Strasno dobar politicki video!

Поново се позиваш на Википедију? Па зар ти нисам рекао до садса бар 50 пута да је то најнетачнија он лајн енциклопедија. Доказ који иде у прилог томе јесте тај да су Википедију писали, а и пишу, чак и они који нису ни средњу школу завршили.

Што се тиче објективности Б92, мислим да ће горети због тога што су објективни.

Brate, lupaš kao pokvaren krevet ispod mladog bračnog para.

Wikipwdia je moderni fenomen koji je začuđujuće tačan. Istorija se izuzima, jer ničija istorija nije objektivna i zato što svi narodi imaju drugačiju verziju istorije.

Brate, lupaš kao pokvaren krevet ispod mladog bračnog para.

Wikipwdia je moderni fenomen koji je začuđujuće tačan. Istorija se izuzima, jer ničija istorija nije objektivna i zato što svi narodi imaju drugačiju verziju istorije.

Негде у новинама чак писали о томе да је Википедија једна од најнетачнијих. Чини ми се да су писали у Блицу или можда у неким другим новинама.

Негде у новинама чак писали о томе да је Википедија једна од најнетачнијих. Чини ми се да су писали у Блицу или можда у неким другим новинама.

Znači ti uopšte nemaš iskustvo sa Wikipadiom, već mi prenosiš ono što si pročitao u novinama? Ja Wiki koristim svaki dan. Koristim je u učenju i nikad nisam imao problema da naučenim. Dakle, tvoja opaska ne stoji.
Tačno je da u Wiki svako može napisati šta hoće, ali postoje i drugi ljudi koji to čitaju i ispravljaju.

Ако нека ТВ ( у овом слуцају Б92 ) ради упоредну анкету, Београд - Загреб па у Загребу сачекује професоре универзитета и поставља им одрећена питања, а после у Београду таква иста питања поставља продавцима паприка на Бајлинијевој пијаци, па и на једном и другом месту добија адекватно срочене одговоре, каву то слику даје о ова два народа. Није ли то тендециозно, или мислиш да је то потпуно релно . А таквих примера има колико хоћеш. Ако треба да се поједностави, кажи. То , иначе не види само онај ко неће.

Ако нека ТВ ( у овом слуцају Б92 ) ради упоредну анкету, Београд - Загреб па у Загребу сачекује професоре универзитета и поставља им одрећена питања, а после у Београду таква иста питања поставља продавцима паприка на Бајлинијевој пијаци, па и на једном и другом месту добија адекватно срочене одговоре, каву то слику даје о ова два народа. Није ли то тендециозно, или мислиш да је то потпуно релно . А таквих примера има колико хоћеш. Ако треба да се поједностави, кажи. То , иначе не види само онај ко неће.

na ustaskoj b92 sve je cista manipulacija i to tolika manipulacija da to vredja zdrav razum.

sve im je izmisljeno i izmanipulisano od gostiju u studiju do komentara na vesti na njihovom ustaskom sajtu do blogova ma sve je upereno protiv Srba i Srbije.

zato ih treba SPALITI DO TEMELJA

a sta to rts radi?

da li RTS gura na svoje ekrane neke debile i anonimuse koji pozivaju srpski narod da prizna nezavisno kosovo "i prihvati novu realnost"?

da li RTS pljuje po crkvi?

da li RTS kao B92 proglasava sve casne Srbe za zlocince a izdajnike gamad i dezertere za dobre ljude?

Da li RTS placa Soros?

ja koliko znam odgovor na sva ova pitanje je NE

zato siptarski B92 TREBA SPALITI

Alo piromane ti ili imaš stvarnih zdravstvenih problema ili samo želju da spaljuješ?

Shvatili smo da hoćeš da spaljuješ te stoga šta čekaš?Pozivaš druge a ti ništa ne radiš?Pa da bi spalio B92 nije ti potrebno 1000 ljudi već ti sam.........Ajde kreni a mi ćemo "za tobom"..............

Back