- Poruka
- 98.635
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poznato mi je takvo stanje, ne licno meni, ali recimo da znam o cemu pricas. Prekine se i takav odnos, i ono sto je najbolje nazalost ne moze da potraje onoliko koliko bismo zeleli, ali ne moze se zaboraviti, i uticace i na sva naredna iskustva, na nove relacije. Ono sto je bilo savrseno se dobro, dobro pamti i nedostajace uvek.
obozavam to ludilo i ne zelim da izadjem it tog kruga![]()
kako doziveti amneziju?
Tema@ kakvo pomućenje uma sada?
![]()
Nikako. Mogu se menjati partneri kao na traci, cak se i otupi, ono srce se skameni, ali zaboraviti se ne moze, cak i ako se naleti na nesto sto je slicno, sto ce liciti na to savrseno iskustvo, na slepu strast.
(I recimo ne mogu nikako Di Lajtu da dokazem da za tako nesto nije neophodna idealna fizionomija, da naizgled neugledni ljudi mogu da rasplamsaju takvu strast o kojoj pricas i da je odrzavaju na tom nivou ludila. To je sporedni kolosek ovakve price, ali me eto bas to fascinira.)
To je moje neko vidjenje, iz ugla sledeceg igraca koji je usao kao zamena za glavnog golgetera i pokusao da zadrzi zeljeni nivo igre, zablistao na tom mecu i potom se ugasio. Ne moze se tek tako nadoknaditi gubitak najboljeg igraca ma kako prekomponovali tim, a poznato je da se vrhunski igraci - superzvezde pamte, da postaju legende.
ma ne sada, bez brige budi
- - - - - - - - - -
ma kakvi idealan...ni blizu
a sad vise necu da se igram s tobom...cuj nikada i cuj legenda![]()
Zabolina, znam sta pricam, vise puta se ulazilo u igru kao rezerva upravo nakon tih opisanih situacija. Nema tu dostojne zamene, cak i da uskoci golgeter slicnog kvaliteta.
Da li vam se desilo da vas spici takva strast da ne znate gde bijete, imate sa tom osobom savrsen seks, ne mozete da se zasitite i uvek trazite jos?
Jednostavno vam ta/j neko totalno pomuti razum i ne mozete doci sebi?
Kako ste se otrgli iz kandzi tog ludila?
Da li vam se desilo da vas spici takva strast da ne znate gde bijete, imate sa tom osobom savrsen seks, ne mozete da se zasitite i uvek trazite jos?
Jednostavno vam ta/j neko totalno pomuti razum i ne mozete doci sebi?
Kako ste se otrgli iz kandzi tog ludila?
srecan covek![]()
Pa ne znam kakav sex bi to trebao da bude, a ne kazem da nisam imao super sexa u zivotu.
a zamisli naidje neko jos bolji? zamisli![]()
5x bolji od onog za koji si do tada smatrao da je odlican
"Oces da ti odrepujem?
Svasta moze da se desi,
al' ne postoji drugi Leo Mesi.
Od takvog sexa neko bi ostao sa trajnim posledicama. Tako da bolje ostati u okrvirima realnosti.