Pa i nisi bas.Uglavnom bilo malo prevruce,pa kisa,nista narocito,ti si se sigurno mnogo bolje provelastorm cloud:Јесам ли нешто пропустила ових дана на Штранду? Ако и јесам,м баш ме брига, вредело је!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i nisi bas.Uglavnom bilo malo prevruce,pa kisa,nista narocito,ti si se sigurno mnogo bolje provelastorm cloud:Јесам ли нешто пропустила ових дана на Штранду? Ако и јесам,м баш ме брига, вредело је!![]()
devojke u roze a muski u onu drecavo zelenuEva Braun:![]()
![]()
,evo zamisljam!Hocemo svi istu boju?Ili svi razlicito?Ili po polovima?A jel bi nas pustili na strand?
![]()

marina-b:Pa i nisi bas.Uglavnom bilo malo prevruce,pa kisa,nista narocito,ti si se sigurno mnogo bolje provela![]()

mora Sredozemno biti toplo kad se Dunav uliva u njega!storm cloud:Јесам, јесам.
Купала сам се у Средоземном мору.![]()
Јадран је био мало хладан. :?

Jesam ti lepo rekla da ces naci vremena da se i okupas i osuncasstorm cloud:Јесам, јесам.
Купала сам се у Средоземном мору.![]()
Јадран је био мало хладан. :?
Tačno, ni još par dana, ali ne zbog kiše već što se čuvar Gavra kocka i pije k'o smuk, a nema nameru da to malo obustavi ove nedelje !!! :???:mackica ns:Izgleda da danas, a kako sam načula ni sutra ništa od plaže:sad:
Pa, sad ..., možda ga i znaš, a možda i ne znaš, on je tamo upravnik, a ja sam ono napisao samo da ga nerviram, kada stigne zagrejan na poker, a ja, uključujući vinap, onako, spontano, otvorim i ovaj forum, tek da vidi kako su mu ključni poroci i na INTERNETU obznanjeni !!! :-Dproka1:ma bice lepog vremena, a tog gavru ne znamo ili znamo ?