Strah

snoshaj efendija:
Snezna_kraljica:
POP Mare:
Snezna_kraljica:
Ako su pametne – plase se. Zato sto su svesne da im nisu dorasle.
To naravno stoji i voleo bih da vecina devojaka tako misli... Nego sta ako stariji muskarac pocne da muva mladju devojku sta bi ona pomislila?? npr. on hoce samo da me iskoristi ili nesto drugo??
Naravno! Ako je neozenjen u poznim godinama - ocigledno je nezrela osoba koja nije sebe pronasla i koja ima pogresne predstave u zivotu, nalazeci zadovoljstvo u trcanju iz kreveta u krevet.
Ako je ozenjen - ma, hajde, molim te! Pa, naravno...

AKO TO NIKO NECE SAZNATI I AKO JE BEZ OBAVEZA
--> Pitanje je bilo – da li on sigurno namerava samo da iskoristi devojku, te je moj odgovor – ako je ozenjen, 100% je tako.
I ako je bez obaveza, i ako nema sanse da bilo ko sazna – nema veze. To sto JA znam dovoljno je ponizavajuce i nikad se ne bih upustila u tako nesto. Ovde ne vazi ono – ako niko nije cuo pad drveta u sumi, on se nije ni desio. NE, SVE sto se desava ostavlja posledice na nas na ovaj ili onaj nacin, jer – mi smo sebi najstrozije sudije.

A sta biste vi rekli na vezu ozenjenog coveka od 57 godina i devojke od 20? Imala sam takav slucaj (samo ponudu!), Gospode Boze... Odvratno, odvratno!

POSTO NIJE AL PACINO ILI MEL GIBSON.OVAKO...
--> Star covek jeste – upravo to – STAR COVEK. Ma koliko se trudio da izgleda dobro. Ma koliko sharma imao. Uostalom, ne volim drustveno neprihvacene stvari… Veza sa mnogo starijom osobom je jedna od njih.
Imaju oni posebnu pricicu, kao - nista nije vazno ako postoji najvaznije....

JE DA ZEZNU NEKU GLUPACICU STO I USPE POVREMENO...
--> Tacno…

Ali i u slucajevima da je covek mnooogo mladji, i ako super izgleda za svoje godine - razlika od preko 7-8 (ili 10) godina implicira da on ZAISTA nema sta da trazi sa tom devojkom. Ma koliko da je ona zrela za svoje godine, ma koliko mu bila interesantna njena razmisljanja.

KOME SE OD MUSKARACA OD 50 GODINA J E B E ZA 'RAZMISLJANJA' PITCHETA OD 25? TO STO GLUPACICE UTRIPUJU DA MUSKARCA INTERESUJE NJIHOVA LICNOST JE ZAVARAVANJE I ONO USPEVA JER SA 50 GODINA SI NAMAZAN KOLIKO BRIGADA GOLOBRADIH MLADUNACA.
--> Mozda, u nekom trenutku, oni zaista osete interesovanje za neciju licnost. Ali, naravno da je jasno sta je zapravo vazno u ovim slucajevima. Samo jedan cilj.
A zaista sam UVERENA da nekad, u nekom trenutku zivota, kad postoji PRAVA ljubav – postoji i iskreno interesovanje za licnost druge osobe. Zar ne?

Ja mislim da se NIJEDNA mlada devojka ne moze meriti sa zrelom zenom. Superiorna je u odnosu na nju samo po svom izgledu.

STO JE SASVIM DOVOLJNO PA MAKAR JOJ IQ BIO 70.
--> Na duge staze – lose je.
Devojka – recimo da ima samo lepo telo i iq 70. Kroz nekoliko godina taj njen fizicki adut slabi. Sta ostaje? Nista.
Zrela zena: izgradjena je i intelektualno i emocionalno. Zna da proceni tudje namere. Bila mnogo zgodna ili ne – jaka je. Zato je se muskarci i plase.
Ali – samo pravi muskarci mogu da se uhvate u kostac sa zrelom zenom. A kukavice, koje traze povrsinski sjaj – lepe se za devojke koje bi mogle da im budu cerke.
Zaista mi je jako nisko da se devojka-ljubavnica ozenjenog coveka oseca superiornom u odnosu na njegovu zenu. To je idiotski. Takve glupacice treba postaviti na mesto.. Dobro, sad necu o muskarcima koji varaju svoje zene…

Zato mi je zao ako mlade devojke umisle svasta....
Za sam svesna da NISTA u meni, osim neiskustva (i to samo za kratko vreme), ne moze biti interesantno coveku koji ima preko 30 godina.

