Strah od smrti

па толико бедан живот немам :D

Kada umres ne znas da si ikada ziveo.

Da li si ziveo uopste, ili je sve ovo samo iluzija?

- - - - - - - - - -

па толико бедан живот немам :D

Kada umres ne znas da si ikada ziveo.

Da li si ziveo uopste, ili je sve ovo samo iluzija?

Mrtvi ne znaju da su uopste nekada bili zivi...Da li su bili...? :think:

па не знамо, а и не морам баш све да знам :D

тема:
страх од смрти постоји
зато што ти прво прође кроз главу да би живео још, па онда
онај лицемерни себичлук
а шта ће деца, жена и остала родбина без мене хахахаха а забораве те за годину дана ко да никад ниси ни постојао е тад је права смрт. живиш док си у сећању. због тога нас је страх.
јер смо себични а има и страха од непознатог.

ко довијека живи имао се и рашта родити.

I dete, kada se radja place zato sto ne zna sta je sa druge strane.....:per:

мислим да после смрти почиње нови живот .верујем у еволуцију .круг се обнаваља и наставља , нема прекида .

Свака смрт даје поновно рађање , наравно тога после смрти нећемо бити свесни, тог поновног рођења .

Не треба се плашити смрти .

Болести се плашим и о њој не желим да размишљам али никад се нисам плашила смрти и оног што долази после смрти .

I dete, kada se radja place zato sto ne zna sta je sa druge strane.....:per:

To ti je kao kada spavaš, a ne sanjaš....ili se ne sećaš sna-snova...prosto, a?
E, sada ja da malčic smaram...
Otvoren citat " Dok smo putovali sa zemlje ka nebu, sretoše nas najpre vazdušni dusi PRVOG MITARSTVA.
Mitarstva su neka vrsta carinarnica, na koju nailaze duše umrlih ljudi, ulazeći na prestolu Nebeskog sudije. Ovaj naziv dolazi od reči mitar (moooram da ubacim Mitra Mirića...miiii smoo jači iii od suuudbine) što znači carinik.......
Na mitarstvima (carinarnicama), stoje duhovi zla i traže od svake duše carinu ili otkup za svoje grehe, koje je počinila (moje viđenje, odvajkada je sve tange-frange)...završen citat.
Ima 20 mitarstava...
Znači Blajb....kada umreš...prolaziš kroz 20 mitarstava i mitara (ne Mirića)...pa ti vidi...ako te zanima
Izvor...IZ DUHOVNE LIRE..svetog Vladike Nikolaja MITARSTVA..

Zamislite smrt u avionu: avion pocne da pada, pilot se bori da zaustavi pad, ali sve je uzaludno...Znate da dolazi neizbezni kraj, a zivi ste i zdravi u punoj snazi...Agonija nekada traje i pola sata....Udara vam, krv na usi i usta, svi vriste oko vas, oci ispadaju.....Potpuno ste jos uvek svesni...

Mozete li da zamislite takvu smrt? :sad2:

Ljudi se plase smrti.

To je prirodan osecaj.

Medjutim, kada se bolje razmisli ne bi se trebali plasiti jer niko nece znati kada je mrtav.

Nije to nikakvo padanje u mrak, u hladnocu, ne znam ti ja sta...

Jednostvno nista ne znas, nista ne postoji.

Niti je postojalo.

Da li zivot postoji? :think:

Nisam siguran.

Valjda si ziv i napisao si ovo.

Postoji Vecni zivot kao dar od Boga. :heart:

- - - - - - - - - -

не постоји одговор, постоје претпоставке и веровање

Biblija daje za sve odgovore...

Zamislite smrt u avionu: avion pocne da pada, pilot se bori da zaustavi pad, ali sve je uzaludno...Znate da dolazi neizbezni kraj, a zivi ste i zdravi u punoj snazi...Agonija nekada traje i pola sata....Udara vam, krv na usi i usta, svi vriste oko vas, oci ispadaju.....Potpuno ste jos uvek svesni...

Mozete li da zamislite takvu smrt? :sad2:

Ne želim da zamišljam takve stvari, a šanse da mi se tako nešto dogodi su, hvala bogu, minimalne.

Inače, negde sam čuo da, ako se nađeš u avionskoj nesreći, imaš veće šanse da preživiš ako jednostavno sediš mirno pre i posle udara. Ne znam koliko je to tačno.

Back