STRAHOVI I POROCI !!!

Ne pamtis lose koliko ti koncentracija nije koncentracija i koliko ti misli svrljaju da ne mozes da ih pohvatas...nesiguran si u to sto radis i ne verujes da ces da budes produktivan..mislim kad bi malo poverovao i da su cuda moguca, da bi bolje prosao...sekstil sa Plutonom od Neptuna u 3..kako bi bilo da ubedis sebie da ce zaista da te pita bas ono sto znas, da to mantras u sebi, onako, kao dobro jutroi dobar dan...pa da vidimo sta ce da bude

a,da i sorry, mislis da mogu da popamtim ko je zensko a ko je musko ako svaki dan ne pisem sa njim...oprostices mi, naravno :)

Secam se da si mi na drugoj temi rekla da cu jedan ispit pasti, a jedan poloziti u ovom roku...Mislim, oba su pismeno, pa cu pokusati...

moras da pokusas, a videcemo rezultate, zavise od tebe, i sad sam misljenja da jedan mozes da zabrljas jer ces biti nesiguran i da napravis gresku, da nesto previdis, zato sam i rekla da moras da vezbas moc sugestije i pozitivne vere, tako ces da "zaboravis" na opoziciju Neptuna i da se usresredis na sekstil Plutonu..pa da javis cim bude novosti

Znaci jedan polazem?

mozes i oba ako prevazidjes sebe, moc autosugestije je strahovito velika, pojacava i koncentraciju a ja nisam vidovita da bih ti tvrdila sve da znam..kamo srece da jesam, za sebe, ali taman posla da svasta nesto vidim kod drugih:wink: mozes ti i da odlucis da ne izadjes, iz inata ali kako ne radimo ovo za pare i kako nisam vidovita, ja ti kazem ono sto mislim a ti javi sta si uradio

Do sada nisam primetio da imam moc autosugestije no nikad se ne zna. Potrebna je neka inicijalna volja za tako nesto, a to ti je kod mene deficitarna osobina...

To i kazem, nego naucices, probaj i veruj, videces i sam, kasnije u zivotu to ti mnoga vrata otvara, treba samo neko da te izazove ili inicira da pokusas, pa kad budes shvatio da ti deluje, javices...

vipcurlic, je l mislis da imam sklonost ka celavljenju? Ako to moze da se vidi iz karte...

Sorry, previdela sam pitanje..ne znam da ti kazem tacno, ja kao ja, morala bih da pogledam u Duporove knjigice, mislim da sam mozda videla medju aforizmima i to, ali moras da me sacekas..znam samo da sam vremenom uvidela da osobe sa izrazenim Lavom u znaku i podznaku jako brzo gube kosu..samo to zapazanje ja imam, pa videcemo da li mogu nesto jos da iskopam po pitanju toga...

Ma kapiram. Samo me zanima tvoje misljenje o o odnosu genetike i astrologije. Da li se moraju biti u skladu aspekti sa genetskim predispozicijama, ili planete nekako uticu na to, ili mogu biti skroz suprotni...

tu smo temu negde vec naceli, ima je ovde na forumu, kako oni , koji su dosta vise u astrologiji od mene, meni preneli, tamo sam i iznela da dete mora da bude kombinacija svojih roditelja, kako genetike, tako i horoskopski, odnosno astroloski, ali da se ja kao ja nisam vise posvetila tom izucavanju, a videla sam da su ucesnici foruma izjavljivali ono sto su zapazili u svojim slucajevima..iz horoskopa moze da se vidi na koga si povukao gradju ili karakter, odnosno ponasanje ili organsku gradju, da ne kazem genetske predispozicije i to je bitno, posebno u slucajevima astromedecine, kada se javlja neka nasledna bolest ili predispozicija za nju, da se zna da li ce se ispoljiti i kod deteta, na primer..Imala sam davno devojku cija je "loza" sa majcine strane bila kroz generacije napadnuta karcinomima, i to oboljevale zene i u mladjim godinama, jedva iznesu decu i zavrse svoj zadatak na ovome svetu..ona, kao ona, normalno je da je u 20-tim bila zbrinuta jer je preventivno od puberteta morala da se prati, njena majka, tetka, baba po majci i unazad zene, sve su oboljevale i umirale rano. Njen horoskop je pokazivao da je gradju ,organizam, podlogu ili osnovu ili genetiku tela, ne znam kako bi ti se izrazila pravilno, nasledila na oca u cijoj porodici toga nije bilo, i kako je od toga proslo 15 godina najmanje, nisam cula jos da se razbolela i da je umrla tako mlada kao njene rodjake sa zenske linije..meni je to bilo upecatljivo..ne moze genetka i astrologija da se mimoilaze, po mom misljenju, samo mogu da se dopunjuju..

