Strasne price za Plasljivu Decu - Mesto za sve vase 'Scary/Horror' PRICE!

Miss Harajuku

Početnik
Poruka
8
Horror filmovi,strasne price, prizivanje duhova..SVe me to strasno zanima.Jos od moje 6 god , od kako sam pogledala pravi, strasni HORROR film 'The eye' sve vise i vise mi se svidjaju takve stvari... Proslo je, 11 god od tada ;)..I svaki dan, po intenetu, knjigama trazim horror price. E, sada, Ako ste ljubitelji kao i ja i ako imate kakvo 'zajebano' iskustvo molim vas da napisete upravo ovde. Podrazumeva se da cu i ja biti vrlo, vrlo aktivna...Prvo vi! :heart::mrgreen: ( Unapred se radujem)

Evo citajte, bas su jezive:

1207022990471.gif

Strava Daniele..!
Evo jedna od mene, Sad, da vam kazem da se meni desilo,ne znam koliko ce vas verovati, ali nema veze ^^:
Ima 3 meseca kako sam se preselila u El Paso, Texas... Kuca se nalazi na vrlo,vrlo lepom mestu, i nije velika, strasna i tako to..ZNate vec one Americke kuce, kao sto je ona iz Amityville horror.Blizu kuce se nalazi jedan ogroman Skate Park okruzen Parkom ( bolje reci,sumom). S obzirom da je moja opsesija Skateboardin i da se time bavim vec 4 god, to je bilo najlepse mesto na svetu za mene. Sad da predjemo na stvar

Jedno vece sam ostala prilicno kasno u parku sa samo jos dva tipa..Inace obojica su mi jako dobri drugovi. Mislim da je bilo oko 1 ujutro. Kisa je pocela (sto zapravo nije obicaj u El Pasu, pa smo se svi zacudili) i svi smo se sakrili ispod jedne najvece Skate Rampe i cutali,cekajuci da kisa prodje. SVako je mislio nesto svoje, Ja o devetonedeljnom ispitu, Gage (Gedz) predpostavljam o dolazecem Skate Takmicenju, Kody o svojoj devojci. Ali Jedna stvar nas je sve trgla iz misli. CULI SMO ZVUK SKATE-a PO RAMPI ( STo je gotovo bilo nemoguce, je rniko nije u stanju da vozi po pljusku, jer je rampa jako klizava). SVi tog momenta ostarili za 10god. Gage, kao najhrabriji,izasao je da vidi, kos e to nasao pametan da vozi skate po ovoj kisi, i to jeo po strmoj rampi. Da stvar bude gora i da ostarimo za jos 10 god, Bas Nikoga, ali nikoga NIJE BILO..Ali zvuk se cuo. Znali smo da nije ni sa jedne druge rampe jer je bilo toliko jako, i blizu, kao d anam neko vozi skate po mozgu. Istoga momenta smo svo troje poskocili i sprintali do kuce ( hvala bogu pa nismo ziveli daleko)...Svi smo padali u bare bar jedno 10 puta. ALI NAJBITNIJE OD SVEGA JE TO DA NE ZNAMO STA SE DALJE DESILO, I DA SE HVALA BOGU NISTA SLICNO NIJE PONOVILO...ALi ne kazem da nemam strasnih prica koje su se licno meni desile..HiHi ^^

Poslednja izmena:
živeo sam u nekom stanu koji je bio underground i često se noću čuli neki zvukovi. ne znam, ja na to nisam obraćao pažnju dok mi to nije rekao jedan drigar što je noćio kod mene. posle toga sam i ja čuo neko odzvanjanje. nemam pojma šta je to bilo. mada stan ko stan je bio na sablasnom mestu.
Eww..Wolela bih da posetim taj stan..Strasno me zanimaju takve stvari, iako ih se uzasno plasim

