Štrand

storm cloud:
Па не знам, свашта се прича, свако се купа... У Шпанији смо имали базен у хотелу, сасвим је лепо изгледао, али онај мирис хлора ми се гадио. :? А иначе баш нисам нешто гадљива.

Ех, мада често пожелим да одем на Сајмиште, нисам била на том базену од основне. :|
Ako hoćeš da ideš, možemo jednom zajedno, samo se javi... Stvarno je lepo i čisto; malo je samo hladnjikava voda
A za vikend smo overili i Dunav sa kupanjem. i subotu i nedelju8-)

Nego, ima li neko komentar o novoj ceni parkinga na Štrandu i načinu plaćanja istog:mad: ja nisam mogla da verujem, odlepila sam kad sam stigla nespremna - moraš imati tačno (ni manje - ni više!) TRIDESET I DVA dinara u gvozdenim apoenima. Inače ne možeš da platiš parking:shock: kaže - parkomat ne vraća kusur - ok, ali što neće ni da primi recimo 35 din...

mackica ns:
Ako hoćeš da ideš, možemo jednom zajedno, samo se javi... Stvarno je lepo i čisto; malo je samo hladnjikava voda

Nego, ima li neko komentar o novoj ceni parkinga na Štrandu i načinu plaćanja istog:mad: ja nisam mogla da verujem, odlepila sam kad sam stigla nespremna - moraš imati tačno (ni manje - ni više!) TRIDESET I DVA dinara u gvozdenim apoenima. Inače ne možeš da platiš parking:shock: kaže - parkomat ne vraća kusur - ok, ali što neće ni da primi recimo 35 din...

Jao bre pa parkirajte negde u fruskogorskoj :lol:

mackica ns:

Ух, правиш ми зазубице! Волела бих на базен са вама, али нећу моћи скоро, пошто идем на море, али кад се вратим - што да не! :D

mackica ns:

Купи скутер. ;)

Бесплатна бициклана је мени закон, осим што раде само до 8 увече. Неки од вас су видели у суботу како то зна да буде гњаважа. :|

А знате ли некога коме је бајс остао закључан после 8? :confused:

Back