Ne znam da li neko prati,ali ipak cu da pisem ja

,i ovu sam izmislio

Pre nekoliko godina se jedan covek vracao kasno uvece sa posla,bio je jako umoran,jedva je hodao.
Ide on tako nekom mracnom ulicicom i vidi on neki dim kao da neko pusi cigarete,pridje on i nema nikoga.
On vidi ponovo taj dim nekoliko metara od njega,on se ponovo priblizi i ponovo nema nicega.
On se bi kaze da sigurno umislja posto je jako umoran,i on ubrzao korak i uputio se kuci.
Ide on ulicom neko i vidi neke ljude pricaju u dvoristu necijem da je nestalo struje,a taj covek zivi daleko,
a sve ulice su mracne.Ode u neku bas veliku ulicu,gleda on unaokolo i odjednom napred vidi neku tamo zenu u crnom,
cudno odjednom se pojavila kaze on.I ona sad na 2 metra od njega,na metar od njega i kaze ruznim glasom,
"Bezi sa puta gde gledas",ona malo njega okrzne dok je prolazila,a on se najezi,oseti jaku hladnocu,
kao da je ta zena od leda.I posle je on stigao kuci,razmislja on i dodje njegova zena,kaze mu da struje nece biti 3 dana i noci.
I on sutradan ponovo umoran dolazi sa posla ali sa baterijskom lampom.Ponovo prolazi velikom ulicom i ponovo vidi tu zenu.
Ali sad obucena u belo,na metar od njega i kaze ona "Izvinite samo da prodjem" lepim glasom,ponovo ga okrzne a ono bas topla.
I tako trecu noc zaredom ode on tom ulicom i ne vidi tu zenu.i vidi on ljudi se okupili oko neke zgrade,
on dodje do njih i vidi zalepljena smrtovnica,a na njoj ta zena sto je video,ona umrla pre tacno 2 noci kad je nestalo struje...