Strategija: ZeitGeist Fast Forward

Podržavam. Zato što mi se više sviđa svet sa jednom svetskom vladom (ceo svet jedna država), policijom, vojskom, religijom, valutom... nego ovakav svet u kome se ljudi mrze i ubijaju zato što neko pripada ovom ili onom narodu, ovoj ili onoj crkvi itd.

Znaci li to diktatura,bez prava na imovinu i nasledstvo,kontrola ljudi na svakom mestu i u svako vreme putem cipovanja,otimanje dece od roditelja u ime i za ime te ''svetske vlade'',kontrola radjanja,uvodjenje homoseksualizma kao norme,ukidanje braka i porodice,koncetracione logore za nepodobne.... itd

Nešto od ovoga da, nešto ne. Šta je loše u tome da se ukine pravo na imovinu (da se ljudi ne bi svađali oko sitnica), kontrola rađanja (jer nas ima premnogo, toliko da smo počeli da ugrožavamo jedni druge) itd. Otkud ti ideja da će homoseksualizam zameniti heteroseksualizam? Neće. Misliš da je sadašnja podela na rase, narode i religije dobra stvar?... Brak i porodica... Koncentracioni logori... Ovo je za neku novu temu...

Nešto od ovoga da, nešto ne. Šta je loše u tome da se ukine pravo na imovinu (da se ljudi ne bi svađali oko sitnica), kontrola rađanja (jer nas ima premnogo, toliko da smo počeli da ugrožavamo jedni druge) itd. Otkud ti ideja da će homoseksualizam zameniti heteroseksualizam? Neće. Misliš da je sadašnja podela na rase, narode i religije dobra stvar?... Brak i porodica... Koncentracioni logori... Ovo je za neku novu temu...

U cijem vlasnistvu ce biti npr.stan u kome danas zivis,ako ogranicis kontrolu radjanja ugrozavas neciju slobodu izbora, a ne jedni druge u smislu broja,a to se zove diktatura.Izbegavas odgovor na najosetljivije, a to su brak,porodica i u vezi deteta oko oduzimanja u ime i za ''svetsku vladu'',logore.

Podržavam. Zato što mi se više sviđa svet sa jednom svetskom vladom (ceo svet jedna država), policijom, vojskom, religijom, valutom... nego ovakav svet u kome se ljudi mrze i ubijaju zato što neko pripada ovom ili onom narodu, ovoj ili onoj crkvi itd.

Sta li ce VOJSKA "jedinstvenom svetu", pitam se, pitam...
Koja li bi RELIGIJA odgovarala celom svetu...?
Eh, sta li necu ovde da se nacitam...?

pravo na imovinu bi ukinulo motor sadašnjeg ustrojstva "razvijenog" sveta koji i sprovodi taj tvoj NWO, a to je pohlepa i ljubav prema stvarima, statusnim simbolima (otuđenje od sebe, drugih i prirode).
a podela na rase, narode, religije, različite moralne vrednosti je sasvim normalna stvar.
i gle čuda, mnoge stvari tu imaju zajedničke imenioce, potiču iz istih motiva i iz iste ljudske situacije, ma koliko naoko izgledale različite. u svakom slučaju, treba tražiti sličnosti, a ne razlike. sve zavisi od stava koji imaš.
mislim, hajde sad, dosetili se lavovi da od majmuna, antilopa i koza da naprave lavove, kao da bi svi živeli u miru i da se ne bi jurcali po savani i šumama. koja su to razmišljanja, bog te...

apsolutno nam nije potreban svetski policajac da bi živeli u miru. svetski policajci, kao što je USA, su zapravo najveća pretnja po mir, uz, naravno, one koji stoje iza njih. i njihova težnja nije mir, nego impotentna moć posedovanja stvari i ljudi (nasuprot delanju i stvaranju), a zbog toga će, kao i mnogi drugi kroz istoriju, pući na kraju.

