de.omnibus.dubitandum
Veoma poznat
- Poruka
- 10.010
******.
Da li si kukavica ili sendvičar pa si uteko na zapadnu socijalu a ne kod Putlera?
Ja mislim da si oboje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
******.
Mislim da se neuvaženi Gambino sad vratio iz Beča u Borču, zato i toliko piše molbe da mu se skloni elektrana ispred kuće.Da li si kukavica ili sendvičar pa si uteko na zapadnu socijalu a ne kod Putlera?
Ja mislim da si oboje...
Da li si kukavica ili sendvičar pa si uteko na zapadnu socijalu a ne kod Putlera?
Ja mislim da si oboje...
Види се да ниси из Србије, када не знаш да ми у Банату имамо ветрењаче, а ови у Обреновцу термоелектране.Mislim da se neuvaženi Gambino sad vratio iz Beča u Borču, zato i toliko piše molbe da mu se skloni elektrana ispred kuće.
Џамијаш, ај на спавање, сад ће 'оџа да те обиђе, не би ваљало да те види овако касно да си будан.Da li si kukavica ili sendvičar pa si uteko na zapadnu socijalu a ne kod Putlera?
Ja mislim da si oboje...
Види се да ниси из Србије, када не знаш да ми у Банату имамо ветрењаче, а ови у Обреновцу термоелектране.
Џамијаш, ај на спавање, сад ће 'оџа да те обиђе, не би ваљало да те види овако касно да си будан.
тражили српске корене џорџу бушу па призна косовоKoga sve Srbi nisu podrzavali, hteo Seki da salje ljute cetnike 91 da ruse brata Sadama sa amerima pa posle bio njemu u poseti.
Darko Triffaut kaže da je Buš priznao kosovo kao osvetu za prodaju NIS-a ruskoj strani.тражили српске корене џорџу бушу па призна косово
неиронично могуће, ал у главном је било јер га ја распали амерички народ погрешно схватио и хтео је бити упамћен бар мало бољеDarko Triffaut kaže da je Buš priznao kosovo kao osvetu za prodaju NIS-a ruskoj strani.
мени најјаче што су сви "срби" бечки цигојнериНе знам који нормалан Србин може да подржава овог нацоша.