Jedno vece sam ostala prilicno kasno u parku sa samo jos dva tipa..Inace obojica su mi jako dobri drugovi. Mislim da je bilo oko 1 ujutro. Kisa je pocela (sto zapravo nije obicaj u El Pasu, pa smo se svi zacudili) i svi smo se sakrili ispod jedne najvece Skate Rampe i cutali,cekajuci da kisa prodje. SVako je mislio nesto svoje, Ja o devetonedeljnom ispitu, Gage (Gedz) predpostavljam o dolazecem Skate Takmicenju, Kody o svojoj devojci. Ali Jedna stvar nas je sve trgla iz misli. CULI SMO ZVUK SKATE-a PO RAMPI ( STo je gotovo bilo nemoguce, je rniko nije u stanju da vozi po pljusku, jer je rampa jako klizava). SVi tog momenta ostarili za 10god. Gage, kao najhrabriji,izasao je da vidi, kos e to nasao pametan da vozi skate po ovoj kisi, i to jeo po strmoj rampi. Da stvar bude gora i da ostarimo za jos 10 god, Bas Nikoga, ali nikoga NIJE BILO..Ali zvuk se cuo. Znali smo da nije ni sa jedne druge rampe jer je bilo toliko jako, i blizu, kao d anam neko vozi skate po mozgu. Istoga momenta smo svo troje poskocili i sprintali do kuce ( hvala bogu pa nismo ziveli daleko)...Svi smo padali u bare bar jedno 10 puta. ALI NAJBITNIJE OD SVEGA JE TO DA NE ZNAMO STA SE DALJE DESILO, I DA SE HVALA BOGU NISTA SLICNO NIJE PONOVILO...ALi ne kazem da nemam strasnih prica koje su se licno meni desile..HiHi ^^