Strajk , Demonstracije . Idemo na ulice iz nezadovoljstva ! Posle Atine , Beograd ?

Sta mislite kad da li ce u skorije vreme poceti nove narodne bune , demonstracije , strajkovi itd ?

Dole Vlada ! Dole Vlada !

Uzvikivali su nekada davno za vreme Kraljevine Srbije pre drugog svetskog rata cim hleb poskupi za dinar a komoli za nesto drugo .

Ovih godina hleb poskupi 100% i "nikom nista" . Sve poskupljava . Vlada u rasulu . Narod je sve vise nezadovoljniji . Da li posle Atine ide Beograd ?

Ova komunisticka vlada demokratske orijentacije zaista vise ne funkcionise i zasluzuje da se raspadne !!!

Makar da neko izadje na ulicu da se pokaze svoje nezadovoljstvo !

Hoce te li izatci na miting da pokazete svoje nezadovoljstvo ?

****************************************************************************************

Ja sam za to da se organizuje neki pokret koji bi za vreme skupstine njih 200 - 300 ljudi uletelo u skupstinu naoruzani nozevima , palicama krenulo da bije redom , sve do jednog . Narocito one Komuniste sto su se nekad zvali Socijalisti . To bi bio skandal godine . Zalim slucaj ali vecina iz skupstine je to zasluzila - i to kamere sve da snimaju .

To ne bi bilo lose, ali se time ne resava problem.

Jedini spas je u Vladi nacionalnog jedinstva, a motkama bi moglo na tajkune i korumpirane politicare iz vlasti koji nam oduzese sve pare.

Dole Vlada !!!

Vlada treba da padne i da se odrze novi izbori ! Pa havala bogu u Srbiji je zazivela demokratija pa imamo slobodne izbore . Pa neka narod izabere svoje vodje .

Samo ne valja sto mishljenje masa cesto moze da bude bezumno . ALi narod bira svoju buducnost . Pa ce i nas narod dobiti ono sto zasuluzuje kao sto je uvek i dobijao .

Ajmo Srbende ponesite vase stare parole , znate ono "Slobo Srbine " i sve ostalo , ajmo na ulice da padne ova Komunisticka vlada demokratske orijentacije !

Ajmo ljudi bre da glasamo za Radikale . Mislim za Sekija posto im je ovaj kum Tomislav odjednom postao izdajnik . Prvo je bio Srbin i po , pa je onda odjednom postao izdjanik .

Ajde da glasamo za Seselja . Stvarno je covek dugo cekao . Yes da je bio 99 sa Slobom , ali brate Sloba je bio dobar covek , bio Srbin .

Da vidite kako ce Srbija da procveta kad dodje Seselj na vlast da diktira - da vidimo da li su mu dela na nivou reci . Sudeci po devedesetim - nisu . Al mozda se Seki u Hagu promenio .

Ja cu posto sam malo retardiran da izadjem na ulicu i sa svim drugim Srbendama brate da vicem Seselj , Seselj , posto nista drugo ne znam . Pre smo vikali Sloba , Sloba , Sloba , a sad ce mo da vicemo Seselj , Seselj ... Novu rec sam naucio.

I da "Seselje Srbine" .

Nema bre boljitka u Srbiji dok narod ne pocne da gleda i pazi na svakoga. Ovde ne postoji nikakva solidarnost izmedju gradjana......svako gleda svoje dupe i kad neko s-ranje zadesi njegovu okolinu on cuti i srecan je sto njega nije zakacilo umesto da se digne u odbranu onih koje je to zakacilo posto time i sebe stiti u buducnosti ...da ne pricam o drzavi koja ni najmanje ne brine za svoje gradjane.Dalje od tog haskog tribunala ne treba da idemo kao primer. Svi nasi gradjani koji su tamo pod istragom su ovde satanizovani,pljuje se po njima,porodice i familija i prijatelji im se maltretiraju i pljuje se po istima po svim medijima a posebno po B92 ...evo upravo sada se u utisku nedelje javila neka kobila koja je to potvrdila time da moramo da uhapsimo haske zlocince.Koje zlocince??Pa niko nije kriv dok se to ne dokaze na sudu.O tom Seselju ovde po medijima samo kao o zlocincu se prica a koliko sada traje njegovo sudjenje tamo ni Z od toga da je on neki zlocinac nije dokazano.
Za razliku od nas eto recimo komsije Hrvati i muslimani stite svakog svog koji je u Hagu i maximalno mu pomazu u finansiranju odbrane i svemu ....i onda nema mi tu sta da se cudimo zasto ovako prolazimo.
Gomila olosha je uspela da nametne narodu Srbije takav nacin ophodjenja prema tim ljudima kao i odredjeni mediji predvodjeni B92.
Svaka drzava u svetu ce stititi svog gradjanina ma sta taj uradio i pokusace da mu pomogne samo jedna je Srbija u kojoj to nije slucaj vec se ljudi nazivaju zlocincima unapred i proglasavaju krivim.

