Štrand

U petak sam bio uvece oko 21:30 na STRANDU i cudilo me jue zasto nema ljudi ubrzo mi je postalo jasno. Sednes da popijes piche, sok cene, preterane dobro je sto nisam platio ulaz verovatno bi se odmah okrenuo

Моја запажања од јуче: шта се десило са закупом локала на Штранду!?:eek: Нема више шта да се једе тамо (мислим на нешто с ногу, типа пица и сл.).:thumbdown:

Друга ствар, повлачим оно што сам рекла о чистоћи тоалета. Да је скрнав, то стоји, али човече - сваки пут кад уђем, дође баба сера и истера нас напоље, да би она обрисала. Јбт, врхунац некултуре рећи некоме да изађе из тоалета.:eek::roll::dash:

Ja i neko drustvo smo 3x prosli kroz ceo strand da bi shvatili da je jedina pizzerija ona na pocetku. Cim se udje pa desno...al to je toliko bilo neugledno da nismo ni mislili da tamo ima sta da se jede.

e i mi konačno juče proveli celo popodne naŠtrandu :D
ne znam da li se inače kupate u Dunavu, ali sad je tamo otprilike nemoguće malo plivati :confused: do bova je voda do kolena, a ako neko pređe bove, ODMAH dolazi spasilački čamac i uteruje stoku u kavez :roll:
Naravno, momci igraju picigen, i možeš jedino da čekaš da ti neko skoči na glavu i zakuca te u MULJ, jer nekako peska baš i nema ispod :confused:

Elem, nismo nigde našli krofnu koju je moj sin žarko želeo :confused: Pizzu nekako nikad nismo ni navikli da jedemo na Štrandu, ne sećam se da je ikada bio dobar izbor...
a čula sam da su zabranili na glavnom platou hranu, zbog raznih manifestacija koje će se održavati i gostiju koji će dolaziti... Kum je obišao ceo Štrand u potrazi za klopom i na kraju pojeo vrat tu gde je Proka rekao... koštao je 200 din, a on se žalio da im je malko zagorelo

Cena pića, nemam pojma, točeno pivo, 80 i 110 din. mislim da nije mnogo, mada stvarno ne znam cene po gradu kakve su:confused:

ali, šta kažete na senzorne 'slavine' za vodu :super:
doduše, samo ispred prvog wc-a :lol:

Сензори су ОК, али ми делује да је то пре зато да неко узме проценат за набавку, него што је стварно тако нешто било потребно. Боље да су средили тоалете. Онај мали код моста је катастрофа, буквално врата не могу да се затворе, ма ни да се притворе!

Једино што сам ја нашла од брзе хране су биле гирице, помфрит, мекике и палачинке. Стварно нема крофни.

Па види, ја на Штранд могу само после посла, а на 35+ степени више волим да једем неки фаст фуд на Штранду, него да још и кувам. Тако Штранд не бих видела никад.

Па види, ја на Штранд могу само после посла, а на 35+ степени више волим да једем неки фаст фуд на Штранду, него да још и кувам. Тако Штранд не бих видела никад.
pa imas fast food i pre nego sto se stigne na Strand ,moze da se stane na 15 min , samo na potezu od Maksima Gorkog do Limana i Stranda ima gomila solidne brze hrane :D
realno na Strandu nikad i nije bilo bas neke dobre klope ,bas za rucak ne racunam mekike , sladoled i secerenu vunu ,osim u velikom restoranu ponekih godina i za vreme etno festa
a ovo ostalo je sve gotovo uvek bilo mnogo losije, a skuplje nego u gradu

kaka nutela, imate niki krem, mnogo je dobar, a jeftin... nutela i fineti su kiseli! :manikir:

ugl, kad je ovde toliko ljudi koji vole shtrand, shto je shtrand prazan? :roll:

ja josh nisam imala prilike da idem ove godine, napravila sam sezonsku i tako mi sad stoji u novchaniku... nikako da pozavrshavam sa obavezama, jedva chekam da idem! <3
shto se tiche gore pomenutog mulja... dunav tako nizak? :?: ok,oko mosta je uvek mulj, al ravno od bine nije... osim ako je nizak vodostaj! :)

Back