gost 389231
Iskusan
- Poruka
- 6.792
Da, vidim ja da cu morati da ti crtam na susednoj temi, jer bi ti mene stvarno uvrstila u strap on musterije. 
Aj probacu tamo da objasnim.

Aj probacu tamo da objasnim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

![]()
To mi je i bio cilj. Misija okoncana, zadatak izvrsen. Uz put sam urnisao ljudima teme, umlatice me Gordonce i prika Di Lajt, ona gumenim vestakom, a prika gumenom palicom, bolje da bezim.
![]()

Ja sam mislila da je tvoja misija,da Pojetesa može da se upiše mežu jebače.![]()
![]()

Ja sam mislila da je tvoja misija,da Pojetesa može da se upiše temu jebača.![]()
![]()
Da se klizas....?
Uzdam se u njene konzervativne nazore, ona je lirski, puritansko cedni tip zene, i ove moderne ideje bez obzira na ispoljeno interesovanje ipak nece prihvatiti, moja nevinost ce biti sacuvana, cvrsto verujem u to.![]()
![]()
=) Ipak to nije baš mala stvar,da te odpozadi.
Ne znam da li će ti to učiniti.Da te zaobiđe,i ne upiše se muđu jebače. 

Sa obzirom da su na Ljisu obrisali temu da probam ovde da čujem mišljena.Da vidim kako će tema biti primljena.Da li bi se učinili čast i dali decojci da vas razdeviči,onako gej stil?
Crvenu su mi zabranili... =(
S obzorim da kažeš da ne osećaš nikakvo zadovoljstvo?Krećem od toga da si probao? 
Naguzila te neka,neki?![]()
S obzorim da kažeš da ne osećaš nikakvo zadovoljstvo?Krećem od toga da si probao?
![]()