ШТРАЈК у фабрици акумулатора у СОМБОРУ...

bane k

Iskusan
Poruka
5.761
Део радника радикализовао штрајк, штрајкују глађу већ 4-ти дан....
Некад понос Сомбора, фирма у којој би сваки Сомборац одлучио да ради, доживљава свој крах !!

Енормни дугови о врату фабрике...

Слоган са слике завређује пажнју...!!

nekaneka.jpg

http://www.klasnaborba.info/2013/06/borba-radnika-fabrike-akumulatora.html#more

Јесте.Као у Ниш.Све што је ''приватизовано'',то је и покрадено.

]treba uhvatiti direktora[/B] i po kratkom postupku mu presuditi na licu mesta - to je jedino rešenje da prekinu agoniju svih njih.

To je GENERALNO loša privatizacija u ovoj zemlji. :evil::evil::evil::evil::evil: Naš zakon pod navodnicima ZAKON im je (kupcima) dopustio šta im je sve dopustio, a dopustio im SVE. Znači odrešene ruke.
Pitam se na kog to direktora misliš? Gazda stavi svoje ljude.

treba uhvatiti direktora i po kratkom postupku mu presuditi na licu mesta - to je jedino rešenje da prekinu agoniju svih njih.
Нажалост,ми Срби смо јаки на речима а ни остали око нас нису бољи.Зато смо сви заједно у гоФнима.

- - - - - - - - - -

To je GENERALNO loša privatizacija u ovoj zemlji. :evil::evil::evil::evil::evil: Naš zakon pod navodnicima ZAKON im je (kupcima) dopustio šta im je sve dopustio, a dopustio im SVE. Znači odrešene ruke.
Pitam se na kog to direktora misliš? Gazda stavi svoje ljude.
Пиле,то није приватизација него крађа.Риба од главе смрди а глава у Србији јој остане на раменима док не цркне и док се не распадне.

Пиле,то није приватизација него крађа.Риба од главе смрди а глава у Србији јој остане на раменима док не цркне и док се не распадне.

Zar to nisam i rekla? NAŠA država im dopustila SVE, kao što sam i napisala.
Nisam Pile, odrasla sam ja odavno. :aha:

Нажалост,ми Срби смо јаки на речима а ни остали око нас нису бољи.Зато смо сви заједно у гоФнима.

- - - - - - - - - -

shvatio bi i gazda poruku posle prvoga mrtvoga direktora , bolje taj direktor da bude mrtav , nego neko da skoči sa 6 sprata sa celom familijom.

Nisam Pile, odrasla sam ja odavno. :aha:
Нема везе,ако доживиш 40-50,патићеш што те нико не ословљава са ''пиле''.

- - - - - - - - - -

shvatio bi i gazda poruku posle prvoga mrtvoga direktora , bolje taj direktor da bude mrtav , nego neko da skoči sa 6 sprata sa celom familijom.
То и ја причам свима.

То беше онај жути криминалац Богићевић из Шапца упропастио , он је био први кога је Риболики прозивао у својој лажној борбви против корупције , када оно Шабачки жути кримос још увек јаше , а Риболики ћути ,чак му је и Политику заборавио .

Back