jel ovo poziv na unazad, u socijalizam.

jer pokazalo se da je ovde samo socijalizam imao sposobnost artikulisanja i sprovodjenja interesa najsireg kruga gradjana, nije bilo maxi-ja, bekoa, hamovica i dr

dok u liberalnom kapitalizmu cilj je spreciti narodnu volju, cak i u korenu zatrti svaku ppomisao na neku siru analizu, planiranje u interesu gradjana i drzave i zajednicku akciju iliti reakciju sprocu sadasnjeg rezima, znamo kakav je

ko to bre ovde da stane na celo? tezak zadatak skoro nemoguc, naci neku zainteresovanu stranku. svi bi da vladaju i da drpaju.

jedini na forumu koji su biski sustini posta su, ako se dobro secam, nkpj i neki skojevci ili kako se vec zovu.

sve ovo ukratko i malo pojednostavljeno, ali sustina je tu.

Svaka cast na ovom postu :ok: :ok:

Btw,
nece ovde narod skoro izaci na ulice. Izmedju ostalog zato sto je navikao da cuti i trpi, zato sto smo mi jedan mazohisticki narod-mozes da mu radis sta hoces i koliko hoces-nece se pobuniti, kao da uzivamo u svemu tome, a i zato sto nismo jedinstveni kao Grci. npr.
Ovde svako gleda dvoje doope, i dokle god bude tako, bice nam ovako kako nam je.

Ljudi, jednostavno je: Srbi su mazohisticki narod, trpe i trpe i trpe. Nisu za djabe turci vladali u Srbiji blizu 400 godina, ima tu razloga zasto. i 5otobarska revolucija je uneta sa strane u Srbiju: Da nije bilo CIA koja je organizovala i podplatila tu revoluciju, i dan danas bi bilo sve po starom. Zato se u Srbiji nista nece menjati: Treba opet neko sa strane da se pojavi, mada CIA to nece dozvoliti.

Inace, i ovi sto neprekidno pljuju po SPS-ovcima i srpskim komunistima: Pa ljudi: Izet Begovic, sva muslimanska vladajuca garnitura potice iz komunisticke partije, isto tako i u Hrvatskoj i Sloveniji. Oni su slozni, a Srbi se dele na sve strane. Zato vama spasa nema. I beogradski pasuluk je prevelik za toliko primitivizma u njemu.
Inace, Beograd je poznat po tome da su ga stalno neki drugi oslobadjali, taj grad nikad nista iz sopstvene snage nije uspeo. Da je beograd predvodio srpski ustanak, i dan danas bi Turci jos vladali u Srbiji. Zato Beograd i nije mesto za politiku, Beograd je mesto za izdajnike i prostituciju. Glavni grad Srbije bi se trebao ponovo preseliti u centralni deo Srbije -> Sumadiju.

Poslednja izmena:
gore vlada, dolaze bolji dani za narod,
impulsi su skuplji samo 33 %,
grejanje samo 35 %,
prevoz samo35 %,

nema igre sa ovom vladom, nema poskupljenje ispod 30 %.
specijalno i socijalno odgovorna.

i posle ovoga dodju neki zuti tutubani da kazu - dobro je u srbiji

a ne racunate sto ce registracija auta isto da poskupi posle nove godine od 30 do 300%

Ajmo ljudi bre da glasamo za Radikale . Mislim za Sekija posto im je ovaj kum Tomislav odjednom postao izdajnik . Prvo je bio Srbin i po , pa je onda odjednom postao izdjanik .

Ajde da glasamo za Seselja . Stvarno je covek dugo cekao . Yes da je bio 99 sa Slobom , ali brate Sloba je bio dobar covek , bio Srbin .

Da vidite kako ce Srbija da procveta kad dodje Seselj na vlast da diktira - da vidimo da li su mu dela na nivou reci . Sudeci po devedesetim - nisu . Al mozda se Seki u Hagu promenio .

Ja cu posto sam malo retardiran da izadjem na ulicu i sa svim drugim Srbendama brate da vicem Seselj , Seselj , posto nista drugo ne znam . Pre smo vikali Sloba , Sloba , Sloba , a sad ce mo da vicemo Seselj , Seselj ... Novu rec sam naucio.

I da "Seselje Srbine" .

Kako to da preskoci tadica !!!

Pa valjda je izmedju Slobe 2000 i Seselja 2010 bio jedan buljuk bitangi zavrsno sa tadicem i dinkicem.....ili ti je pamet duga koliko i kosa.....

Pa ove dve protuve su napravile toliko zla srpskom narodu koliko nisu Murat i Hitler zajedno. Zato tadica i dinkica, po ustaljenom zapadnoevropskom pravilu ceka "vatikanska" lomaca i to na sred Terazija a kroz 'iljadu godina trg ce nositi naziv "terazijsko cistiliste" i postajace legenda o 2 srpska izroda koja lete u pakao preko cistilista i licno ce morati nas Vladika da dodje da peva opelo za ciscenje trga od dvojice djavolovih izaslanika.....

