Stranci su zlocin prema deci

Poruka
21.519
http://www.mozzartsport.com/vesti/l...stranci-su-zlocin-prema-zvezdinoj-deci/141536

Ovaj covek je upravu 1001 posto .

Ne mogu da verujem da postoje u Srbiji bolesnici koji za iste stvari velicaju Prosineckog a pljuju Duleta Savica i Binica . Zasto su nam hrvati i crnci super a Srbi nam se gade ? ? ?

Zasto yyebeno mrzimo sve sto je nase ? Zasto smo takav narod ? Jel to nas mentalitet ili nam je to uradjeno planski i da li je to bas nase da budemo takvi ili je to plod propagande ?

Srnica svi pljuju a za Ruiza niko a da kaze . I da ne idem sad dalje da nabrajam . Kad stranac igra lose nema veze nespreman je a kad Srbin jednom u 100 godina lose odigra e onda ga odma svi pljuju da je olos .

Mnogi nacijaci Zvezde se odma naloze kad cuju da dolazi neki stranac i nema veze sto je domaci klinac dokazao da je bolji igrac od njega , to nema veze nikakve , oni ce da velicaju tog stranca koji nema pojma .

Dovedeno je ovoliko stranaca jer je plan da se svim silama napadne evropa Zvezda nemoze da ceka Evropa nas vadi iz kanala ti stranci su Grofova zelja... Kanga i Muche su pun pogodak bice i Fibel...Za Ruiza cemo da vidimo dugo nije igro fora je sto je on jako mlad i kontaju uzeti lovu na njemu...Samo da udjemo u Evropu pa ce lakse da se dise a i nece ovo biti ucestala praksa..bice 3 4 stranca kao i uvek tamo gde su potrebni tj gde je tesko naci igraca na domacem trzistu jaka Zvezda jednostavno mora da stvara buduce reprezentativce...A to sto pljujemo svoje je plod propagande vec dugo vremena je na snazi ona "pricaj antisrpski da te ceo svet razume" ali polako se ljudi dozivaju pameti...

Poslednja izmena:
Gledajte nase utakmice i videcete,da se prvo igraci medjusobno ne podnose,pa to brzo prelazi na navjiace,samo u vecem obimu.A kad gledate,Engleze,Nemce,Real i Barselonu.I kod njih ima stranaca,ali prem njima se ophode ceo tim,pa posle i publika.Neznam sta je uslo medju nas sto se tice tog fudbala.Kad sam bil klinac,jeste da je bilo prepucavanja izmedju navijaca Zvezde i Partizana,pa i ostalih timova,ali kada se zavrsi utakmica,znali smo da cestitamo jedni drugima i da se druzimo,jer smo jednostavno bili iz istog mesta.Ovo sad na nasim fudbalskim utakmicama,je uzas sta se desava,da me je sramota i derbi da gledam na TV-u,a kamoli na stadionu.Voleo bih da se vrati bar priblizno onako vreme,da se navijaci i fudbaleri postuju medjusobno,sve bi bilo drugacije.Nikad ne mogu voleti vise Mesija,od bilo kog naseg 8igraca,ali ga postujem.Kao covek igra kako se ponasa prema protivniku i kontra i kako se ponas prema svojoj publici,to je nesto sto ga cini velikim.Mi imamo dobre igrace po svetu,ali kad treba da igraju za reprezentaciju,mnogim je to kao neka kazna,a ne podstrek za buducnost.Neznam,i ne mogu da razumem neke stvari,sto se tice naseg fudbala.

Ovom kriv Fibel za gol a ne raspali kapiten Luno koji ostavlja krater iza sebe i kojeg ne moze Sveti Bog istjerati iz sastava.
I sta mu znaci ovo da smo zgazili Marsej u finalu ???
A da ne zaboravimo kako je gurao svog raspalog klosarskog sina u Zvezdi i tako muzao pare iz kluba.
Ako su stranci zlocin zasto je gurao kamaru Afrikanaca u Napretku ?

Evo ja hvalim Srnica a pljujem po Ruizu i ostalim polutanerima koji su dosli u tvoj omiljeni klub.
Jedino pravo pojacanje je Kanga i mozda Mouce svi ostali su polutaneri koji nista ne vrede....
Zvezda treba da promovise svoje klince i da ih gura u prvi tim,jedino tako moze da izadje na ‚‚zelenu granu''.....

- - - - - - - - - -

I da olimpik nije bio zgasen,protiv olimpika je bila cista zasluzena sreca....

Evo ja hvalim Srnica a pljujem po Ruizu i ostalim polutanerima koji su dosli u tvoj omiljeni klub.
Jedino pravo pojacanje je Kanga i mozda Mouce svi ostali su polutaneri koji nista ne vrede....
Zvezda treba da promovise svoje klince i da ih gura u prvi tim,jedino tako moze da izadje na ‚‚zelenu granu''.....

- - - - - - - - - -

I da olimpik nije bio zgasen,protiv olimpika je bila cista zasluzena sreca....

