Episkop
Primećen član
- Poruka
- 962
zelenooka:E ovde ništa ne možeš da pitaš a da ne pomisle da se radi o tebi. ;-)
Ja se loše izrazio. Trebalo je da bude shvaćeno uopštenio, a ne konkretno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zelenooka:E ovde ništa ne možeš da pitaš a da ne pomisle da se radi o tebi. ;-)
Episkop:Ja se loše izrazio. Trebalo je da bude shvaćeno uopštenio, a ne konkretno.
Aleksej_BASO:Nije tacno.
Ima brakova gde prevaren partner jednostavno "nece" da zna da je prevaren, nego bezi od stvarnosti i ubedi sebe da je sve OK. A celo selo zna d nije tako.
Jel na to mislis?
Jedino sam to vidjao u zivotu.
sinnke:Zasto zene kad god njihov decko nije s njima umisljaju kako je s nekom drugom i yebe tu drugu?
sinnke:Salim se. Samo mamlaj.![]()
sinnke:Zasto zene kad god njihov decko nije s njima umisljaju kako je s nekom drugom i yebe tu drugu?
jastuk:ti da si moj decko ,mene bi bolelo doope da l yebesh i neku drugu ... vazno kako se ponashash prema meni itd .....i da mi lepo idemo na pecanje i tako to ...ovo hipoteticki samo , naravno ...
Nemoj da budes previse sigurna u sebe. Nije preporucljivo u ovoj stvari.geisha:ma nesigurne iskompleksirane glupace....ja uvek kazem idi ebi se, al nesto me ovi moji decki ne slusaju (trebas biti siguran u sebe kako te ne bi varali)
Potpuno se slazem. Kad nekog poznajes dobro, znas u cemu je stvar i obicno znas koliko tome svemu treba pridavati znacaja.Obicno je posredi kriza i to se da ispraviti, a moze biti i kraj.Onda lepo, fino, dignes svoja jedra...neogeo:Kad je veza na klimavim nogama treba doneti odluku 1. zavrshiti prichu
2.raditi na njoj na sve moguce nacine (preporuchujem i odlazak kod struchnog lica)
Chesto se iz 2. stigne u 1. ali ne i obavezno. Ovo o chemu ti prichash je samo produbljivanje sra.nja. E takvih 20 veza ce stvarno da ti se smuche...
Zato sto obicno i jeste...sinnke:Zasto zene kad god njihov decko nije s njima umisljaju kako je s nekom drugom i yebe tu drugu?
Sve je jasno, zar ne?Samantha Jouns:hahahhahahahahha ladno imamo isti odgovor na pitanje ...![]()
![]()
![]()
Samantha Jouns:hahahhahahahahha ladno imamo isti odgovor na pitanje ...![]()
![]()
![]()