STRATEGIJSKI CILJ SAD NA BALKANU

Generalno gledajući nije ni bitno da li je ovu kartu crtao neki hebivetar opsednut teorijama zavere ili je istinita.
Postoje (mogu se pronaći na internetu) brojne karte, kao Velike Hrvatske, Velike Albanije, Velike Srbije, Velike Bugarske, Velike Mađarske itd.
Postoje tkđ. brojni dokazi o ovome ili onome...
Međutim, činjenica je da su se mnoge od stvari koje su svojevremeno govorili najveći propagandisti Miloševićeve elite zaista i desile.
Činjenica je i da je nezavisno Kosovo zaista stvorio NATO pakt, a ne Albanci - Kosovari jer je pre bombardovanja SRJ, OVK bila potučena do kolena.
Isto tako je činjenica (neosporiva i dokazana) da su Bljesak i posebno Oluju pripremali i realizovali Amerikanci (špijunskim podacima, specijalnim ratom, avijacijom), a sproveli u delo (na kopnu) Hrvati.
Činjenica je i da bi u BiH situacija bila daleko drugačija da nije bilo "zone zabranjenih letova" za srpsku avijaciju i bombardovanja srpskih radarskih, raketnih i artiljerijskih položaja.
Uostalom, kada je KiM u pitanju, predlažem da pročitate knjigu "Tajna albanske mafije" koju je još jedan od "teoretičara zavere" Dejan Lučić, napisao još početkom osamdesetih godina prošlog veka i što je najzanimljivije... predvideo je sve što će se desiti dvadesetak godina kasnije...

http://www.knjigainfo.com/index.php?gde=@http://www.knjigainfo.com/pls/sasa/bip.knjiga?k_id=106319@
http://www.yu4you.com/items/sr/knjiga/item_1797.html#opis

http://www.dejanlucic.net/images/pdf/tajna albanske mafije.pdf

извини, што теби смета ? Постоје људи који желе ово да виде, јер је то блиска реалност. Да ли се прави НАТО ДРЖАВА на Косову ? Само би слепац рекао данас да то није истина.

ma meni ne smeta nego ne znam odakle amerima ideja o kartama na papiru iz sveske
ali ako si je ti uzeo od tog amera :ok:

ne znam samo sta ce im sateliti ,GPS, radari..............:think:

kad mogu ovako:rtfm:

Prema najnovijim vestima, bivši kosovski premijer Agim Čeku sastao se sa liderima DPA u Makedoniji, nakon čega je DPA ucenila makedonsku vladu da se (između ostalih zahteva) u Makedoniji uvede albanski jezik kao drugi zvanični...
Malo posle toga, makedonska vlada je odbila tu ucenu, a DPA je istupila iz vladajuće koalicije...
Dokaz da mira neće dugo biti dok se Albancima gleda kroz prste i dozvoljava im se da polako prave svoju Veliku Albaniju...

Jesu opasni Lazanjski i Drecun.... samo kad bi im jos ljudi dali malo vise prostora, mislim da bi razotkrili oni tu citavu Judeo-masonsku zaveru sa Ilumintskim primesama.... Procitaj Zbignjeva bzezinskog i videces sta su americki interesi....

kad smo vec kod toga, oni su svoje interese na Balkanu ostvarili, Kosovo je dobilo nezavisnost i time se prica zavrsava.... Ostalo je jos da BiH postane unitarna drzava, koliko je to moguce....

Hm...jesi li siguran da se tu prica zavrsava? Nisam siguran da ce stvari ostati iste u Makedoniji i nekim delovima Srbije i Crne Gore.

.
Činjenica je i da je nezavisno Kosovo zaista stvorio NATO pakt, a ne Albanci - Kosovari jer je pre bombardovanja SRJ, OVK bila potučena do kolena.
Interesantno je i selektivno obaranje naših aviona. "Dvadesetdevetke" su padale pre nego što polete (ovo je posebna priča, mislim da bi neko morao da odgovara jer je naredio da se neispravni avioni dižu u vazduh - duguje objašnjenje i porodicama poginulih pilota i nama) a Orlovi su tukli svim snagama, koliko su hteli i gde su hteli, dok nisu obavili svoj zadatak i tek tada je uništena pista na aerodromu Ponikve. A došli su da spreče humanitarnu katastrofu...

Samo onaj ko neće da vidi ne zna zašto je Novi Sad toliko izmrcvaren 99-e. Spremala se nova ozlojađena nacija i nova secesija. Da Milošević nije ubrzo skinut, do sada bi već imali makar republiku Vojvodinu u Srbiji.

Interesantno je i selektivno obaranje naših aviona. "Dvadesetdevetke" su padale pre nego što polete (ovo je posebna priča, mislim da bi neko morao da odgovara jer je naredio da se neispravni avioni dižu u vazduh - duguje objašnjenje i porodicama poginulih pilota i nama) a Orlovi su tukli svim snagama, koliko su hteli i gde su hteli, dok nisu obavili svoj zadatak i tek tada je uništena pista na aerodromu Ponikve. A došli su da spreče humanitarnu katastrofu...

