Ma kapiram. Samo me zanima tvoje misljenje o o odnosu genetike i astrologije. Da li se moraju biti u skladu aspekti sa genetskim predispozicijama, ili planete nekako uticu na to, ili mogu biti skroz suprotni...
tu smo temu negde vec naceli, ima je ovde na forumu, kako oni , koji su dosta vise u astrologiji od mene, meni preneli, tamo sam i iznela da dete mora da bude kombinacija svojih roditelja, kako genetike, tako i horoskopski, odnosno astroloski, ali da se ja kao ja nisam vise posvetila tom izucavanju, a videla sam da su ucesnici foruma izjavljivali ono sto su zapazili u svojim slucajevima..iz horoskopa moze da se vidi na koga si povukao gradju ili karakter, odnosno ponasanje ili organsku gradju, da ne kazem genetske predispozicije i to je bitno, posebno u slucajevima astromedecine, kada se javlja neka nasledna bolest ili predispozicija za nju, da se zna da li ce se ispoljiti i kod deteta, na primer..Imala sam davno devojku cija je "loza" sa majcine strane bila kroz generacije napadnuta karcinomima, i to oboljevale zene i u mladjim godinama, jedva iznesu decu i zavrse svoj zadatak na ovome svetu..ona, kao ona, normalno je da je u 20-tim bila zbrinuta jer je preventivno od puberteta morala da se prati, njena majka, tetka, baba po majci i unazad zene, sve su oboljevale i umirale rano. Njen horoskop je pokazivao da je gradju ,organizam, podlogu ili osnovu ili genetiku tela, ne znam kako bi ti se izrazila pravilno, nasledila na oca u cijoj porodici toga nije bilo, i kako je od toga proslo 15 godina najmanje, nisam cula jos da se razbolela i da je umrla tako mlada kao njene rodjake sa zenske linije..meni je to bilo upecatljivo..ne moze genetka i astrologija da se mimoilaze, po mom misljenju, samo mogu da se dopunjuju..