Strahovlada u Srbiji

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Који си ти крволок бре човече. Ајд сад главу под туш и расхлади се. Треба да се сви генерално помиримо и заједно повратимо Косово и Метохију. Ја сам први који не жели да дели Србију на радикале и демократе. Ја сам за демократски радикализам. Шта мислите о томе?
Не сме да буде нереда између демократа и радикала. Треба заједно да радимо на очувању наше државе. Политика је чудо. Ман'те се политике. Гледајте шта нам раде педери у држави, љубе се на сред улице. То зло треба искоренити. Шта раде шиптари? Само се множе и коте, шире по Србији. И то зло треба искоренити. Манћте се искорењивања Срба.

Ljubi te chika Miroslav tako pametnog

vala dobro si primetio
na vlasti je socijalni narodnjachko demokratski radikalizam
svi sa istim gazda mishkom da im izdrzava stranke :D

upravo ,narod je stoka koja ima duboko usadjen kmetovski mentalitet usled vekova zivota u najgorim oblicima robstva pa mu nista ne znaci da ga malo prckaju sa cenama goriva ,mislim kad su preziveli da cekaju po pola dana za 5 litara corbe ili litar ulja pre 15 godina i nisu nekog rastrgli sad ih mozes yebati kako oces :roll:

pa ime srbijanac dolazi od reci servijanac znaci ponizan usluzan.istorijski podatak i izgleda tacan.

Који си ти крволок бре човече. Ајд сад главу под туш и расхлади се. Треба да се сви генерално помиримо и заједно повратимо Косово и Метохију. Ја сам први који не жели да дели Србију на радикале и демократе. Ја сам за демократски радикализам. Шта мислите о томе?
Не сме да буде нереда између демократа и радикала. Треба заједно да радимо на очувању наше државе. Политика је чудо. Ман'те се политике. Гледајте шта нам раде педери у држави, љубе се на сред улице. То зло треба искоренити. Шта раде шиптари? Само се множе и коте, шире по Србији. И то зло треба искоренити. Манћте се искорењивања Срба.

I ja sam pristalica ove ideje. Sadašnji ovoliki raskol ne vodi ničem dobrom.

Svaki narod je stoka (M. Obrenovic rek'o najvecu istinu). I nemci su bili stoka pod Hitlerom. Pa je Hitler otis'o. Ali se oni nisu 10 godina posle njega vadili na to kako je on mnogo zasr'o.
Kod nas vladaju Bekoi, Miskovici i drugi razni alavi nesveti, a ovi frasovi sto ih biraju za politicare (primer - Dulic - fras nad frasovima) su tu samo da proture zamisao velmoza.
Treba zmiju u glavu, treba, treba...

e pa to i ja kazem.samo revolucija .ma pametni su oni nemacki rafovci.pravo u glavu

zaista,to je fenomen kako se u srbiji niko ni za sta ne buni,a zivimo jako lose.zaista je narodom ovladala apatija ili smo mi takvi?preziveli smo svi najgore godine i 1993 i 1999 ali se niko nije pobunio,zasto?da nije mozda to sto svaki gradjanin ove zemlje,mislim na one obespravljene i siromasne,zauzet razmisljanjem kako da prezivi od danas do sutra?ili je mozda zaista nesto trece u pitanju?zasto kod nas otpusteni i radnici ne protestuju kao u svim "normalnim"zemljama za 1 maj nego svi cute kao da se ovde odlicno zivi?

pa to je tajna vecitog opstanka kapitalizma.serviraj narodu golu borbu za leb i mleko pa ostajes na vlast dozivotno.mogu da te maknu samo kapitalisticke zveri ko sto si ti.

sve je to lepo samo nasi znaju da imaju 200 000 ne radnika na kosovu koje placamo preko benzina i drugih poreza.

i normalno da u svetu ljudi odma izadju na ulice, da ste 90-tih izlazili ne bi imali sada osiromasenu, pokradenu cvarak drzavu i ratne zlocince koji umalo ne dobiju ulicu a drugi se proglasavaju herojem jer su ubili premijera, sto niste izlazili na ulicu kada su ljudi zaradjivali 3 EURA kada nije bilo ulja,benzina,mleka za decu?

sto nisi izlazio na ulice kada su krali izbore? kada su ubijali novinare ,zatvarali medijske stanice , radio, novine?

pa nesto se mislim za vreme slobinog svedskog standarda gorivo je bilo 3 marke sto znaci tacno 1,5 evra koliko je skoro i danas.kad malo razmislis mi smo cene goriva samo vratili 15 godina unazad.a na te cene smo vec navikli.cak nam danas i bolje jer smo 1993 za jednu platu mogli kupiti 1 litar goriva a danas ipak za platu mozes kupiti 200 litara.

U svemu se slažem s tobom osim u tome da je Sloba sprovodio represiju. U vreme Slobe si mogao da remetiš javni red i mir pišteći, lupajući šerpe, provociranjem milicije itd. a čik probaj sad. U vreme Slobe više je bilo opozicionih medija nego bilo gde u svetu. Sada imamo dva opoziciona medija: Pravdu i Fokus i njih hoće da ugase.
Žigošu sve one koji su protiv aktuelne vlasti, nazivaju fašistima, nacistima itd. a sami zastupaju fašističke ideje i primenjuju fašističke metode. Ne priznaju izborne rezultate, lažu i kradu. Tako su pokrali izbore i kad su došli na vlast.
To su demoNkrate.

potpuno si u pravu.onda si mogao javno reci sta oces niko te ne y.ebe ni za suvu sljivu.a danas rezimski agenti haraju cak i ovde na forum.u slobino vreme nisam doziveo da me nazivaju hrvatom a danas ne smes ni da pisnes o istini.mora da si srbenda nacionalist patrijot
dosovac il radikla svejedno. inace nalepice ti i cetnistvo i ustastvo i partizancinu i dzihadovac.

potpuno si u pravu.onda si mogao javno reci sta oces niko te ne y.ebe ni za suvu sljivu.a danas rezimski agenti haraju cak i ovde na forum.u slobino vreme nisam doziveo da me nazivaju hrvatom a danas ne smes ni da pisnes o istini.mora da si srbenda nacionalist patrijot
dosovac il radikla svejedno. inace nalepice ti i cetnistvo i ustastvo i partizancinu i dzihadovac.

CIA,FBI,WBA,BIA,MOSAD,SIGURIMI,SEKURITATEA,BND,MI5,

Svi oni prate,slusaju,beleze,glas naroda:!:

NEMA MIRENJA-KADA NEKO NAZIVA CARA LAZARA&SLOBODANA MILOSEVICA u ovoj drzavi za izdajnike-koje i to ne 1 nego vec 10 godina iz dana u dan laze da bi se dokopali MOJIH para,a jos sto u vreme YUGE se znalo ko kosi a ko vodu nosi,pa nek me terorise ali neki novi hitler pa da se pomirim,a neka neobrazovana stoka,koja se nije potukla u zivotu,koja je prvu devojku i prvi posao imala kada je dosla na vlast....KOJA NE ZNA GDE JE LEVO,ide nazad a misli da je napred...treba ih govnavom motkom ,ali ne ove na vlasti,popisati im porodice,simpatizere,decu,unuke .........pa da vidimo cija baba gliser vozi

Poslednja izmena:

Back