Kum moje sestre je neuropsihijatar i secam se da mi je, jednom prilikom u kojoj sam kukala da sanjam san koji me plasi, bar jednom godisnje, rekao da veliki broj populacije ima repetativne snove. Neko ih sanja tri puta u toku zivota, neko na mesecnoj bazi, ali tu su i cekaju. Po njemu, ako se dobro secam, resenje je da pokusas da promenis ritam sna. Konkretno, ja sam sanjala svoj parking i sebe kako hodam preko istog i korake u daljini i puf..budila se sva ukenjana od stra'a. Govorio mi je da probam da stanem ili da se okrenem, da uradim bilo sta, ali nikada to nisam uspela..doduse, ima decenija kako lalam bez tog horora.
i, jutros me ovo saceka na krivini, ebalo mi je nanu naninu.
Dakle, kosmare na sunce, da isteramo babaroge ispod kreveta.

Neam...

Au...kakva nocna mora me je docekala pred zoru. :(
jos uvek se plasuckam da zatvorim oci i hladno mi je na ovu vrucinu i uplasena sam i sve. Prvi put mi se desilo da ovako intenzivno sanjam, da upamtim svaki detalj poslednje sekvence kosmara, doduse, i uopste mi se ne dopada osecaj.Ne secam se prve dve trecine, lai i ovo malo mi je dovoljno..
Ne verujem u snove kao predskazanja, verujem u podsvest koja obradjuje informacije, u umor, u stres..sad cu da se bacim na izucavanje online sanovnika da vidim sta kazu, ocu li da mrem ili sam se samo prejela. :D

Pitanje: imate li kosmare koji vam se ponavljaju? Secate li se najstrasnijeg?

Kum moje sestre je neuropsihijatar i secam se da mi je, jednom prilikom u kojoj sam kukala da sanjam san koji me plasi, bar jednom godisnje, rekao da veliki broj populacije ima repetativne snove. Neko ih sanja tri puta u toku zivota, neko na mesecnoj bazi, ali tu su i cekaju. Po njemu, ako se dobro secam, resenje je da pokusas da promenis ritam sna. Konkretno, ja sam sanjala svoj parking i sebe kako hodam preko istog i korake u daljini i puf..budila se sva ukenjana od stra'a. Govorio mi je da probam da stanem ili da se okrenem, da uradim bilo sta, ali nikada to nisam uspela..doduse, ima decenija kako lalam bez tog horora.
i, jutros me ovo saceka na krivini, ebalo mi je nanu naninu.
Dakle, kosmare na sunce, da isteramo babaroge ispod kreveta.

Imala sam razne košmare, sanjala sam razne filmske spodobe, najezdu vampira koji se penju uz zgradu dok ja gledam ka satu i vidim da je noć tek počela, i ostajala sam bez snage da bežim i pravila sam se mrtva pa ukapiram da sam mogla da smislim i bolju taktiku, jer provaravaju, i tako svašta nešto, snovi u nastavcima, gde se navodno budim, a san se nastavlja iz te tačke gde se kao budim... I tako ti snovi gde odhneš kad se probudiš.
Ali najgori su oni snovi gde nema užasa, koliko samog nagoveštaja u normalnim okolnostima da nečemu tu nije mesto i da nešto apsolutno nema smisla.
Jedna paraliza sna me je naterala da dugo,dugo još spavam sa blagim izvorom svetlosti da se lakše probudim ako se stvar ponovi.

godinama sam imala tzv paralizu sna
tad sam naucila upravljati tokom sna
paraliza sna je inace vrlo cesta pojava i obicno nestane s godinama
meni se jos uvijek zna desit kad sam pod nekim ozbiljnim stresom

sto se tice snova koji se ponavljaju cesto sanjam da letim i s velike visine padam uvijek u more
i nemam osjecaj straha, naprotiv
cesto sanjam i da idem preko mosta u gradu u kojem sam odrasla
a bura je toliko jaka da prijeti ozbiljna opasnost da me baci preko ograde
nikad se ne desi, dzabe ste citali do kraja :mrgreen:

Ovo je svečana 500ta tema na forumu na temu snova, ali izgleda da ni ona neće pomoći da nađem pacijentkinju za eksperimente terapije snova... :neutral:
Svakako da ja gospodarim lucidnim snovima i mogu svakome kao klijentu pomoći, ubacivanjem pozitivnih (ili negativnih) scenarija u snove. Samim tim poboljšati realni život.