Ne pamtis lose koliko ti koncentracija nije koncentracija i koliko ti misli svrljaju da ne mozes da ih pohvatas...nesiguran si u to sto radis i ne verujes da ces da budes produktivan..mislim kad bi malo poverovao i da su cuda moguca, da bi bolje prosao...sekstil sa Plutonom od Neptuna u 3..kako bi bilo da ubedis sebie da ce zaista da te pita bas ono sto znas, da to mantras u sebi, onako, kao dobro jutroi dobar dan...pa da vidimo sta ce da bude

I ja imam sekstil Pluton - Neptun, i ista mi se stvar desava...na kraju sam postala nepopravljiv pesimista,jer je doslo dotle da obavezno kad pomislim nesto lose,to se i desi....a da djelujem u suprotnom smjeru...ne ide....i onda me svi ubjedjuju da sam jednostavno peh ... a sto se tice mojih strahova vec sam navela ovdje bila,pa vipcurlic ako moze da bacis pogled i na to :

Rak,podznaku jarac,mjesec mi je u 6.polju u Blizancima,a Saturn u 12.polju u Strijelcu.Lillith mi je u 8.polju u znaku Djevice.Bojim se mraka,svega sto je vezano za mrtve,tj.tih paranormalnih pojava,opcenito ljudi.Snovi su mi cesto nocne more,jer mi se cesto javljaju mrtvi.Zanima me da li su moji strahovi uzrokovani ovakvim polozajem planeta
Saturn mi pravi kvadraturu sa Marsom,i opozicije sa Merkurom i Mjesecom.Vladar 12.polja je Jupiteri nalazi se na 8°56´ Bika u 5.polju i ne pravi nikakve znacajnije aspekte,tacnije sextil sa Marsom i polusextil sa Merkurom.Ako sam ja to dobro zakljucila u vezi vladara.

imam slično kao ti ali pluton na vrh 10.

tj. moj sextil je posebno jak jer je neptun na ac u a pluton na mc i u i to u sextilu. dakle moj ac i mc nisu u kvadratu kako bi trebali biti.

morate biti svjensi jedne činjenice a to je da aspekt neptun pluton sextil ne mora nužno djelovati kod vas. mnogi ljudi ga ni ne osjete. ali ako je pluton jako postavljne na vrhu uglovne kuće ili pak neptun , ili ste snažni vodeni tip e onda djeluje.

morate biti svjensi jedne činjenice a to je da aspekt neptun pluton sextil ne mora nužno djelovati kod vas. mnogi ljudi ga ni ne osjete. ali ako je pluton jako postavljne na vrhu uglovne kuće ili pak neptun , ili ste snažni vodeni tip e onda djeluje.
Da, baš sam i ja to htela da kažem, jedino ako su po nečemu naglašene te (dalje) planete, mogu se uzimati ozbiljnije u razmatranje aspekti koje one grade.
Pored ovog što si ti rekao, bitno je ako su npr. vladari Asc-a pa se odnose na osobu lično, ili se nalaze na Ascendentu, ili su u konjunkciji sa vladarem ... Inače teško da će teorijski opis aspekta te dve planete govoriti nešto preterano lično o toj osobi, pre se mogu gledati kao vladari određenih kuća pa kroz to tumačiti.

Back