storm cloud
Poznat
- Poruka
- 9.024
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A i ti se primila na žargon brata Nikole i mene, pa ga NAVODIŠ po štrandu k'o PAMETNU bombu ?!?storm cloud:То је лево од моста. Десно су оне без стомака, али са дупетом.Па ти види шта ти је мање зло.
![]()
lillymoon:to koliko teske stvari meni idu i gde necu navesti ovde.............................
devojke i slicno bas i ne spada u lakse stvari..........................ako to do sada nisi shvatio promeni ugao gledanja (recimo,od dole),mozda ce i tebi ici te,kako kazes,lakse stvari
storm cloud:То је лево од моста. Десно су оне без стомака, али са дупетом.Па ти види шта ти је мање зло.
![]()

DOKONI UM:Stani tačno ispod mosta. Na težištu desne kolovozne trake mosta koji je iznad tebe. I tu čekaj d anaiđe neki mutant koji ima ravan i zategnut stomak(kao Vilsonov reket) , malo dupe i ogromne sise![]()

storm cloud:Еј, Докони, па јуче коначно видесмо и тај чувени TDM или како оно беше.![]()
:wink: storm cloud:Надам се да се обраћаш Алексеју![]()
![]()
DOKONI UM:Tako je.
Yamaha TDM 850 TWIN
Ako sam imao 8-) to sam bio ja.:wink:
Mada ti bi me poznala u 100 sličnih:wink:
P.S. Kada i gde ?
DOKONI UM:A ti se prepoznala u opisu ? :shock:

storm cloud:Клисански мост, јуче око 18-19. Има си 8-) .
DOKONI UM:Bingo. 8-)
storm cloud:Па шта да ти причам, кад сам те ја познала, а твоја бивша љубав која је била са мном није.![]()

naravno,i tebi je bio ostavljan izbor shvatanjaDOKONI UM:Više mi se sviđa kad ih gledam "od gore" ... kako god shvatila
Mmmm, daaa, npr. Nemanja " debeli MOST ", ne samo da je prepoznatljiv već je i teško ZAOBILAZAN ... :-)DOKONI UM:Hmmm rekoh ja malo pre...Ti bi me prepoznala u 100 sličnih... :-)
Ipak "MI" iz Vase Stajića se na daleko prepozanjemo...