Страшно! Још један Б92!!!

Pa shto je gledash matori...shto ne gledash neku tvoju "anti-qurazh TV"...kakav pacenik...:lol:

Nemamo mi televizija koje odrazavaju tradicionalni srpski ''Tuci zenu,siluj cerku,a komsiju sta briga' moral,pa covek mora da gleda ovu americku propagandu...Sve ce to da mu se promeni kada Toma dodje na vlast,moci ce da ******i TV ekran, koji ce 24 casa da daje sliku heroja silovatelja i ubica- Mladica...

Nemamo mi televizija koje odrazavaju tradicionalni srpski ''Tuci zenu,siluj cerku,a komsiju sta briga' moral,pa covek mora da gleda ovu americku propagandu...Sve ce to da mu se promeni kada Toma dodje na vlast,moci ce da ******i TV ekran, koji ce 24 casa da daje sliku heroja silovatelja i ubica- Mladica...

проширена оптужница видим:shock:.....а колико је силовао :?::roll:

Ja znam skoro sve a ti imaš još mnogo da učiš da bi postao osrednji analitičar :-)

Ghghgh, pozdravili te Čeda, Batić, Svilanović, Keba i naravno Džej :-)

:shock:
Nemoj vise da se blamiras...evo molim, te. Ti znas skoro sve? Ko si ti? Kako si uspeo da pored sveznanja ostanes anoniman? Mislim...stvarno. Budi makar skromniji. Znam ja da neznanje daje najveca krila, i da si ti dokaz toga...ali stvarno ....:roll:

Pe ne znam licno za njega,ali znam da nijedan vojnik njegove vojske u njegovo vreme nije osudjen za silovanje-znaci da ih je branio,a to valjda znaci da je sada on njihov heroj...Jednostavna indukcija...

није индукција код тебе је инфекција....а колико је балија,усташа и шиптара осуђено за силовање.....изгледа да се у рату више води љубав а не рат;);)

nemamo , ali zato imamo televiziju koja se sama hvali time da aktivno propagira homoseksualizam (po principu cega se pametan stidi, b52 se ponosi):

dok danas najveća medijska kuća B92 pruža otvorenu podršku i utiče na to da se popravi iskrivljena slika o homoseksualcima.
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6431950&postcount=123

Back