Evo jedno licno iskustvo,mozda nije strasno i jezivo ali hajde.
U mom selu je postojala jedna stara kuca u kojoj su nakada zivjeli moji dalji rodjaci.
Kuca je bila napustena nekih 10-15 godina,niko nije boravio u njoj.Moja porodica je koristila samo pomocne objekte.
Jedne veceri sam sanjao kako prolazim pored kuce,u trenutku dok prolazim vidim nekoga na prozoru i taj neko me doziva.
Ne mogu da vidim o kome se radi ali mi nesto govori da bjezim,i pocinjem trcati tj. bjezati u tom trenutku se i probudim.
Identican san sam sanjao nekoliko puta,samo je razlika bila u dozivanju.Ponekad bi me ta osoba nazvala imenom,a nekad bi rekla DODjI SINE.
Glas mi je bio ne poznat.
Bio sam siguran da se radi o zenskoj osobi,mada nikad nisam mogao da vidim lice iako sam se trudio.
Taj san sam sanjao (ne bas svaku noc),sve dok jednog dana nisam nakupio kamenja u dzepove i razbio sve prozore na toj kuci.
Ne znam kako sam dosao na ideju da razbijem prozore,ali je bilo ucinkovito.
Sad ne znam da li sam oslobodio neku zarobljenu dusu ili sta vec,ali i meni je bilo nekako lakse i nisam osjecao strah dok prolazim pored te kuce.
PS
Prozore nikad nisam platio.Ratni vihor je zbrisao kucu i sve sta je bilo u njoj.