Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AH,NE!To je zato sto ja ne idem!Neva:To je zato sto nas dve nismo bile!![]()
to se zove dubokoumni provod na strandu,ha?Ni pored ribica,i sisica ja bez moje filozofije.........Orvel:Posto osnivate HIPI komunu, kao osoba koja sa radoscu izbegava vojsku, mozda se i ja pojavim. Prepoznacete me po mrkom pogledu, casopisu "Vreme" i iskrenom odlucnoscu da vas davim politikom, filozofijom i drugim BITNIM(citaj: kvazi-intelektualnim temama).
Ako se pojavim ne verujem da cete se provesti.
znam gde je i mradam se,jos kako,ali mi dzabe......................daleko jeDOKONI UM:Pa nije jezero kod mene u dvorištu ...
Mrdnite se malo ...
U auto ---> Banstol -> Krušedol -> Prnjavor -> levo 2 km -> desno 300 metara-> JEZERO
DOKONI UM:Ma ja volim ONO DRUGO JEZERO ... nema Maje, nema tetovaža, seoske klinke, odbojka na pesku sa lokalnim volejbal nabeđenicima...
Daltonista:Nikad nisam voleo Strand i bazen kod hotela,dok sam bio mali sisoje isli smo na Oficirac jer nisu mogli da zaustave moje plakanje dok smo na Strandu ili bazenu,kasnije kad sam krenuo sa drustvom da idem na plazu isli smo na Becarac koje je mmmmmmmm mesto za mene,omiljeno mesto u gradu.Otkako ga je NJIHOVA MAJA pas joj mater posekla svo drvece tamo ne mogu da ga pogledam stegne mi se srce.
lillymoon:i nije fer da nam pravis zazubice sa tim