Ipak, u zadnje vreme mi je dosadilo da lucidno sanjam, kreiram i pamtim snove. Tako da.. što se tiče košmara, pamtim od juče, scenu kako sam u prepunom busu, ispred mene sedi jedna vitka plavuša sa širokim dekolteom bele bluze. Ja joj zavlačim ruku ispod i stiskam dojku, mmm, međutim košmar je u tome što dojka nije baš velika, već je jedva hvatam svojom šakom, ipak budeći se shvatam da stiskam ivicu jastuka.

Ovo je svečana 500ta tema na forumu na temu snova, ali izgleda da ni ona neće pomoći da nađem pacijentkinju za eksperimente terapije snova... :neutral:
Svakako da ja gospodarim lucidnim snovima i mogu svakome kao klijentu pomoći, ubacivanjem pozitivnih (ili negativnih) scenarija u snove. Samim tim poboljšati realni život.

Ipak, u zadnje vreme mi je dosadilo da lucidno sanjam, kreiram i pamtim snove. Tako da.. što se tiče košmara, pamtim od juče, scenu kako sam u prepunom busu, ispred mene sedi jedna vitka plavuša sa širokim dekolteom bele bluze. Ja joj zavlačim ruku ispod i stiskam dojku, mmm, međutim košmar je u tome što dojka nije baš velika, već je jedva hvatam svojom šakom, ipak budeći se shvatam da stiskam ivicu jastuka.

Ali dole ipak curka.....:roll:

Imala sam razne košmare, sanjala sam razne filmske spodobe, najezdu vampira koji se penju uz zgradu dok ja gledam ka satu i vidim da je noć tek počela, i ostajala sam bez snage da bežim i pravila sam se mrtva pa ukapiram da sam mogla da smislim i bolju taktiku, jer provaravaju, i tako svašta nešto, snovi u nastavcima, gde se navodno budim, a san se nastavlja iz te tačke gde se kao budim... I tako ti snovi gde odhneš kad se probudiš.
Ali najgori su oni snovi gde nema užasa, koliko samog nagoveštaja u normalnim okolnostima da nečemu tu nije mesto i da nešto apsolutno nema smisla.
Jedna paraliza sna me je naterala da dugo,dugo još spavam sa blagim izvorom svetlosti da se lakše probudim ako se stvar ponovi.

ja i danas, kad sam sama kod kuce, ostavim svetlo u predsoblju, bas zbog razloga koji opisujes u poslednoj recenici posta. nije mi se mnogo puta desilo, ali dobro pamtim..brr..

Одавно нисам сањала да летим. А летим тако што пливам прсно кроз ваздух. Делује лако, као да само треба хтети и онда то можеш.

je l dodje i do sletanja u snu ili samo neprekinuto letis? ne pamtim da sam sanjala let, meni se samo desava ono opustanje misica, u prvim trenucima sna, kada sanjamo da padamo ili skacemo...ja se u tim trenucima saplicem o krmacu.pravu krmacu, svinju, iz sela moje majke..uvek isto, neverovatno :neutral:

godinama sam imala tzv paralizu sna
tad sam naucila upravljati tokom sna
paraliza sna je inace vrlo cesta pojava i obicno nestane s godinama
meni se jos uvijek zna desit kad sam pod nekim ozbiljnim stresom

sto se tice snova koji se ponavljaju cesto sanjam da letim i s velike visine padam uvijek u more
i nemam osjecaj straha, naprotiv
cesto sanjam i da idem preko mosta u gradu u kojem sam odrasla
a bura je toliko jaka da prijeti ozbiljna opasnost da me baci preko ograde
nikad se ne desi, dzabe ste citali do kraja :mrgreen:

a obecavala je prica :evil:

:)

izvini :(

jeis li probao da urolas frotir, pa lezi na njega, ne na jastuk.mozda ce dojka iz sna da dobije pozeljnije razmere? :think:

Одавно нисам сањала да летим. А летим тако што пливам прсно кроз ваздух. Делује лако, као да само треба хтети и онда то можеш.

