Strah od pozajmljivanja stvari koje pripadaju zenama.

sinnke:
Zasto zene kad god njihov decko nije s njima umisljaju kako je s nekom drugom i yebe tu drugu?

Lako pitanje. Zato sto ja kad nisam sa njim uvek sam sa nekim drugim deckom sa kojim bih se jbala da nisam verna, odnosno sa kojim bih se jbala da je kod nas devojaka isto kao i kod muskaraca vazan sto veci broj recki. Ovako zato sto sam ja zensko ja se necu s njima jbati ali zato sto je on musko on ce se jbati. Tako odgovaram na tvoje pitanje, naravno ovde se sve ne shvata bukvalno - postoje drugi razlozi zbog kojih on nece jbati svaku devojku na koju tako naidje.

neogeo:
Kad je veza na klimavim nogama treba doneti odluku 1. zavrshiti prichu
2.raditi na njoj na sve moguce nacine (preporuchujem i odlazak kod struchnog lica)

Chesto se iz 2. stigne u 1. ali ne i obavezno. Ovo o chemu ti prichash je samo produbljivanje sra.nja. E takvih 20 veza ce stvarno da ti se smuche...
Potpuno se slazem. Kad nekog poznajes dobro, znas u cemu je stvar i obicno znas koliko tome svemu treba pridavati znacaja.Obicno je posredi kriza i to se da ispraviti, a moze biti i kraj.Onda lepo, fino, dignes svoja jedra...

Kako god to zvucalo, ja ne mislim da je moj decko sa drugom kada nije samnom, jer je to vrlo opterecujuce i cinilo bi ne veoma nesrecnom i nervoznom osobom. Posto definitivno ne mozemo biti prilepljeni jedno za drugo 24 sata, jedino mi preostaje da mu verujem i imam poverenja jer kao prvo, ne daje mi povoda da sumnjam, a drugo, ako on to smisli ili stvarno zeli, uradice, pa makar i dok ide do prodavnice ili kod roditelja........

sinnke:
Zasto zene kad god njihov decko nije s njima umisljaju kako je s nekom drugom i yebe tu drugu?

ko to kaze? ja se nikad time ne opterecujem. kad nije samnom- e vala nek' yebe ako hoce i sta hoce,ali zna ako saznam sta ce biti. S toga neka radi sta mu je volja,samo neka proceni do cega mu je vise stalo. E kad bi se opterecivala gde je on i sta radi-prsla bi totalno.
Demokratija

Back