NISTA U TEBI ALI MNOGO STO STA NA TEBI....
--> Upravo zato se ne treba petljati sa starijima…. Devojka, pogotovo ako je naivna, moze da umisli da je njegovo interesovanje za nju mnogo dublje. Bolje shvatiti – ON JE PREMAZAN SVIM BOJAMA. DEVOJKA, MA KOLIKO INTELIGENTNA BILA, NE POSEDUJE JEDINO ORUZJE KOJE BI JOJ MOGLO POMOCI U PROCENJIVANJU NJEGOVIH NAMERA – ISKUSTVO I ZRELOST. A to je ono cega on ima na pretek. I zbog toga je UVEK u prednosti…. Treba takve muskarce izbeci po svaku cenu.

A prilicno je ponizavajuce biti sa nekim samo zbog toga.

JESTE, ALI MOZE BITI UZBUDLJIVO.TAKO MISLE SAMO NE SMEJU DA KAZU...
--> Ako su pametne, suzbice svoju radoznalost i nece cackati mecku i rizikovati da budu zrtve precutnih sporazuma...

Ma ako je toj devojci OK sa muskarcem koliko god on godina imao zasto bi to nekom smetalo???
Godine su kao garancija da ce neko biti iskren i fer prema tebi?
Ma daj.... Pricate tu o nekim devojkama, jadnim, naivnim, priglupim,... pa ako su zaista takve, njih ce iskoristiti i neki napaljeni klinac koji vidi samo njene sise i guzu i nista vise... i dobro ce mu doci da se hvali pred drugarima sta joj je sve radio i sta je ona njemu radila. Hvalice se glasnije od bilo kojeg starijeg muskarca! Nemaju godine s tim nikakve veze.

Jedina stvar koju ne prihvatam je veza sa ozenjenim muskarcem. Ali ozenjen moze biti i onaj sa 20 kao i onaj sa 50. Opet godine nemaju veze...
koliko ce veza trajati i kakva ce biti najmanje zavisi od godina.

Bad_Wolf:
POP Mare:
DrzimPolaZambije:
Vecina devojaka gotivi muskarce starije od sebe i to je uglavnom ono sto traze... tako da ne bih rekao da se plashe!
evojke koje traze starije traze ih uglavnom zbog s.x-a a i takve nemaju ni trunke mozga u glavi

Imam dva zashto:

1. zashto se stidis da napises rec "sex",
2. zashto mislis da "...nemaju ni trunke mozga..."?

Pzdrv
Ne pisem rec SEX da se ne bi operatori ljutili :wink: a nemaju mozga to ostaje jer ako netraze zbog sexa onda zbog para a to je jos gore.Takav zivot je najgori :!:

POP Mare:
LepaJeka:
Evo ja se plasim! Bila sam luda za tipom mnogooo starijim od mene, ali nikad nista nije bilo osim flerta. Imala sam osecaj da me cita ko' otvorenu knjigu, da nista ne mogu sakriti od njega, osecala sam se bespomocnom... Znas ono, gde ti fircas ja sam vec prostepao. 8)
Ovo je pravi razlog... E sad te ja pitam da li taj muskarac moze nesto da uradi da ti promenis misljenje o njemu??

Pa tada nije mogao nista da uradi. On je 17god stariji od mene (sa sumljivom prosloscu), i nije bilo sile da dobije moje poverenje! Osecala sam se kao da bi izgubila sopstveni identitet pored njega. Pa bila sam mlada i nesigurna, sada bi vec bilo drugacije, verovatno bi bila sigurnija u sebe, ali ipak nikad ne bih takvog coveka prihvatila za ozbiljnu vezu. Ali to je sada potpuno druga prica... 8)

Back