Isti osećaj :D Baš volim taj san. Kao plivanje....

- - - - - - - - - -

Imam par ponavljajućih snova:
najneprijatniji je kad se nađem negde na ulici, u sred grada, i shvatim da sam gola ili u kućnim papučama :sad2:
Zločesti bi rekli da sam počinila ko zna kakvo nepočinstvo, pa se u snu istog stidim.

Par puta sam sanjala i kako se nalazim na vrhu nekog nemoguće visokog nebodera, odakle treba da skačem bez padobrana, da se spasim od nečega.
No to je kul san; koliko god da mi je frka da skočim, na kraju doskočim kao da sam od gume, ustanem i otresem prašinu u sa suknje, nonšalantno popravim friz, i u stilu Džejms Bonda nastavim dalje :cool:

- - - - - - - - - -

E da, umem da sanjam i da me neko ščepa za vrat i samo tako drži, bez davljenja.
No meni dovoljno da se parališem.
Zanimljivo da je osećaj toliko užasan da ja nekako skapiram da sanjam, i bukvalno brojim sekunde za koliko ću se probuditi da te ruke nestanu sa mog vrata, i na kraju se i probudim.

I ovo. Živim na 8. spratu. I često sanjam da žurim, nemam vremena za stepenice, lift i... Hop! Sa terase. Kao da je to najnormalnije.

Ma nisi ti kriva da se izvinjavaš. Svako ima pravo na temu. Ipak bi možda bilo bolje da se otvori ceo podforum o snovima, u ravni sa politikom, psihologijom i drugim istaknutim pdfovima. Gde bi ja bio moderator, hehe. Ne znam više na kojim sve pdfovima sam nailazio na slične san teme?! -- Zapravo trebalo bi otvoriti pola foruma, kao ogledalo, senku ovog. Ako već i ne postoji neki tajni ezoterni pdfovi za moderatore i ko zna koga, koji na ovaj egzoterni posmatraju sa visina, i imaju nekakve liste problematičnih forumaša, na kojoj sam i ja verovatno.

San realitet je u globalu diskriminisan u odnosu na Java stvarnost. A to su dva jednaka dela jedne celine. U kome je čak san primarni činilac, a javna stvarnost posledična. Ipak vekovima manipulacije umom građana imamo ovu nesavršenu realnost, gde se dobro i zlo smenjuju, gde san dimenzija deluje maglovito i misteriozno, i gde se samo pamte plići nivoi snova pred buđenje koji su često manifestacija dnevnih briga i dešavanja ili nekih filmova itd. Za razliku od dubljih rem faza i frekvencija moždanih talasa alfe, theta, delta (ispod 12hz), koji su "magične" frekvencije ostvarivanja svojih ličnih fantazija, ako se njima ovlada, gde prosečan budan čovek zađe samo u fazi slučajne lucidnosti, ili duboke zen meditacije.
jeis li probao da urolas frotir, pa lezi na njega, ne na jastuk.mozda ce dojka iz sna da dobije pozeljnije razmere? :think:

