krvolok
Poznat
- Poruka
- 8.262
... a, posle svog tog vina, i Proka !!!jacques:aaaaaaaaaa....u tom grmu je lezao zec![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... a, posle svog tog vina, i Proka !!!jacques:aaaaaaaaaa....u tom grmu je lezao zec![]()
Znači, čim se malo otrezniš, a ti intoniraš po socijalnoj osnovi ?!? :shock:proka1:sta ces kad imamo![]()

mackica ns:I mi smo otvorili sezonu, u nedelju, pa juče nastavili:smile:
Proko jesi promenio sto, ili je na sličnom mestu (onoih istih još uvek nema).
Mi smo sad pored mosta za najbližim stolovima do onog ograđenog peska sa velikim toboganom. Samo što su se juče, umesto vinom; mlade mame, i malo starije tate osvežavale pivom

mackica ns:I mi smo otvorili sezonu, u nedelju, pa juče nastavili:smile:
Proko jesi promenio sto, ili je na sličnom mestu (onoih istih još uvek nema).
Mi smo sad pored mosta za najbližim stolovima do onog ograđenog peska sa velikim toboganom. Samo što su se juče, umesto vinom; mlade mame, i malo starije tate osvežavale pivom

bio sam sve do sada, pa me pravi mali letnji pljusak oterao 

Ja cu ondak da se vatam za crno!jacques:kakvo dohvatis![]()
Kako nista?Zasto nista?jacques:eee...danas nazalost nista od stranda i Dunava...ustvari Dunav i moze...ali negde kod Smedereva?:?
A ima i peska u blizini; meni je ovog leta to najvažnije:smile:proka1:tacno, moj sto jos nisu postavili tako da sam i ja ptisao uzvodno, ispod mosta kod dva posecena jablanabio sam sve do sada, pa me pravi mali letnji pljusak oterao
imaju lepe ligenstule, lepo vino i veoma su ljubazni![]()
... hmmmm ... :shock:proka1:tacno, moj sto jos nisu postavili tako da sam i ja ptisao uzvodno, ispod mosta kod dva posecena jablanabio sam sve do sada, pa me pravi mali letnji pljusak oterao
imaju lepe ligenstule, lepo vino i veoma su ljubazni![]()
To su posledive popijenog vina i ljubaznog osoblja na Strandu :wink:krvolok:... hmmmm ... :shock:
pa kazem ti da sam u Smederevu :?Eva Braun:Kako nista?Zasto nista?
Aaaaa...Dunav je Dunav!Kako je tamo?jacques:pa kazem ti da sam u Smederevu :?
Covek otisao tamo poslom,a ne da se kupa i nabacuje boju :?Eva Braun:Aaaaa...Dunav je Dunav!Kako je tamo?