Штрајк једењем?

Спасоје

Primećen član
Poruka
672
Рамишљам се да и ја започнем један штрајк око свега што ми смета у животу, али не волим та испошћивања и то, него се мислим нешто да кренем да ждерем кол'ко год могу, па док издржим, по цену угрожавања свога здравља, а богами и живота.

Мислите ли да би то био оригиналан начин да се скрене пажња домаће и светске јавности на све неправде на овоме свету, а богами и универзуму?

Рамишљам се да и ја започнем један штрајк око свега што ми смета у животу, али не волим та испошћивања и то, него се мислим нешто да кренем да ждерем кол'ко год могу, па док издржим, по цену угрожавања свога здравља, а богами и живота.

Мислите ли да би то био оригиналан начин да се скрене пажња домаће и светске јавности на све неправде на овоме свету, а богами и универзуму?
А где је ту Патња,Жртва,Христове Муке?

А где је ту Патња,Жртва,Христове Муке?
Уме то да буде много мукотрпније и пожртвованије, ако се претера.
Ја сам о једног Св. Николу морао да обиђем позамашан број рођака и пријатеља и то што сам после искусио не желим ни најгорем непријатељу.

Уме то да буде много мукотрпније и пожртвованије, ако се претера.
Ја сам о једног Св. Николу морао да обиђем позамашан број рођака и пријатеља и то што сам после искусио не желим ни најгорем непријатељу.
Само тако настави и неш дочекати Пензију твоју заслужену.
А и који ће ти К.?
Живот ти ионако протекао у Радости и Весељу :lol:

Znaci to je strajk, nisam ukapirao, znam neke koji to rade
Ja mislim alavi a ono -bore se za vise ciljeve, duhovnici
Не бих ја то поредио. Није исто радити такве ствари из гурманлука и неумерености.
Моје намере су крајње алтруистичке.
Све што (ако!) прескочи бих наравно радо дао у добротворне сврхе.

А пази, мислим да би то имало већи публицитет, па чак и драмски моменат - као "Јао, дал' ће да издржи? Погледај колико се надуо и како мења боје као семафор..."

Па онда испровоцирам неистомишљенике, седну преко пута, па кад кренемо да се надштрајкавамо.

Ovde u Nišu su Posetioci sa Bel Amija tako nešto već izveli

Ovde u Nišu su Posetioci sa Bel Amija tako nešto već izveli
Не верујем ти, докажи
Lies No GIF

Vrlo neobičan način da se započne diskusija o štrajku glađu jedne profesorke.

Ne slažem se sa stavovima te profesorke, ali mislim da je...pomalo ružno otvarati temu o osobi koja se odlučila na taj čin štrajka glađu i žeđu.

Usput rečeno, setila sam se jedne fraze " I negativna reklama je ipak reklama".

Ne slažem se sa stavovima te profesorke, ali mislim da je...pomalo ružno otvarati temu o osobi koja se odlučila na taj čin štrajka glađu i žeđu.

Мислим да није у реду да модератор спамује тему.
Ако хоћете да дискутујете о дотичној и њеном перформансу, започните нову тему.

Ја се овде распитујем ,.и питам,питам....Шта су то они причали?
Постирај ту Тел. конверзацију,уколико можеш..
На основу чега неко заглави толики Притвор?

I ja se sve vreme isto pitam. Mislim da sam samo jednom čula tu konverzaciju na mreži X, ali je nisam prebacila na svoj profil tamo. Stvarno sam zaboravila šta su pričali.

A što se pritvora tiče, evo šta piše Nova rs

https://nova.rs/vesti/drustvo/studenti-najavili-da-ce-sutra-odblokirati-sud-u-novom-sadu-do-11-sati/

Дабогда се никад не најео.

vucic-kontramiting-1.jpg

Kolko god da si psihicki jak taj strajk jedenjem telo ne bi podnelo brzo bi puklo za razliku od izgladnjivanja.

Твој колега Ћаци се овом темом спрда због здравственог стања оне жене из Новог Сада која штрајкује глађу.

Poslednja izmena od moderatora:
Твој колега Ћаци се овом темом спрда због здравственог стања оне жене из Новог Сада која штрајкује глађу.
Razmisljao na koji nacin bi on strajkovao.
Tako i deca.
Neko detecl namerno iz inata roditelju trpa sve sto stigne a neko dete ma nece i nece jedan zalogaj.

Poslednja izmena od moderatora:
Па неки би требало да су још у Лијепој вашој, па те ћеш имати више среће, ако тамо непосредно приупиташ.
Постирај, зна ли се шта

Back