Nisam se toga setio... razmotriću tvoj predlog. :)
Mada radije bih umesto jastuka neku obdarenu forumašicu, ali ne bih se žalio za bilo kakvu, sve je bolje od jastuka i frotira.
Ipak, problem je što većina forumašica što defiluju ovde deluju da su udate žene sa decom, pa sam već odavno i digao ruke od foruma kao poligona za klijente i veze.
Možda bi bilo bolje da ispod avatara osobe u braku imaju neku lampicu, ljubičastu ili kakvu god boju?! Ili da se napravi segragacija pdfova po bračnoj i dobnoj orijentaciji.
*Ovim rečenim ne diskriminišem, udate ili manje i više obdarene osobe koje sebe smatraju ženskim polom. Svakako da svaka žena ima svojih kvaliteta i mana.
Ono što osuđujem je veštačko punjene usana i oblina... Šta ako pukne silikon usled prejakog stiska, ne treba mi i taj stres.
Isto ima udatih i osoba sa decom koje su mnogo privlačnije i ako bih video negde u autobusu sigurno bi ih naskočio , pre nego li neke singl manje atraktivne. Uostalom nisam ja dužan da spuštam pogled i buljim u prsten pa da me optuže za gledanje u neprimerene regije tela.
Ovo ′naskočio′ govorim, u smislu koji ne podleže ovom problematičnom novom zakonskom predlogu o napastvovanju i seksualnom proganjanju žena, osoba, jer sad ću morati da još više pazim da me neka šizika ne prijavi jer sam je čudno pogledao, verbalnim deliktom povredio ili se očešao od nju i njene napumpane guzove i izbačene dudice u busu. Zakon je uprt protiv slobode duha, tela i rasta nataliteta nacije, usled propagande lgbt, zoofilskog, puritanskog i sličnih lobija, posle cia lažiranih medijskih događaja.

No, poenta ove teme su snovi, lečenje snova, košmara i spoznaja čula vidovite percepcije u njima.
Moje metode lečenja i kreaciju pozitivnih zdravih snova, svakako mogu biti kontraverzne (sa određene tačke gledišta), sa psihološke i telesne strane. Te ako mi se neka ženska osoba sa dijagnozom snoboljenja bude javljala kao klijent neka bude neudata, bezdecna, do 35god i liberalna osoba. Ako pak sa isto četiri navedene osobine, želi da bude pokusno eksperimentalni pacijent ili školovani Santerapeut saradnik, neka bude i lepa i vitka, za većinske standarde, svakako i pametna, i još neke osobine i socijal društvenih opredeljenja, i beogradskog mesta stanovanja, sa što manje drugara, rodbine i drugarica nesretnica, koji neće ogovarati i pričati kako je otišla kod nekog psiho sektaša.
Pomenuti profil kao i sve ostale, ako imaju dobru dušu, mogu da mi se jave u smislu pomaganja meni lično na svom putu ostvarivanja snova. Počevši od manifestacije sna o diranju ženske dojke u nekom autobusu gsp-a, koji je ujedno izraz prkosa bus-plus lopovskom sistemu i umetnički performans.
Svesno budno činjenje stvari koje odsanjate prvi je korak ka ovladavanju lucidnom san-dimenzijom! Možete i da mi bacate slike svojih loptica na pp, i ja ću pritiskati ekran monitora, to nije baš egzaktna replika mog sna, ali jeste pola koraka ka vrhu. Kao što rekoh gore, ja sam se svesno spustio na niže nivoe svesti spavanja u zadnjih nešto meseci vremenskog realiteta, iz nekih razloga, sad da bi se brže vratio gore, u lucid potrebna mi je prečica, u vidu realizacije kosmičke poruke ovog naizgled bizarnog sna o stiskanju grudi, koji donosi više poena, nego li nešto realnije i dosadnije kao odlazak kod frizera ili hodanje hodnicima. Ako mi niko ne pomogne, jbg. vratiću se sporije ili odsanjati nešto drugo neobično.
Moraju svi da se suoče sa svojim košmarima i ovladaju njima, npr. otvračica teme neka ide na parking neki sličan.. itd, nisam dobro razumeo uvodni post, ova neka neka crta grafite krvlju na zidovima, ovu treću neka poseti neko preobučen u vampira, ostale ostalo itd. Dakle koliko god ti snovi bili seksualizovani, strašni, čudni, ili obični zapamtite ih i sprovedite u delo na javi. Na taj način ćete se uravnotežiti i izlečiti košmare, i spojiti sa voljom svog višeg nadsvesnog sanjarskog bića i nećete biti deo i oruđe tuđih snova.

Back