Štrand

storm cloud:
Шта кукумавчиш? Иди сам, као да је то неки проблем. Их, никад не бих стигла до Штранда да сам чекала да неког намолим да иде са мном. 8-)

Ti si zensko i uvek mozes naci drustvo lako ;)

A usluge JK trebaju svima ;)

proka1:
sinoc nije bilo komaraca.....a da li si primetila oblacak, ona dvojica sto bi da otvore JK ne smeju sami na strand? ;)

Nije da ne smem nego necu ko poacijent da sam idem..

Aleksej_BASO:
Nije da ne smem nego necu ko poacijent da sam idem..

Зашто као пацијент? :confused: То је најнормалнија ствар да одеш у свом граду на плажу, неког ћеш већ срести, а и ако не сретнеш, можеш да читаш, спаваш, слушаш музику, само се сунчаш, шеташ,... :)

Немој да због глупих предрасуда седиш код куће. :|

Хехе, па није то у питању. Ала ви мене доживљавате неозбиљно, кад мислите да су све моје обавезе нека спрдачина и провод. :lol:

Mi smo i juče bili :-D I pozdravljam konobare iz kafića pored mosta koji su nas juče častili pivom. Kažu za mlade mame kao najvernije goste i potrošače8-) :lol: Al' danas nećemo moći, danas ova mlada mama ide na svoj prvi roditeljski sastanak :setni smajli:

Da:-( I da:-(
Ali dugo je leto, a mi smo stvarno često tamo, mnogo češće sigurno nego poslednja 3-4 leta; tako da ćemo se sigurno videti. Ti kad god budeš dolazila javi se, ili svrati do tog kafića kod mosta (gde je pored ograđen pesak)... Valjda ćeš me prepoznati:wink: 8-)

mackica ns:
Čuvaj ih, ne daj da padnu Peri u ruke.

Ja vas čekam sa
7_4_11.gif
Ti si PANDUR sa sladoledom?? Zao mi je tvoje dece. Svi klinci ce ih zezati: Mama ti je ubila premijera.

Back