Strashne priche koje ste chuli...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

LiSa_RoWe

Početnik
Poruka
14
Malopre sam se ulogowala na forum,pa bih zzelela da chujem od was neke stwari.Chitala sam temu pod naslowom "neobichna tema...interesuje was?" i najezzila sam se kad sam prochitala komentar od naancy90(ono o prethodnim zziwotima).
Ako imate slichna isqstwa,ili uopshte zzelite da podelite neke priche,pishite owde,jer obozzawam da chitam takwe stwari.Znachi ako ste chuli neshto,neka sujewerja,kletwe i sl. ili se wama deslio,pishite ako 'otjete.
pozzzzz

meni keva pokazala u novinama...e sad ovo nije strashno koliko je bizarno...i komichno u neku ruku...neka deca sa sela,ovaj u fazonu nisu imala shta da jedu...pa su tako smislili plan.. jeli su seoske kuchice :lol: :lol: pojele budale :lol: :lol: sve kuchice u selu :lol: :lol: ...i pazite sad,sad ide ono najbolje :lol: :lol: ljudi primetili da niko ne laje nocu i to prijavili nadleznima...i cela ta pricha stigla do boraca za zivotinjska prava...ahahahahaha....i sad ovi istu tu decu tuze...zato sto su skenjali sve kuchice u selu.....meni keva to pokazala,kao da bi ja shvatio koliko ima stvarno siromashnih ljudi na svetu,posto se ja stalno zalim kako nemam para...a ja poceo bukvalno da plachem koliko sam se smejao...pa zar nisu budale mogle da kradu paprike na njivama a ne da kolju jadne kucice... :lol: :lol: :lol:

meni je deda pricao kako je imao druga koji je trebao da putuje negde........i njegova zena mu uzela avionsku kartu iz torbe,jer je imala neki strasan osecaj u vezi leta.........i on trazio kartu i nije nasao i zakasnio.....i krenuo covek negde i kako je otvorio vrata dobije srcani udar i umre,a taj avion s kojim je trebao da leti se srusio...........

xexe, desavalo se meni kojesta osim osachkog jezika....

tako jednom ja bila sa drustvom na utakmici...i sedim, gledam....poluvreme..ja pogledam na onu tablu i vidim jasno 84-75......a znam da je bilo nesto oko 40, 50....ja okrenem glavu, pogledam opet ono neki maaanji rezultat....i kraj utakmice 81-75...i u poslednjoj sekundi ubaci trojku neki i bude 84-75...oduzela sam se!!!!
a kada se saberu bilo kako te cifre dobije se 6 :twisted:

stalno su mi se dogadjale takve gluposti i ja pricala sa babom...i ona mi je rekla da su se i njoj dogadjale slicne stvari, cak i mnogo bitnije na neki nacin od kad se jednom davila, bila u klinickoj smrti...i ona kaze da je taj "dar" sa njene strane jos odaaavno, ide kroz nasu porodicu..mada, ja nisam nesto verovala u to, rekla mi je da to ne smem da potiskujem, ali sam se ja mnogo uplasila i vise se nisam ni trudila da primecujem takve stvari niti da radim nesto neobicno.....i onda je sve prestalo da mi se dogadja, a baba mi kaze da sam sama kriva za to...moja baba je npr mogla da oseti nesto sto ce da se dogodi...

ali, vise ne verujem u to, jer mi se godinama nista nije ponovo desilo...od kada mi je rekla za to...

ja bih volela da imam moc telekineze.i telepatije.
al bez tripova please :shock: i ja sam par puta imala tako neke sulude ideje,sta sam videla,cula itd....a onda sam shvatila da sam aljkava,i npr desavale su mi se iste stvari ko naancy...vidim tako neki broj,illi natpis ili nesto slicno a ono posle promenjen.ali ja kada vidim nesto,jako verujem u to,i sigurna sam da je tako.elem,zbog gore pomenute aljkavosti,ja to pogresno zapamtim,ili napravim neku moju fikciju i posle ne mogu da se nacudim kako to nije onako kako je bilo,tj onako kako sam ja zamislila da jeste :?
jbg,ja sam skeptik i ne verujem u te moci.tj,verujem da sve ima racionalno objasnjenje.

Tankian:
meni keva pokazala u novinama...e sad ovo nije strashno koliko je bizarno...i komichno u neku ruku...neka deca sa sela,ovaj u fazonu nisu imala shta da jedu...pa su tako smislili plan.. jeli su seoske kuchice :lol: :lol: pojele budale :lol: :lol: sve kuchice u selu :lol: :lol: ...i pazite sad,sad ide ono najbolje :lol: :lol: ljudi primetili da niko ne laje nocu i to prijavili nadleznima...i cela ta pricha stigla do boraca za zivotinjska prava...ahahahahaha....i sad ovi istu tu decu tuze...zato sto su skenjali sve kuchice u selu.....meni keva to pokazala,kao da bi ja shvatio koliko ima stvarno siromashnih ljudi na svetu,posto se ja stalno zalim kako nemam para...a ja poceo bukvalno da plachem koliko sam se smejao...pa zar nisu budale mogle da kradu paprike na njivama a ne da kolju jadne kucice... :lol: :lol: :lol:
Tu je tužno što se samo aktiviralo društvo za zaštitu životinja a ne recimo socijalni radnici ili UNICEF kad je došlo dotle da deca jedu kučiće jer nemaju šta drugo. :(

Banshee:
ja bih volela da imam moc telekineze.i telepatije.
al bez tripova please :shock: i ja sam par puta imala tako neke sulude ideje,sta sam videla,cula itd....a onda sam shvatila da sam aljkava,i npr desavale su mi se iste stvari ko naancy...vidim tako neki broj,illi natpis ili nesto slicno a ono posle promenjen.ali ja kada vidim nesto,jako verujem u to,i sigurna sam da je tako.elem,zbog gore pomenute aljkavosti,ja to pogresno zapamtim,ili napravim neku moju fikciju i posle ne mogu da se nacudim kako to nije onako kako je bilo,tj onako kako sam ja zamislila da jeste :?
jbg,ja sam skeptik i ne verujem u te moci.tj,verujem da sve ima racionalno objasnjenje.
Banshee bwe pa za telekinezu i telepatiju imash racionalna objashnjenja. Npr... veoma uproshteno recheno za telekinezu treba samo umeti usmeriti energiju...

.....ja sam citala isto negdje u novinama.....Kao neka djeca na selu...ne znam tacno gdje...ali gledali su onu djeciju seriju Teletabise...i u toj seriji valjda svi oni na kraju skoce u neku rupu u zemlji.....Valjda su djeca to zapazila i njih troje pogine tako sto su svi skocili u neki bunar...mislim da je to bilo u CG.......I ko kaze da TV ne utice lose na mlade:):(

@Cupka@:
.....ja sam citala isto negdje u novinama.....Kao neka djeca na selu...ne znam tacno gdje...ali gledali su onu djeciju seriju Teletabise...i u toj seriji valjda svi oni na kraju skoce u neku rupu u zemlji.....Valjda su djeca to zapazila i njih troje pogine tako sto su svi skocili u neki bunar...mislim da je to bilo u CG.......I ko kaze da TV ne utice lose na mlade:):(

dalja okolina ksh-a. chini mi se da se selo zove kaonik. nemojte da mi verujete ...davno to bilo...ja misilim da ni 7razred nisam zavrshio

@Cupka@:
I ja sam cula za to...U pitanju su bila bas mala deca 5-6 godine... Zato je taj crtani/serija u Nemackoj zabranjen.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back