Strajk profesora

longcat.jpg
mn,,,nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Au kooooolika slika:eek:
 
S obzirom na nastup, mozda se oni dobrovoljno odreknu dela plate u korist razvoja drustva, sto bi se automatski uplacivalo u odgovarajuci fond. To naravno moze po zakonu, njihove pare njihov cef.

Iskreno verujem da ce tako i biti,s obzirom na duboko ukoranjene moralne vrednosti koje nasi funkcioneri neguju,a koji kao predstavnici naroda,svima pa i prosvetarima sluze za uzor:whistling:
 
Profesorima i nastavnicima treba udovoljiti zahtevima jer su oni osnov za vaspitanje dece i ove posrnule omladine/cast izuzecima/ .
Sto se tice policije treba im smanjiti broj za 50% pa bi i oni imali nesto vece plate.Mnogo ima policije kao da smo u nekoj africkoj
drzavi gde su drzavni udari svakodnevna pojava a ne u Evropi .
 
kako je ovo stvorenje zavrshilo osnovnu oduvek me je kopkalo
josh pre par godina kad je bio samo poslanik sps-a a ne ministar prosvete
nikada dve prosto proshirene rechenice ne moze da sastavi bez zamuckivanja i kurshlusa u glavi:think:

Ma bre zavrsio je i osnovnu i fakultet mozda kod Karica gde se placalo...hm ....mozda nije ni platio nego ono na dodjem ti.
 
Kad ce profesori prekinuti strajk ?

Ocigledno kao i do sad ponudice im mnogo manje nego sto su trazili. A jednostavno su trebali traziti iste plate kao i panduri za naravno fakultetsko obrazovanje.

Kad dodje kraj skolske godine svi djaci ce naravno po dosadasnjem scenariju dobiti diplome kao da se nista nije ni desilo.
 

Back
Top