Lollol
Poznat
- Poruka
- 9.450
Kako sam govorila u svoje ime, rećiću i sada - bežala nisam,jednostavno mi ispod svakog nivoa komunikacija sa takvim mentalnim sklopovima
A,što se tiče problema, znaju oni da proganjaju po celom forumuu fazonu: ako otvoriš neku pametnu temu,obruše se kao lešinari da je obesmisle, postaviš pesmu na musici,psihić odmah ispod postavi neku ogavštinu....
Da rezimiramo: apsurdno je imati strah od bilo koga ili čega na forumu,pametan čovek će ostati imun na prizemne provokacije....![]()
Ima i vise od toga od sitnih provokacija, opet ne mislim ovde. Mislim da to postane pravo maltretiranje i izivljavanje, koje pocinje tako "eto zezali se ljudi".
Lupam, neko dodje sa ozbiljnim problemom, psihickim, kojim god, a lokalni trollovi odluce da se sprdaju sa tim i izivljavaju.
Verujem da dosta toga ide i po privatnim porukama, ali opet, sta se desava na forumu nije tema direktno, tema je taj mentalitet "ima monitora sam, mogu da napusavam i da vredjam druge i da budem skot do mile volje" i to da takvi ljudi su najglasniji, a oni pametni zbog takvih cute.