Inace, film je zasnovan na veoma staroj ideji, samo moderno intepretiran, ima dosta propusta ali je radjen uz pomoc grupe psihologa koji te rupe pokusavaju "sakriti" muzikom i tim glupostima... Marketing je ono sto je ovaj film napravilo toliko gledanim...
Дај пример, на шта тачно мислиш?
Nisam stigao da pogledam ceo film, ali to nikada nece promeniti moje verovanje i moje stavove...
Па како онда можеш коментарисати и критиковати. Први део јесте проблематичан, поготово за вернике и ту би се могло доста дискутовати, али други и трећи су више него јасни и разумљиви, поготово што се све то може проверити из других извора.

П.С. Нису ми јасни они који тврде да филм иде у прилог креаторима Новог светског поретка, када се из авиона види да је управо супротно, и по самом приступу, а богами и по одабиру тема.

tvrdnja da film ide u prilog kreatorima NWO je zasnovana na činjenici da je svaka reklama, pa i anti-reklama, pozitivna za ono što se (anti)reklamira. koliko je to istina, nemam pojma.

ne znam po čemu je prvi deo filma problematičan. on udara samo na one koji misle da je hrišćanska religija spuštena na Zemlju od samog Boga, da ni pre ni posle nije bilo nešto kao što je ona. film, sa svojim podacima, tvrdi da ono zapravo ima koren u starim religijama, paganizmu i zajednički koren sa svim religijama u astrologiji. to ne dokazuje ništa manje ni više osim toga da je hrišćanstvo ukorenjeno u ljudsko iskustvo i poimanje sveta kroz istoriju. za mene je to velika vrednost, i u suštini, ta tvrdnja je za mene pozitivna. a za one koji misle da je hrišćanstvo samo po sebi revolucionarno, "jedino pravo", tvrdnje iz filma su razočarenje i "neistine". ebiga.

tvrdnja da film ide u prilog kreatorima NWO je zasnovana na činjenici da je svaka reklama, pa i anti-reklama, pozitivna za ono što se (anti)reklamira.koliko je to istina, nemam pojma.
Ма то је сад већ филозофирање, пустимо то. Овај филм се сигурно не може подвести под рекламу, него једну чисту и просветљујућу критику одређених феномена који се иначе жестоко цензуришу и крију од шире јавности.
ne znam po čemu je prvi deo filma problematičan. on udara samo na one koji misle da je hrišćanska religija spuštena na Zemlju od samog Boga,
Нисам рекао да је мени проблематичан, али је већини људи тај део сигурно много тежи за разумети и поготово прихватити него остала два која се баве много "опипљивијим" стварима.

Дај пример, на шта тачно мислиш?
glupost je to da je horus bio krsten, a to se kaze u filmu, ima jos propusta ne mogu sad da ih ispratim. Inace muzikom uglavnom maskiraju a mozda rade i brain wash ;);)
Па како онда можеш коментарисати и критиковати. Први део јесте проблематичан, поготово за вернике и ту би се могло доста дискутовати, али други и трећи су више него јасни и разумљиви, поготово што се све то може проверити из других извора.

П.С. Нису ми јасни они који тврде да филм иде у прилог креаторима Новог светског поретка, када се из авиона види да је управо супротно, и по самом приступу, а богами и по одабиру тема.
tako sto sam citao komentare pre nego sto sam ga odgledao, znam par projekata pre toga koji su bili u pokusaju itd...

Projekat NWO koji se trenutno pokusava privesti kraju je usao u poslednju fazu.Na nama je,da se kao ljudi,nacija,drzava, odupremo ovoj omci koja se polako stavlja na vrat svakog coveka na ovoj planeti pre,sada i kasnije.Mislite na svoje buduce potomke,mislite na svoju decu.Da li prihvatate,da im u nasledstvo ostavite svet u kome ce biti umni i fizicki robovi kreatora najmracnije ideologije.Svet u kome vas lisavaju porodice,vere u duh i slobodu.Odlucno recite NE!!!Ne pomazite svesno ili nesvesno njihovim idejama,cesto vjesto upakovanim u navodni napredak ljudske civilizacije.Iskusenja su velika,njihova moc i sila jos veca,ali ne i svemocna!

Back