Strajk

Treba pogledati film Indijana Dzouns sa onim kristalnim lobanjama. Eto npr takva neka teorija ima smisla i logike. Jeste da nema dokaza sem crteza i figura ali treba uzeti u obzir sveopstu histeriju odredjenog broja ljudi koji iz nekih razloga tvrdi da u ih oteli vanzemaljci. Tu je i nekoliko slucajeva primecenih cudnih objekata pa i letecih tanjira. Npr zasto toliko ljudi ne tvrdi da postoje vampiri koji su isto tako mitska bica? Ipak zdravo je ne verovati pricama koje nisu dokazane ali sumnja uvek treba da postoji koja ne treba da iskljucuje neke druge stvari...

Treba pogledati film Indijana Dzouns sa onim kristalnim lobanjama. Eto npr takva neka teorija ima smisla i logike. Jeste da nema dokaza sem crteza i figura ali treba uzeti u obzir sveopstu histeriju odredjenog broja ljudi koji iz nekih razloga tvrdi da u ih oteli vanzemaljci. Tu je i nekoliko slucajeva primecenih cudnih objekata pa i letecih tanjira. Npr zasto toliko ljudi ne tvrdi da postoje vampiri koji su isto tako mitska bica? Ipak zdravo je ne verovati pricama koje nisu dokazane ali sumnja uvek treba da postoji koja ne treba da iskljucuje neke druge stvari...

za onu legendarnu kristalnu lobanju koju je ona baba "nasla" kad je bila klinka,je potvrdjeno da je fals,i da je nastala u 20 veku........

gledala pre nekih mesec i nesto na ng-ju........a prikazivala se i pre tpga par puta,ali nisam uhvatila nijednom.....
ukoliko to nije bio sarkazam..no dobro.......

Ti se meni sarkazimiras???!!! :confused: Pa to je trebalo da bude prikaz kako film moze da bude poprlicno teoretski potkrepljen logikom i da ako uz to postoji podosta ljudi koji tvrde da su doziveli blisko iskustvo sa malim zelenima .Ne treba to odmah odbaciti kao cistu glupost vec preispitavati takve stvari koje vrlo verovatno mogu da ipak budu istina jer istina je negde tamo kako rece jednom Fox M.

Poslednja izmena:
Ti se meni sarkazimiras???!!! :confused: Pa to je trebalo da bude prikaz kako film moze da bude poprlicno teoretski potkrepljen logikom i da ako uz to postoji podosta ljudi koji tvdre da su doziveli blisko iskustvo sa malim zelenima ne treba odmah odbaciti kao glupost vec preispitavati takve stvari koje vrlo verovatno mogu daipak budu istina jer istina je negde tako kako rece jednom Fox M.

neam ja pojma o cemu pricas,film nisam gledala,samo kazem da su raskrinkali tu lobanju koja je bila inspiracija za film........

A ko je rekao dalobanja stvarno postoji? Samo sam rekao da npr postoji mogucnost da su bogovi tih drevnih naroda koji su im prinosili zrtve u stvari bili vanzemaljci sto je radnja filma i sto je teroija cesto puta vidjena po ovom pdf-u.

A ko je rekao dalobanja stvarno postoji? Samo sam rekao da npr postoji mogucnost da su bogovi tih drevnih naroda koji su im prinosili zrtve u stvari bili vanzemaljci sto je radnja filma i sto je teroija cesto puta vidjena po ovom pdf-u.

pa lobanja stvarno postoji.
samo sto je fals.
a ima jos mnogo fals lobanja,a ima i par koje su zaista napravile maje......
i imas legendu tu legendu kad da su reposi to dali ljudima da mogu da komuniciraju sa njima,i kada se pronadje svih 13 bude nesto,ne mogu da se setim sta............

Milice ne bih se slozio sa tobom. Treba ostaviti sujetu po strani.

Recimo ja nisam prucavao reptile ali sam iz drugih izvora saznao i pre nego sto sam cuo za ovo. Proucavao sam Helenu Blavacki.

Znaci cuvena okultistkinja madam Blavacki je tvrdila jos pre skoro 130 godina da su Reptoidi bili na Lemuriji http://en.wikipedia.org/wiki/Lemuria_(continent)#Lemuria.27s_reptilian_beings Istu informaciju u vezi Reptoida i Lemurije su dobili i ljudi iz Montauk baze koji su bili u kontaktu sa Reptoidima http://en.wikipedia.org/wiki/Montauk_Project. Znaci dva razlicita izvora u razmaku od 100 godina i to samo kada je rec o Lemuriji i Reptoidima. Koliko tek onda ima samo o Reptoidima podudarnih izvora...Tako da nije to bas tako naivno kao sto ti hoces da predstavis.

A na ovoj temi,
http://forum.krstarica.com/threads/322995

smo dali fin doprinos u kontekstu pominjanja i predstavljanja identicnih bica( i identicnog dogadjaja) u kulturama sirom planete.

Meni su licno ti reptilijanci zanimljivi i ja bih najradije to stavio u jednu temu, ne slazem se da se otvori 1001 tema o reptilijancima vec da stoji jedna koja bi sluzila za raspravu o istim.

Medjutim, valja napomenuti i da se takve teme po pravilu zakljucavaju pa usled toga nicu nove.

Jel, a jesu poceli strajk?

Dosao sam da se ogrebem za besplatan sendvic i caj, ali izgleda nis o toga...ili je strajk gladju, pa se od gladi spamuje naveliko, ili nema strajka uopste pa u tom slucaju svako sebi sendvic donosi???

Stalno pratim ovaj forum,ali je postao sve samo ne ozbiljan forum.

Ovaj forum nikad nije ni bio ozbiljan. Smesno je tako nesto i pomisliti.

Predlazem da svima nama kojima je stalo do misterija da ne pisemo nista,niti da posjecujemo forum narednih mjeseci,kao neki strajk.

Ne treba da vam je "stalo do misterija", treba da vam je stalo do stvarnosti. Stvarnost je najveca misterija, tj. sve misterije se desavaju u stvarnosti, a mnogi imaju problem da povezu te dve stvari.

Ovaj forum nikad nije ni bio ozbiljan. Smesno je tako nesto i pomisliti.

Ne treba da vam je "stalo do misterija", treba da vam je stalo do stvarnosti. Stvarnost je najveca misterija, tj. sve misterije se desavaju u stvarnosti, a mnogi imaju problem da povezu te dve stvari.

tako da generalno ti imas problem sa realnoscu :cool:

Covjek kada zna malo onda je veoma sretan jer on i ne moze da pojmi koliko ne zna,a onaj ko zna puno je svjestan koliko ne zna i ne pokusava da se pravi pametan,vec pokusava da prodre u tajne tog sto ne zna.

Back