Strane lige

Za koga navijate u Grckoj

• Olimpijakos

• Panatinaikos

• AEK

• PAOK

• Aris

• Iraklis

• Panionios

• Neki drugi klub

• Ne pratim grcki fudbal

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
portugalski ficfiric i maneken kronaldo proglasen za najboljeg igraca engleskog prvenstva
a kakvi su im onda ostali
njega kad sam gledao u ligi sampiona ili u premijer ligi protiv celzija, liverpula ili arsenala nikad nista nije odigrao
samo se vrti oko lopte
najobicniji cirkuzant

banegad:
portugalski ficfiric i maneken kronaldo proglasen za najboljeg igraca engleskog prvenstva
njega kad sam gledao u ligi sampiona ili u premijer ligi protiv celzija, liverpula ili arsenala nikad nista nije odigrao
samo se vrti oko lopte
najobicniji cirkuzant

Bilo bi lepo da mu Gatuzo polomi koju kosku.

banegad:
samo se vrti oko lopte
najobicniji cirkuzant

Proglašen je i za najboljeg mladog igrača i za najboljeg igrača uopšte, što je po meni nepravda , jer je bezveze zauzeo mesto najboljem mladom igraču iza njega(Fabregasu :D ). Mislim da je glupo da jedan igrač ima obe titule. A i u najbolji tim prvenstva uvršteno je čak 8 igrača iz Mančestera!!! :mad: Koliko god oni bili dobri ove sezone(a videćemo ih sad, na muci se poznaju junaci), ipak 8 igrača je previše. Jedino Berbatov, Drogba i Džerard nisu iz Mančestera u tom timu, svi ostali jesu :mad:

ZzZzZz:
Bilo bi lepo da mu Gatuzo polomi koju kosku.
uopste ne zelim da ga neko izlomi ali su stvarno pretarali sa njegovim forsiranjem
na svakoj vecoj utakmici se pogubi, ne zna gde je, a protiv rome kad je manutd poveo sa 3:0 razigrao se samo tako
i to pored civua i jos nekog lika iz rome koji igra po levoj strani
a ovoj dvojici nije bilo do zivota a ne do igre
isto mi je bio smesan kad se igrala revijalna utakmica izmedju mancestera i ostatka sveta pa kad je dao onaj gol iz slobodnog udarca sa 30 metara
a utakmica sprdnja, golman prikovan uz jednu stativu nije ni postavio zivi zid kako treba
a ronaldo se napalio
kakvo jadno stvorenje

Ljudi vidi se da ne volite Kronalda,ali ma koliko ga mi (ne) voleli ne moze se poreci da je trenutno jedan od najboljih igraca na svetu.Mislim da je zasluzeno dobio titulu za najboljeg mladog igraca. Na kraju krajeva i kolege iz drugih timova su glasali za njega, sto znaci da i oni misle da je najbolji. A velikog uticaja je imala i cinjenica da je Junajted odlican ove sezone.

Meni samo nije jasno kako je Vidic osvojio titulu kad je Teri mnooogo bolji.

mozda ste culi za ovo...ili je neko vec napisao ovde na forumu, ali svejedno evo opet

Žuti karton zbog poljupca
Brazilski fudbaler odbrane dobio je žuti karton zato što je poljubio sudiju za vreme utakmice prethodnog kola.

Televizijski snimak pokazao je Klebersona fudbalera Kabofriense kako ljubi sudiju Ubiraćija Damasija u obraz pošto je ovaj svirao faul za protivnički tim. Duel na Marakani dobio je Botafogo sa 3:1.

Fudbaler i sudija bili su u prijateljskoj razmeni mišljenja, a raspoloženje sudije naglo se promenilo kada ga je Kleberson poljubio. Automatski je izvadio žuti karton, pokazao ga fudbaleru Kabofriensea uz reči: "Ne smeš da me ljubiš".

Kleberson je kasnije odgovorio da nije znao da je poljubac protiv fudbalskih pravila.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

milanfan:
mozda ste culi za ovo...ili je neko vec napisao ovde na forumu, ali svejedno evo opet

Žuti karton zbog poljupca
Brazilski fudbaler odbrane dobio je žuti karton zato što je poljubio sudiju za vreme utakmice prethodnog kola.

Televizijski snimak pokazao je Klebersona fudbalera Kabofriense kako ljubi sudiju Ubiraćija Damasija u obraz pošto je ovaj svirao faul za protivnički tim. Duel na Marakani dobio je Botafogo sa 3:1.

Fudbaler i sudija bili su u prijateljskoj razmeni mišljenja, a raspoloženje sudije naglo se promenilo kada ga je Kleberson poljubio. Automatski je izvadio žuti karton, pokazao ga fudbaleru Kabofriensea uz reči: "Ne smeš da me ljubiš".

Kleberson je kasnije odgovorio da nije znao da je poljubac protiv fudbalskih pravila.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
E videh taj vatreni poljubac. :D A sudija se zbunio u prvom trenutku. :lol:
Dobro kad mu nije krnuo jezik, moglo je da dođe i do sexa posle utakmice. :lol: :lol: :lol:

1. FK Kolín ..........................20 17 2 1 46:11 23 53
2. FC Slovan Liberec .............20 12 4 4 49:31 10 40
3. FK Mladá Boleslav............. 20 11 5 4 51:19 8 38
4. FK Náchod-Deštné............ 19 10 4 5 35:23 4 34
5. FK Jablonec 97..................19 9 6 4 46:23 6 33
6. FK Nový Bydžov................. 20 9 4 7 36:34 1 31
7. AFK Chrudim..................... 20 8 4 8 27:32 -2 28
8. FK AS Pardubice ...............20 7 4 9 39:37 -5 25
9. FC Zenit Čáslav ..................19 5 5 9 21:25 -10 20
10. Podješt. F.C.Český Dub... .19 5 4 10 22:48 -8 19
11. Sparta ČKD Kutná Hora..... 20 4 6 10 21:42 -12 18
12. FC Hlinsko....................... 20 5 3 12 22:48 -12 18
13. Bohemia Poděbrady.......... 20 5 1 14 20:45 -14 16
14. FC Slavia Hradec Králové.... 20 3 4 13 16:33 -17 13

Spektakularan gol Kristijana Vijerija

Malo kasnim, ali ajde ... Popularni ’’Bobo’’ nije krio zadovoljstvo ponovnim upisivanjem u listu strelaca u Seriji A posle više od godinu i po dana posta. Vieri je, naime, poslednji put zatresao protivničku mrežu 26. oktobra 2005. na utakmici Milan – Empoli.

Pogledajte gol koji je ’’Bobo’’ postigao :o ;)

Back