Da ali vecina naroda u Srbiji se ne slaze sa tobom a ni sa Binicem . Ovde u Srbiji cim domaci igrac napravi gresku svi oce da ga ubiju a kad stranac napravi deset greska svi ga hvale kao dobar je nema veze samo mu nije bio dan popravice se . . Po nekoj logici stvari trebalo bi da je obrnuto . U drugim drzavama stranac da bi igrao mora da bude duplo boljii od domaceg igraca a samo kod nas u Srbiji je obrnuto , samo kod nas stranci imaju prednost u odnosu na domace igrace .. I kod trenera i struke a pogotovo kod navijaca . Ne mislim na navijace one na stadionu nego na narod .

- - - - - - - - - -

Nas narod na primer cuje da treba da nam dodje neki igrac za kog nikad u zivotu nisu culi i koji je odigrao par utakmica za Lil ili Dortmund i odma kao woooow to je strasan igrac blago nama , samo da nam on dodje ogrejace nas sunce i onda taj igrac dodje i odigra nekoliko utakmica katastrofalno i svi cute i prave se ludi kao nema veze . .

A domaci igrac koji je prosle sezone pospremio desetak golova ili desetak asistencija i koji odma jednu utakmicu odigra prosecno svi ga odma napadnu da nema pojma i da je ovakav i onakav .

Lukovica svi napadaju , Sikimic se isto napada , Cvetkovic isto , Petkovic , Rendulic , Srnic . . ali zato za Ruiza , Le Taleka , Ibanjeza niko A da kaze

Nas narod na primer cuje da treba da nam dodje neki igrac za kog nikad u zivotu nisu culi i koji je odigrao par utakmica za Lil ili Dortmund i odma kao woooow to je strasan igrac blago nama , samo da nam on dodje ogrejace nas sunce i onda taj igrac dodje i odigra nekoliko utakmica katastrofalno i svi cute i prave se ludi kao nema veze . .
Pa jbte ti si upravo isticao to...pogotovo ovog sta je igrao u Dortmundu, jos si pisao vauuu kakav tim imamo :D

Ja da sam milijarder i vlasnik Zvezde nikad ne bih radio kao ovaj u Ludogorecu ili onaj sto je sahranio Anzi.

Milione bih maksimalno ulagao u razvoj omladinske skole i odatle selektirao najbolje igrace koji bi i iz ljubavi igrali za klub, a sa strancima samo popunjavao pozicije.

Pa jbte ti si upravo isticao to...pogotovo ovog sta je igrao u Dortmundu, jos si pisao vauuu kakav tim imamo :D

Hahaha sve pratis

Isticao sam ga zato sto je bio solidan i sto sam tovario Dekija , petra petrovica i to grobarsko drustvo ali vec pred kraj sezone je krenuo sa slabijim partijama da bi sada tri od tri utakmice odigrao katastrofalno i na primer on idalje ima mestu u timu a Plavsic i Srnic se cesto stavljaju na klupi , jedan dao 10 golova , drugi 10 asistencija , u prosloj sezoni , odlicni fudbaleri . Pa evo na primer ovaj Poletanovic je sad dosta bolje odigrao od tog le taleka

Sad je problem sto imamo previse stranaca a pola njih ne donose kvalitet a zauzimaju mesto u timu domacim igracima koji su dokazali da su odlicni igraci .

Ovde u Srbiji se lazno predstavlja kako sa domacim igracima ne moze da se uradi nista a kako jedino stranci mogu da donesu rezultat . Zaboravlja se da je Zvezda prosle godine uzela titulu sa rekordnom istorijskom razlikom a da su u timu standardni bili Kahriman , Petkovic , Lukovic , Jovanovic , Grujic , Srnic , Plavsic , Katai a stalno su igrali i Sikimic , Jovic , Pavicevic . . nama su od 11 igraca na terenu uvek izmedju 7 i 9 igraca bili domaci fudbaleri . . Zato i kazem ako imas u celom rosteru 30 igraca , normalno je da do 5 budu stranci , sve preko toga je preterivanje e sad u Bugarskoj na primer mozda nije tako , kod njih je normalno da sve budu stranci ALI Bugari nisu sampioni sveta i Evrope u mladjim kategorijama i nemaju ni blizu talentovanih i dobrih domacih igraca kao Srbi .

