lav8
Poznat
- Poruka
- 8.133
Ne, namerno se čekalo da civilizacija dostigne ovaj nivo da bi se tek sad uspostavio Novi svetski poredak.
Po tvojim postovima sam zakljucio da ti licno podrzavas uspostavljanje NWO.Pitanje za tebe je,zasto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, namerno se čekalo da civilizacija dostigne ovaj nivo da bi se tek sad uspostavio Novi svetski poredak.
Da, da znalo se jos tad da treba sacekati...
Sve je osmisljeno jos tad, jasno ko dan!
Po tvojim postovima sam zakljucio da ti licno podrzavas uspostavljanje NWO.Pitanje za tebe je,zasto?
Podržavam. Zato što mi se više sviđa svet sa jednom svetskom vladom (ceo svet jedna država), policijom, vojskom, religijom, valutom... nego ovakav svet u kome se ljudi mrze i ubijaju zato što neko pripada ovom ili onom narodu, ovoj ili onoj crkvi itd.
Nešto od ovoga da, nešto ne. Šta je loše u tome da se ukine pravo na imovinu (da se ljudi ne bi svađali oko sitnica), kontrola rađanja (jer nas ima premnogo, toliko da smo počeli da ugrožavamo jedni druge) itd. Otkud ti ideja da će homoseksualizam zameniti heteroseksualizam? Neće. Misliš da je sadašnja podela na rase, narode i religije dobra stvar?... Brak i porodica... Koncentracioni logori... Ovo je za neku novu temu...
Podržavam. Zato što mi se više sviđa svet sa jednom svetskom vladom (ceo svet jedna država), policijom, vojskom, religijom, valutom... nego ovakav svet u kome se ljudi mrze i ubijaju zato što neko pripada ovom ili onom narodu, ovoj ili onoj crkvi itd.
pravo na imovinu bi ukinulo motor sadašnjeg ustrojstva "razvijenog" sveta koji i sprovodi taj tvoj NWO, a to je pohlepa i ljubav prema stvarima, statusnim simbolima (otuđenje od sebe, drugih i prirode).Nešto od ovoga da, nešto ne. Šta je loše u tome da se ukine pravo na imovinu (da se ljudi ne bi svađali oko sitnica), kontrola rađanja (jer nas ima premnogo, toliko da smo počeli da ugrožavamo jedni druge) itd. Otkud ti ideja da će homoseksualizam zameniti heteroseksualizam? Neće. Misliš da je sadašnja podela na rase, narode i religije dobra stvar?... Brak i porodica... Koncentracioni logori... Ovo je za neku novu temu...
Koja li bi RELIGIJA odgovarala celom svetu...?
Дај пример, на шта тачно мислиш?Inace, film je zasnovan na veoma staroj ideji, samo moderno intepretiran, ima dosta propusta ali je radjen uz pomoc grupe psihologa koji te rupe pokusavaju "sakriti" muzikom i tim glupostima... Marketing je ono sto je ovaj film napravilo toliko gledanim...
Па како онда можеш коментарисати и критиковати. Први део јесте проблематичан, поготово за вернике и ту би се могло доста дискутовати, али други и трећи су више него јасни и разумљиви, поготово што се све то може проверити из других извора.Nisam stigao da pogledam ceo film, ali to nikada nece promeniti moje verovanje i moje stavove...
Ма то је сад већ филозофирање, пустимо то. Овај филм се сигурно не може подвести под рекламу, него једну чисту и просветљујућу критику одређених феномена који се иначе жестоко цензуришу и крију од шире јавности.tvrdnja da film ide u prilog kreatorima NWO je zasnovana na činjenici da je svaka reklama, pa i anti-reklama, pozitivna za ono što se (anti)reklamira.koliko je to istina, nemam pojma.
Нисам рекао да је мени проблематичан, али је већини људи тај део сигурно много тежи за разумети и поготово прихватити него остала два која се баве много "опипљивијим" стварима.ne znam po čemu je prvi deo filma problematičan. on udara samo na one koji misle da je hrišćanska religija spuštena na Zemlju od samog Boga,
Moraću prvo da pročitam ceo tekst da bih ti odgovorio, bez obzira što sam već gledao film. Zanima me stanovište postavljača teme.
glupost je to da je horus bio krsten, a to se kaze u filmu, ima jos propusta ne mogu sad da ih ispratim. Inace muzikom uglavnom maskiraju a mozda rade i brain washДај пример, на шта тачно мислиш?
tako sto sam citao komentare pre nego sto sam ga odgledao, znam par projekata pre toga koji su bili u pokusaju itd...Па како онда можеш коментарисати и критиковати. Први део јесте проблематичан, поготово за вернике и ту би се могло доста дискутовати, али други и трећи су више него јасни и разумљиви, поготово што се све то може проверити из других извора.
П.С. Нису ми јасни они који тврде да филм иде у прилог креаторима Новог светског поретка, када се из авиона види да је управо супротно, и по самом приступу, а богами и по одабиру тема.