Štrand

to je tek pocetak sezone, najbolje tek dolazi

a pred kraj avgusta, stno festival domace kujne :D
Ako bude ko prošle godine skoro da bolje da ga i ne organizuju :( A kad se setim kako je tamo 2008. i 2007. bilo veselo i bogato . :ok: Nadam se da će ove godine biti organizacija na tom nivou od pre 3 godine , ako već ne može bolje .

Poslednja izmena:
Meni je Štrand divan,ali me uvek mrzi da odem,vruće mi,daleko,ne volim autobus,nemam bicikl,pa sam dočekala,evo,kraj avgusta da prvi put odem.Krenem posle 17h pešice,stignem nešto pre 18h i taman mi je to dovoljno da se isplivam, nauživam i vratim se dok ne počnu Prijatelji na B92!
Prosle godine nisam bila nijednom,pa sam sad primetila ogromne,originalne drvene skulpture kojih se ne sećam od pretprošle godine,cveća svuda,tuševi na senzor rade,travica sitna,zalena,vlasnici kabina sede opušteno ispred svog zakupljenog dela raja...Prelepo,morala sam da slikam da pokažem deci kako mama ima uslova za uživanje,samo da je manje lenja!
sdc11670640x480.th.jpg
[/URL]

Poslednja izmena od moderatora:
Bio ja , jeo one slovačke kobaje ljute velike ,prvo kod jednog pojeo i onda morao odmah i kod drugog da probam :lol: i posle više nisam mogao da zinem,a bilo je još toga zanimljivog :sad2: Izgleda da je bilo bolje nego prošle godine što se tiče ponude , još sam ja stigao tek oko 16 h kada su već neki od učesnika otišli tako da mora da je bilo još i bolje , a i tamburaši na platou su bili odlični . :ok: Na slikanje nisam mislio :mrgreen:

Back