Strategija: ZeitGeist Fast Forward

ima istine,kao fora govore protiv amerike i to je dobro sto nam raskrinkavaju 9/11 ali i potiv religije..samo zaboravljas da je i satanizam religija

Satanizam nije i necebiti religija.
Religije su: hriscanstvo, islam, budizam, taoizam, lamaizam i jos par manjih.
Sve sto je proizaslo iz neke religije, obesmislilo je i obezvredilo (poluistinama) je obicno sektastvo, i nigde nije priznato kao religija.

Neraskrinkava on NWO,vec je namerno pusten od istih tih planera NWO.Prvo u cilju opipavanja pulsa ili kao probni balon da bi se videla reakcija.Taktika je da npr.das 50% istine,a nakon toga sa ostatkom tu istinu obesmislis i stvoris jos vecu pometnju ili manipulaciju

pa pazi kad i jeste pometnja i manipulacija,pogledaj samo plan K 300,tano pise svetske vlade,po toj logici i vlada u rusiji i u srbiji pripadaju NWO?

Ova tema je proizišla iz nekih masonskih krugova, dakle nije se odvojila iz neke crkve, samim tim je izvorna ideja, i nije sektaštvo. Brkaš babe i žabe. Inače religije su, po starosti: wicca, animizam, illuminati, hinduizam, bramanizam, budizam, taoizam, hrišćanstvo, šintoizam, islam...

Veoma dobro znam, pa ovo je "moja oblast". Možda temu treba premestiti na pdf Natprirodne pojave, ali svakako ne zatvoriti. Nije ovo širenje satanizma, nema veze sa tim.
non ipsis labis silemus ;) nemoj to da zaboravis

Ovo svakako nije za natprirodne pojave jer je sasvim prirodno, samo sto prica o tome da jedan bog ne postoji je uvek dovukla pricu o drugom bogu, kako god se on zvao...

Ja ne ulazim u pricu o 9/11 i bankarstvu nego me najvise zanima deo o religiji, koji je bogohulan... Covek ne sme i ne moze sve da zna!

Ova tema je proizišla iz nekih masonskih krugova, dakle nije se odvojila iz neke crkve, samim tim je izvorna ideja, i nije sektaštvo. Brkaš babe i žabe. Inače religije su, po starosti: wicca, animizam, illuminati, hinduizam, bramanizam, budizam, taoizam, hrišćanstvo, šintoizam, islam...

ja znam veoma dobro odakle je ova prica proistekla, mozda ne konkretno ova, ali mnoge slicne price, znam mnogo vise nego sto na prvi pogled izgleda, samo kao sto rekoh o sebi samima cutimo...

Daj ne lupetaj, ti siris teske zablude i neistine!
Iluminati religija? Mozda u tvom sektaskom "obrazovanju".
Koliko li je stara ta religija, od pre postanka coveka?!:-x

Daj ne lupetaj, ti siris teske zablude i neistine!
Iluminati religija? Mozda u tvom sektaskom "obrazovanju".
Koliko li je stara ta religija, od pre postanka coveka?!:-x

Najstarija religija je wicca, zatim animizam, pa iluminati. Ne može ih nagurati u sektu neko čija crkva je stara manje od 2000 godina pa da crkneš od muke. I upravo ovakvim rečenicama dokazuješ da si blizak/bliska sektaštvu. Iluminati su stari oko 6000 godina. Po masonskom kalendaru sada je 6008. godina.

Inace, film je zasnovan na veoma staroj ideji, samo moderno intepretiran, ima dosta propusta ali je radjen uz pomoc grupe psihologa koji te rupe pokusavaju "sakriti" muzikom i tim glupostima... Marketing je ono sto je ovaj film napravilo toliko gledanim...

Nisam stigao da pogledam ceo film, ali to nikada nece promeniti moje verovanje i moje stavove...

"Ko ne zna, a ne zna da ne zna - opasan je
- izbegavajte ga!
Ko ne zna, a zna da ne zna - dete je
- naučite ga!
Ko zna, a ne zna da zna - spava
- probudite ga!
Ko zna i zna da zna - mudar je
- sledite ga!"

Najstarija religija je wicca, zatim animizam, pa iluminati. Ne može ih nagurati u sektu neko čija crkva je stara manje od 2000 godina pa da crkneš od muke. I upravo ovakvim rečenicama dokazuješ da si blizak/bliska sektaštvu. Iluminati su stari oko 6000 godina. Po masonskom kalendaru sada je 2008. godina.

Sta, masoni su i tad mozda trebali da sire Novi Svetski Poredak, kad su ljudi bili nepismeni?!:roll:

Back