ne znam da li si cula hirajgo ali je kao podugovor za etihad potpisan i onaj za besplatne letove za podrucje emirata, svim devojkama od 17 do 27 (ove starije nemaju prodju), odredjenih dimenzija (e to je sad neka tajna, ne znam kako mogu da se iskopaju informacije o centimetrima), bez obzira na boju kose ali iskljucivo sa svetlijim ocima (one sa tamnim moraju da uplate neku sumu jer je trziste prezasiceno). ukoliko se dobro pokazu zadrzavaju ih za unutrasnji avionski saobracaj pa mogu da lete s mesta u mesto uz prilicno dobru platu, osim sto naravno moraju da nauce arapski sto inace nije nuznost ukoliko se stacioniraju samo na zemljani saobracaj, modeling i poslove eskortovanja finih dzentlmena u carsafima. plata je takodje tajna ali je procurelo da ide do nekih 15000-ki zelenih mesecno sto uz besplatan stan i hranu, i poneki komad nakita uopste nije lose. i lakse je brate kad one odu na stranu pa se kroz papire zavede gde su transportovane, kod koga stacionirane a i oni imaju obavezu da prijave rashode, sto ce reci ostvarene njene prihode, pa onda nasa drzava na osnovu toga uzme procenat. jeste da izgleda da je drzava u makro poziciji ali sve je to za makro bogatstvo sa mikro izdacima.
najgluplje je sto se niko ne seti da mi mozemo da uvozimo penzionere iz bogatih zemalja, cuvamo ih po banjama i zdravim selima i ne koristimo njihove solidne prihode a mozda i masovno sahranjujemo za mnogo manje pare nego sto bi morali to tamo negde kod svojih dali. i jos moguca nasledstva ako su bez naslednika.