Poslednja izmena:
Ljudi, jednostavno je: Srbi su mazohisticki narod, trpe i trpe i trpe. Nisu za djabe turci vladali u Srbiji blizu 400 godina, ima tu razloga zasto. i 5otobarska revolucija je uneta sa strane u Srbiju: Da nije bilo CIA koja je organizovala i podplatila tu revoluciju, i dan danas bi bilo sve po starom. Zato se u Srbiji nista nece menjati: Treba opet neko sa strane da se pojavi, mada CIA to nece dozvoliti.

Inace, i ovi sto neprekidno pljuju po SPS-ovcima i srpskim komunistima: Pa ljudi: Izet Begovic, sva muslimanska vladajuca garnitura potice iz komunisticke partije, isto tako i u Hrvatskoj i Sloveniji. Oni su slozni, a Srbi se dele na sve strane. Zato vama spasa nema. I beogradski pasuluk je prevelik za toliko primitivizma u njemu.
Inace, Beograd je poznat po tome da su ga stalno neki drugi oslobadjali, taj grad nikad nista iz sopstvene snage nije uspeo. Da je beograd predvodio srpski ustanak, i dan danas bi Turci jos vladali u Srbiji. Zato Beograd i nije mesto za politiku, Beograd je mesto za izdajnike i prostituciju. Glavni grad Srbije bi se trebao ponovo preseliti u centralni deo Srbije -> Sumadiju.

Слажем се да нема ништа без Шумадије z:lol: Београд је мртво море, ови овде живе као ЗОМБИЈИ, као да се около ништа не догађа, а и кад је митинг изађу само на терасу да машу, тешко им да сиђу доле међ народ....z:mrgreen:z:dm3:

ја нисам за демонстрације и изласке на улицу , пре сам за нпр.грађанску непослушност као неплаћање рачуна за комуналије, пореза.самоиницијативно затварање објрката под изговором неисплативости,шверцање масовно у јавном саобраћају,искључивањем фискалних каса.нерегистровање возила(технички преглед да) улична продаја углавном не дати паре држави.ту их највише боли.Све најбоље у новој години!z:dd:

ја нисам за демонстрације и изласке на улицу , пре сам за нпр.грађанску непослушност као неплаћање рачуна за комуналије, пореза.самоиницијативно затварање објрката под изговором неисплативости,шверцање масовно у јавном саобраћају,искључивањем фискалних каса.нерегистровање возила(технички преглед да) улична продаја углавном не дати паре држави.ту их највише боли.Све најбоље у новој години!z:dd:

Sasvim se slazem sa tobom i misljenja sam da je jedna sveobuhvatna gradjanska neposlusnost sasvim adekvatna sadasnjem trenutku a uperena je dirketno vladajucim oligarsima koji su toliko odlutali iz svakodnevnice da se ponasaju kao zombi.

Sasvim primeran je bojkot svih postupaka koji dolaze iz vrha vlasti i od samodrzaca.
Jednostavno vreme je veoma brzo pregazilo najnoviju (citaj od 2000-2009) garnituru "politicara" da njima nije vise mesto nigde a najmanje tamo gde se odredjuje sudbina drzave i naroda.

пробај да будеш "грађански непослушан" на тај начин, па ћеш да видиш како ћеш да прођеш z:lol:погледај како су пролазили људи у време комунизма и осталих диктаторских режима за непоштовање закона, НОВЧАНА КАЗНА ИЛИ ЗАТВОР БИРАЈ БАТОz:lol: z:mrgreen:Све најбоље у новој години z:mrgreen:z:dd:

Нема ништа док их не згазиш ко жуте бубе z:lol:z:dm5:

пробај да будеш "грађански непослушан" на тај начин, па ћеш да видиш како ћеш да прођеш z:lol:погледај како су пролазили људи у време комунизма и осталих диктаторских режима за непоштовање закона, НОВЧАНА КАЗНА ИЛИ ЗАТВОР БИРАЈ БАТОz:lol: z:mrgreen:Све најбоље у новој години z:mrgreen:z:dd:

Нема ништа док их не згазиш ко жуте бубе z:lol:z:dm5:

колективна грађанска непослушност а не индивидуална.кад је пун градски бус људи без карте да видим контролора који ће да реагује.или када сви не плате порез која инспекција ће редом кажњавати кад се зна да се ни казне неће платити због колективне непослушности.да неће можда сви у затвор?да видим тог политичара који би то наредио и уопште начин на који би то извео.ко да казни и како масовно неплаћање саобраћајних прекршаја?и наравно уз грађанску непослушност и обавезна је грађанска солидарност.нпр.приведу једног због неплаћене казне одмах сви који нису платили да инзистирају и да се њих казни.ма треба им мозак померати ако га имају уопште.

Back