Jedno vece sam ostala prilicno kasno u parku sa samo jos dva tipa..Inace obojica su mi jako dobri drugovi. Mislim da je bilo oko 1 ujutro. Kisa je pocela (sto zapravo nije obicaj u El Pasu, pa smo se svi zacudili) i svi smo se sakrili ispod jedne najvece Skate Rampe i cutali,cekajuci da kisa prodje. SVako je mislio nesto svoje, Ja o devetonedeljnom ispitu, Gage (Gedz) predpostavljam o dolazecem Skate Takmicenju, Kody o svojoj devojci. Ali Jedna stvar nas je sve trgla iz misli. CULI SMO ZVUK SKATE-a PO RAMPI ( STo je gotovo bilo nemoguce, je rniko nije u stanju da vozi po pljusku, jer je rampa jako klizava). SVi tog momenta ostarili za 10god. Gage, kao najhrabriji,izasao je da vidi, kos e to nasao pametan da vozi skate po ovoj kisi, i to jeo po strmoj rampi. Da stvar bude gora i da ostarimo za jos 10 god, Bas Nikoga, ali nikoga NIJE BILO..Ali zvuk se cuo. Znali smo da nije ni sa jedne druge rampe jer je bilo toliko jako, i blizu, kao d anam neko vozi skate po mozgu. Istoga momenta smo svo troje poskocili i sprintali do kuce ( hvala bogu pa nismo ziveli daleko)...Svi smo padali u bare bar jedno 10 puta. ALI NAJBITNIJE OD SVEGA JE TO DA NE ZNAMO STA SE DALJE DESILO, I DA SE HVALA BOGU NISTA SLICNO NIJE PONOVILO...ALi ne kazem da nemam strasnih prica koje su se licno meni desile..HiHi ^^

ja se naježih. ne mogu da kažem da nisam plašljiv iako evo vučem ovu svoju guzicu sa sobom skoro 23 godine :D
a što se mog bivšeg stana tice dok mi je tu bio cimer ili neko drugi na noćenju bilo je lagano, još se i sprdali na taj račun, a kad ostanem sam, onda kreću pravi tripovi :)

ja se naježih. ne mogu da kažem da nisam plašljiv iako evo vučem ovu svoju guzicu sa sobom skoro 23 godine :D
a što se mog bivšeg stana tice dok mi je tu bio cimer ili neko drugi na noćenju bilo je lagano, još se i sprdali na taj račun, a kad ostanem sam, onda kreću pravi tripovi :)

Znas kako, ja kako sam starija sve se manje plasim da ostajem sama, ali kad sam bila klinka, Svaki, ALI BAS svaki sum me je strasno plasio...Mada, i sada se plasim...

EVO JOS JEDNE!
Ne znam jesam li spomenula, verovatno jesam. Ima vec 3 meseca kako zivim u Texasu. Tamo idem u skolu i sve. Ovo se desilo pre 2 meseca. U skoli mi je bilo super, drustvo,ocene. SVi su bili korektni, odlicni.. E, Bila je u odelenju jedna, na izgled normalna cura iz 4. razreda ( ja sam 3.). lepa, lepo gradjena, normalno obucena, nista cudno..Mozda malo stidljiva. Jos od pocetka sam primetila da se niko ne druzi s njom, i da svi govore da se bavi, tako rec, magijom. Bilo mi je to jako smesno, ali, sikreno, nisma imala neku zelju da je upoznam. Jednog dana, sasvim obicnog, na trecem casu me je nesto zaboleo stomak, i zamolila sam nastavnika zdravih stilova zivota da me pusti na 5min. Izasla sam i pravo u WC. Usla sma u prvi toalet, i pogodite sta!? Cura 'Crna Magija' je zaboravila da se zakljuca i istog momenta je na pod bacila crnu knjigu sa slikom zlatnog pentagarma i uhvatila me za vrat. Cutala sam iako su mi suze polazile na oci. Uzela je knjigu sa poda, otvorila i pocela da cikta nesto nerazumljivo, mozda na latinskom. Uzasno sma s euplasila..Citala je, Citala, i u jednom momentu prestala da cita i nastavila d aprica gledajuci me u oci i stezuci me jos jace za vrat. Kada je videla da sam se stvarno uplasila pustila me je i grohotom se nasmejala. Izasla sam trceci. Sledecih 10 dana su mi se desavala jako cudne stvari, osim neuspeha sto se tice ocena, raskid s momkom, svadja s prijateljima, uvece sam cula ( ili umisljala) pevanje na, rekla bih latinskom. I nisam znala odakle to dolazi. Nakon 10 dana, sve s evratilo u normalu, a ta cura s eodselila iz skole.
NA VAMA JE HOCETE LI MI VEROVATI, NECU VAS UVERAVATI. NADAM SE DA STE UZIVALI

Poslednja izmena:

Back