Страшно ће бити за Србе ако Вучић и Брнабић умисле да су од Бога послати да реше судбину Косова и Метохије!

nesko101

Elita
Poruka
20.856
Ауторска
Ових дана се примећује како председник Србије са својом премијерком умишљају како су они ти који требају да ставе тачку на статус Косова и Метохије.Народ неприметно као да није присутан посматра све из неке друге димензије јер се све лако износи као да се никада није страдало за ову СРПСКУ окупирану светињу.
Косово и Метохије није први пут окупирана као што није сигурно ни последња а сваки Српски владар који је мислио да може сам да реши судбину свете Српске земље или је био луд или је страшно лагао тај исти Српски народ.

jel leglo 100€ za zaposlene i 200€ za nazovi nezaposlene?
Можда ти живиш за што више новца, ја користим новац само да бих преживео.

za kojkurac vi dobijate više kad samo muljate?

da nema crkve nikog ne bi bilo poštenog, bar deklarativno...
Толико си контаминиран мржњом према Косовцима да чак и своје постове преправљаш и допуњаваш.Болестан си од претеране љубоморе.

На почетној страници се не види цео наслов већ само "Страшно ће бити за Србе ако Вучић..."

и чим сам видео пола наслова, знао сам да си ти отворио ауторску тему.

Pa već ga je priznao Briselskim sporazumom. Samo što ovde servira priču da su ga zlobne čike prevarili sve, on je ispunio sve, a Priština ništa. Normalno, penzioneri puše priču da je tobože neki borac i drže ga na vlasti.

На почетној страници се не види цео наслов већ само "Страшно ће бити за Србе ако Вучић..."

и чим сам видео пола наслова, знао сам да си ти отворио ауторску тему.
Па ја то и хоћу јер већина чита само наслов као и ти што често радиш. :per:

Pa već ga je priznao Briselskim sporazumom. Samo što ovde servira priču da su ga zlobne čike prevarili sve, on je ispunio sve, a Priština ništa. Normalno, penzioneri puše priču da je tobože neki borac i drže ga na vlasti.
Будимо искрени Бриселским споразумом није признао већ је само отворио врата ка том циљу.

Ауторска
Ових дана се примећује како председник Србије са својом премијерком умишљају како су они ти који требају да ставе тачку на статус Косова и Метохије.Народ неприметно као да није присутан посматра све из неке друге димензије јер се све лако износи као да се никада није страдало за ову СРПСКУ окупирану светињу.
Косово и Метохије није први пут окупирана као што није сигурно ни последња а сваки Српски владар који је мислио да може сам да реши судбину свете Српске земље или је био луд или је страшно лагао тај исти Српски народ.

Када довољан број пута поновиш неки став,
то за тебе постаје истина, твоја истина, твоја тачка гледишта.
Наравно, и они који те слушају док понављаш ту неку мантру
су у великој опасности да дотична мантра постане и њихов став,
њихова заклетва.

Косово света српска земља ?
Свашта !!!

Треба своје ствари чувати,
свој новчаник, своје здравље, своју породицу, своју земљу,
али се не треба патолошки понашати у случају губитка било чега.

Сад је испало да Шипци више воле Косово,
на тамошњим планинама њихови чобани,
у тамошњим градовима њихови грађани,
у тамошњим касарнама њихови војници.

Све то може да се преокрене
уколико наши чобани оду тамо да чувају стоку
и наши грађани оду тамо да живе,
и наша војска оде тамо да служи.

Мени се лично тамо не иде, искрено.
Заправо повраћа ми се од Косова.

Вама ?

za kojkurac vi dobijate više kad samo muljate?

da nema crkve nikog ne bi bilo poštenog, bar deklarativno...

Misliš da je u Crkvi poštenje?

Треба тражити од Албаније излаз на море за део Косова - ето то је решење.
Одрживо !

Да се нико никада не побуни !!!
Oni već imaju taj deo Kosova koji želiš da im predaš.

To je "mala" bušotina u tvom planu

Sto ce biti strasno? Strasno bi bilo da se 1,7 miliona Siptara razmile po Srbiji. Koliko god tesko bilo ,ovo je najbolje resenje. Makedonija ima perspektivu da zavrsi kao Liban ,nekada vecinski hriscanska drzava. Procitaj neki tekst o Libancima koji su pobegli iz svoje zemlje pred stotinama hiljada izbeglih Palestinaca .Makedonci da su pametni da im poklone zapadnu Makedoniju,Tetovo ,Gostivar ovako ce sve izgubiti za 30 godina.

Back