.

jeli, vidim da se dosta razumes u vojnu avijaciju pa rek`o da te pitam sta bi sa pilotom
koji je oboren u onom americkom "nevidljivom" avionu, kako ono bese Stelt.
...pricalo se da su ga seljaci jurili po kukuruzima u okolini Budjanovaca :?:

SRS, SPS i DSS su najveci luzeri i gubitnici u novijoj srpskoj istoriji. Dok su bili na vlasti pogubili su sve teritorije koje su mogli da izgube a sebe nazivaju "patriotama"!? Za svoju sopstvenu nesposobnost optuzuju svetske sile i nekakvu medjunarodnu zaveru protiv Srba. Kostunica je potplatio Rusiju sa NIS-om i tako pokusao da zadrzi Kosovo (i istovremeno je te pare uzeo od naroda jer je to trebalo da se podeli gradjanima kroz besplatne deonice). Ali je platio na pogresnom mestu! Slaba vajda od Rusa... Albanci su lobirali u americkom kongresu i tako su dobili medjunarodno priznanje. E, Kostunice, ne radi se to tako! Sedis u svom kabinetu i piskaras govore a dotle Albanci rade svoj posao i ne gube vreme! Stvarno je nesposoban!

Inace, pokojni Djindjic je jedini povratio deo srpske teritorije, onaj deo uz administrativnu granicu sa Kosovom. Da nije njega tada, danas bi tamo bili nekakvi plavi slemovi, ili sta ja znam. A njega "patriote" nazivaju izdajnikom... Malo su pobrkali loncice!

SRS, SPS i DSS su najveci luzeri i gubitnici u novijoj srpskoj istoriji. Dok su bili na vlasti pogubili su sve teritorije koje su mogli da izgube a sebe nazivaju "patriotama"!? Za svoju sopstvenu nesposobnost optuzuju svetske sile i nekakvu medjunarodnu zaveru protiv Srba. Kostunica je potplatio Rusiju sa NIS-om i tako pokusao da zadrzi Kosovo (i istovremeno je te pare uzeo od naroda jer je to trebalo da se podeli gradjanima kroz besplatne deonice). Ali je platio na pogresnom mestu! Slaba vajda od Rusa... Albanci su lobirali u americkom kongresu i tako su dobili medjunarodno priznanje. E, Kostunice, ne radi se to tako! Sedis u svom kabinetu i piskaras govore a dotle Albanci rade svoj posao i ne gube vreme! Stvarno je nesposoban!

Inace, pokojni Djindjic je jedini povratio deo srpske teritorije, onaj deo uz administrativnu granicu sa Kosovom. Da nije njega tada, danas bi tamo bili nekakvi plavi slemovi, ili sta ja znam. A njega "patriote" nazivaju izdajnikom... Malo su pobrkali loncice!

Amin, halelujah ;)

Prema Zoranu gajim lepe uspomene, ovo vreme i ovaj prostor tražili su nekog takvog. Spremnog da pleše s đavolom, ali ne i da igra onako kako mu se svira.

Gade mi se LDP-ove priče o navodnom nastavak njegove politike. Čim me neko uputi na taj put, samo ga podsetim da pročita poslednji Zoranov intevju u Novostima - ima u njemu o geostrateškim odnosima Amerike prema Srbiji - rekao je nešto da je počeo da se plaši da Amerikanci vide Srbiju kao i Tito - slaba Srbija, jaka Jugoslavija,

pa rek`o da te pitam sta bi sa pilotom
koji je oboren u onom americkom "nevidljivom" avionu, kako ono bese Stelt.
...pricalo se da su ga seljaci jurili po kukuruzima u okolini Budjanovaca :?:

Prosle godine sam slusao nekog novinara na radiju i rekao je da je tamo stigao sa jos nekim civilima, pre amera, koji su stigli sa nekoliko helikoptera a iznad su bili Nato avioni. Sve prisutne su premrezili laserskim nisanima. Pokupili su pilota, ne zna se stanje, verovatno DOA i sta su hteli, i otisli bez ijednog pucnja.

Kako cuo tako preneo.

Prosle godine sam slusao nekog novinara na radiju i rekao je da je tamo stigao sa jos nekim civilima, pre amera, koji su stigli sa nekoliko helikoptera a iznad su bili Nato avioni. Sve prisutne su premrezili laserskim nisanima. Pokupili su pilota, ne zna se stanje, verovatno DOA i sta su hteli, i otisli bez ijednog pucnja.

Kako cuo tako preneo.

...ups, zaboravi gore da napisem da je Stelt bespilotna letelica ;)

Back