Pihh, pa i zec može duže da izdrži.Uspesno lecim devojke od stresa za 10 min![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pihh, pa i zec može duže da izdrži.Uspesno lecim devojke od stresa za 10 min![]()
jel fali ovde jedno ne ili ja ne razumem sta si htela reci?nisam slagala, zašto bih?
kad kažem da me sex oslobađa stresa, to ne znači da se nekad stres ume poprilično nagomilati![]()
pa nije bre mala,ja sam na more sa mladjim otisla kada je imao mesec i po dana.tada nismo bili u petrovcu,vec u smokvici,pa nas je tata docekao barkom ,pocela jaka bura i mi smo se na uzas okupljenog sveta prevezli do kuce,sve vozeci uz obalu.zato mi je dete kao od kamena![]()
pa nije bre mala,ja sam na more sa mladjim otisla kada je imao mesec i po dana.tada nismo bili u petrovcu,vec u smokvici,pa nas je tata docekao barkom ,pocela jaka bura i mi smo se na uzas okupljenog sveta prevezli do kuce,sve vozeci uz obalu.zato mi je dete kao od kamena![]()
Da li je neko naveo antistres bombone tipa Lexilium ili Bensendin?
Morem plovi jedna mala barkaaaaaaaa
morem plovi jedna mala barkaaaaaaa
a u barci smokvica je majkaaaaaaaaa
- - - - - - - - - -
Samo bromazepam i morfijum...
jel fali ovde jedno ne ili ja ne razumem sta si htela reci?
"kad kažem da me sex oslobađa stresa, to ne znači da se nekad stres NE ume poprilično nagomilati"
ti si to nabrojala polazim od te tacke da ga imas redovnog, ili si od onih volis seks i rado ga se secas?
ostajem pri tome da si malo lagila oko seksa
ne razumeš samoironiju u mom komentaru, nema veze.
Zene, kako se oslobadjate stresa?
Jel imate neki svoju malu tajnu da izadjete na kraj sa prenatrpanom svakodnevnicom ?
Aha....
A koliko cesto radis jogu,i koliko dugo?
Jel se vise bazira na fizickim vezbama,ili bas budisticka meditacija, sa "Om" ??![]()
Zadnjih meseci retko, ranije cesce. Zavisi kako koja tehnika, neke su budisticke druge nisu.
Ja licno ne petljam sa omovima jer vuce religioznu konotaciju. Vise kao relaksacija, narocito tokom leta u nocnim satima kada je toplo. Taj period mi je omiljen, nocu je mirno, cuju se samo cvrcci i slavuji.
Pitala sam, jer sam cula da je jedna nasa glumica se bas ozbiljnije bavila jogom - ali bas ta- sa OM itd...
i imala je neke psihicke probleme od toga ^^
A inace , joga kao vezba istezanja je![]()