DaNa_Pa
Primećen član
- Poruka
- 979
naancy90:xexe, desavalo se meni kojesta osim osachkog jezika....
tako jednom ja bila sa drustvom na utakmici...i sedim, gledam....poluvreme..ja pogledam na onu tablu i vidim jasno 84-75......a znam da je bilo nesto oko 40, 50....ja okrenem glavu, pogledam opet ono neki maaanji rezultat....i kraj utakmice 81-75...i u poslednjoj sekundi ubaci trojku neki i bude 84-75...oduzela sam se!!!!
a kada se saberu bilo kako te cifre dobije se 6![]()
stalno su mi se dogadjale takve gluposti i ja pricala sa babom...i ona mi je rekla da su se i njoj dogadjale slicne stvari, cak i mnogo bitnije na neki nacin od kad se jednom davila, bila u klinickoj smrti...i ona kaze da je taj "dar" sa njene strane jos odaaavno, ide kroz nasu porodicu..mada, ja nisam nesto verovala u to, rekla mi je da to ne smem da potiskujem, ali sam se ja mnogo uplasila i vise se nisam ni trudila da primecujem takve stvari niti da radim nesto neobicno.....i onda je sve prestalo da mi se dogadja, a baba mi kaze da sam sama kriva za to...moja baba je npr mogla da oseti nesto sto ce da se dogodi...
ali, vise ne verujem u to, jer mi se godinama nista nije ponovo desilo...od kada mi je rekla za to...
Pa meni kada se saberu cifre rodjenja dobije se 6