Ja neznam koga bi pozelio u Zvezdinoj upravi mi smo sve svoje legende istrosili tako kad cujem dolaze legende u klub bojim se da ce mi samo iskvariti lepo secanje...Dzaja za neke krao za neke nije Piksi za neke krao za neke nije neznam kad cemo saznati pravu istinu? Udovicic izadje sa onim zakonom za privatizaciju Vucic izadje pred novinare pocne da preti prstom i veli nema snage da privatizuje klubove jer to "oni" nece? Koji su to "oni" dali navijacko jezgro od mafijasa koji su u talu sa drzavom i obavljaju zadatke ili svi oni silnci clanovi u upravama oba kluba koji su opet SNS tj vasi? O cemu se radi?
I nemojte da mesamo babe i zabe niko nepljuje Lukovica jer je Srbin nego zato sto covek nemoze da se sastavi bre alo o cemu mi pricamo ovde Cvetkovic i Sikimic nisu kalibar za Zvezdu i kraj price hvala Srnicu na golovima ali nije on nije to ali je mlad pa cemo uzeti neke pare nekazem da nije koristan igrac koji ima odredjene kvalitete koji se mogu iskoristiti ali to nije to...Prozivanje Prosineckog i guranje u ovu pricu je vrhunac gluposti...Opet kazem i slazem se da Zvezda mora praviti igrace za reprezentacije i da ovoliko stranca nece biti u buducnosti napadamo evropu svim silama zato i jesu dovedena instant pojacanja problem je tamo sto tamo gde nam gori pod nogama na stoperu nismo doveli pojacanje pa nedaj Boze da ispadnemo bice pravi fijasko sami sebi cemo kose cupati...I da mislim da je greska sto se previse romantizira to "Zvezdina deca" mislim da akcentat treba biti stavljen na Srpsku decu naravno da zelim da nam bude sto jaca omladinska skola ali Zvezdina deca su bila i Vukan i Tenk i Guma Bogdanovic i svakojakih dunstera je od tamo ispadalo do ove generacije Gruja Ristic Vule Jovic...

Gle ovog kod nas za ovakve imaju obicaj da kazu "Budalu nit j*ebi nit kuci vodi"

Ti si video kako su prosle velike Zvezdine zvezdice kada su koracile u inostranstvo?

Piksi, Pizon, Prosinecki, Dzaja i svi ostali...?

Vise niko u svetu nije cuo za njih, grejali su klupu godinama, igrali po 5 zadnjih minuta i bili prodati u Japan, Kosmos i ostele velike svetke fudbalske velesile...:rotf:

Tada im se videla PRAVA vrednost...

Nisu imali uvek sudije iza sebe kao u Srbiji...

Ceo svet je cuo za Crvenu Zvezdu Kup Sampiona finale Kupa Uefa polufinala gomila velikana su padali pred nama ispisivali smo istoriju Evropskog fudbala 1992 smo bili u top 10 velikana Evropskog Fudbala kasnije otisla drzava u ***** i kraj price dosta e sklonite ovoga trolla sa teme ovo je mogla biti ozbiljna tema o domacim talentima....

Ceo svet je cuo za Crvenu Zvezdu Kup Sampiona finale Kupa Uefa polufinala gomila velikana su padali pred nama ispisivali smo istoriju Evropskog fudbala 1992 smo bili u top 10 velikana Evropskog Fudbala kasnije otisla drzava u ***** i kraj price dosta e sklonite ovoga trolla sa teme ovo je mogla biti ozbiljna tema o domacim talentima....

To je jednom bilo i nikada vise.....

Koliko puta je to bio Mancester J., Inter, Milan, Bajern i ostali VELIKI KLUBOVI iz Evrope....?

Ne mislis mozda da Zvezda moze sa njima da stane u red?

Pa ti se uhvatio kako nikad nista nismo bili nista pa po nasim legendama pa kad ti objasnim neke stvari...onda opet spinujes to je nekad bilo...:hahaha: poceo rat sve je stalo na ovim prostorima jel treba da ti crtam? i da naravno...„Nismo mi bili evropski šampioni, nego smo mi evropski šampioni – zauvek! Mi, Real, Bajern, Milan. To je naše društvo!“ Ljuba Tadić .... I ponovice se bice dana bice leta bices opet prvak sveta!

Pa ti se uhvatio kako nikad nista nismo bili nista pa po nasim legendama pa kad ti objasnim neke stvari...onda opet spinujes to je nekad bilo...:hahaha: poceo rat sve je stalo na ovim prostorima jel treba da ti crtam? i da naravno...„Nismo mi bili evropski šampioni, nego smo mi evropski šampioni – zauvek! Mi, Real, Bajern, Milan. To je naše društvo!“ Ljuba Tadić .... I ponovice se bice dana bice leta bices opet prvak sveta!

Dete moje, Zvezda danas nije ni TRECA evropska lica, a od Sampiona je daleko, tamo daleko...

Da bi bila u drutsvu velikih timova kao sto je Real, Befika, Liverpul, Barcelona.......Treba mnogo para, rada i talenta....A NEMA NICEGA.....Osim prepotencije.....

Dete moje, Zvezda danas nije ni TRECA evropska lica, a od Sampiona je daleko, tamo daleko...

Da bi bila u drutsvu velikih timova kao sto je Real, Befika, Liverpul, Barcelona.......Treba mnogo para, rada i talenta....A NEMA NICEGA.....Osim prepotencije.....

A ko kaze leba ti da je Zvezda u rangu Reala, Barselone i Bajerna?

Jesmo statisticki u njihovom drustvu, ali za sve ostalo bih bio presrecan i kad bismo bili u rangu sa BATE Borisovim.

Back